Kdy byla ovulace a jestli byla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
m86
497
25.10.11 15:56

Taky si myslím :-) takto mi nevyšel totiž nikdy :-) jsem 20 DC :-) no a kdy mám brát ten Duphaston? Tohle znamená, že ovu teprve bude ne??? :-) I když nechápu teploty 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
25.10.11 15:58
m86 píše:
Taky si myslím :-) takto mi nevyšel totiž nikdy :-) jsem 20 DC :-) no a kdy mám brát ten Duphaston? Tohle znamená, že ovu teprve bude ne??? :-) I když nechápu teploty 8-o :roll:

Hmmm já nevím, já bych ho asi začala brát od zítra.

Ale hezkej testík. To tam ta testovací čárka se vybarvila hned že? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
25.10.11 16:00

Jj, už jak to jelo nahoru, tak se to zabarvilo :-) já mám fakt radost, i když trošku nechápu ty teploty :zed: ale třeba zítra stoupnou, ale podle testu je to tutovka :D :D :D ovu teda příjde do dvou dnů???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
25.10.11 16:04

Jestli je test pozitivní (určitě tak vypadá :-) ), tělo už vyslalo k ovulaci ten správný signál, takže ovulace zítra nebo pozítří a Duphaston taky tak nějak. BT by měla stoupnout až po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
25.10.11 16:05
m86 píše:
Jj, už jak to jelo nahoru, tak se to zabarvilo :-) já mám fakt radost, i když trošku nechápu ty teploty :zed: ale třeba zítra stoupnou, ale podle testu je to tutovka :D :D :D ovu teda příjde do dvou dnů???

Já myslím, že příjde dnes večer nebo přes noc a možná i zítra ráno..Já měla 2 dny, takhle silný testy a ten 3 den už zase slábnul.
Ale pokud se snažíte, tak na to skočte dnes večer, to by mělo pojistit i kdyby ovulace byla zítra ráno.

Ty teploty určitě zítra stoupnou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
25.10.11 16:08

Jo a samo souhlas, že snažit se ideálně dnes, ale bude-li nálada, klidně to pojistit i v dalších dnech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
25.10.11 16:09

Takže, když budu mít zítra a ve čtvrtek teplotu nízkou, nevadí to, ju? A pak by se měla zvedat? Tento test je určitě pozitivní, testovací čírka je tlustá a silná, mnohem výraznější, než ta kontrolní… :-) takze Duphaston až tak ve čtvrtek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
25.10.11 16:13

No, snažili jsme se dnes ráno, myslíš, že je to okej?? :-) Zítra se budeme snažit asi taky :-) Já jsem hlavně ráda, že snad ovu je :-) i když pozdě, ale měla jsem předtím hodně dlouhé cykly, tak je to asi tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
25.10.11 16:14

Když bylo tulení ráno, to by taky mohlo stačit neee??? :zed: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
25.10.11 16:16

Určitě mohlo, zas to nemusíte „z povinnosti“ hrotit, ale určitě se tím nic nezkazí, pokud bude chuť :wink:
Teplota se opravdu zvedá až po ovulaci (po ovulaci stoupne progesteron, který ji zvyšuje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
25.10.11 16:18

Nevím, jestli bude dnes nálada, ale zítra ráno určitě :-) tak snad si to pojistíme? Co myslíš??? :-) Dvakrát za den to asi nemá smysl ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
25.10.11 16:21

Jestli jste tak vášniví, tak na škodu to není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
25.10.11 16:22

No, zas tak moc vášniví nejsme :-) vidím to na zítra ráno… :-P :lol: spermie by měly přežívat i dva dny v pochvě, tak stačit to snad musí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
25.10.11 16:22

Já myslím, že to stačí i zítra, pokud jste na to skočili dnes ráno, tak dnešek je pojištěný. Spermie vydrží čekat i 3 dny pokud se nemýlím,…ale 2 dny určitě že Ugluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
25.10.11 16:24

Tohle mám právě taky nastudované - životnost spermií :-) některé vydrží i několik dní čekat :-) takže si myslím, že dnešek je pojištěný a zítra ráno na to skočíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí