Kdy je možné nechat samotné děti doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6529
13.7.14 13:51

Tuším 18 a 15 a jeli jsme sami nočním vlakem přes dvě celé republiky na svatbu sestřence a zpátky samozřejmě- bydlí až u ukrajinských hranic
ani už nevím, jak se to semlelo ale oni jeli s dědou k moři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
13.7.14 13:52

Mně naši nechali v 15 na týden, jeli na dovolenou. Jako záchranný kontakt jsem měla máminu kamarádku, nebylo potřeba, jen teda jsem se tehdy poprvé opila, naštěstí jsem měla slušnýho kluka, který mě doprovodil domů a zase šel, pak mi doma bylo hrozně špatně :oops: Ale přežila jsem, to je hlavní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
13.7.14 14:24

Já bych nenechala pokud by opravdu neměli žádný dohled, přijde mi to na 14dní dlouho, max možná na týden. Pokud je někde kousek teta, nebo babička, která by dohlédla, postarala se, případně řešila nenadálý problém tak ano, ale jinak ne. Mi by vadilo už jenom to, že 14dní nebudou mít pořádné jídlo :lol: Ale na sociálku to určitě není.

Příspěvek upraven 13.07.14 v 14:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
13.7.14 14:40

Take jsem v tomto veku bydlela na private, takze socialky bych se nebala. Ale kdyby se něco stalo, urcite bych sepsala plnou moc v rozhodovani nekomu z rodiny. At uz by udelali prusvih nebo museli do nemocnice apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
13.7.14 15:06

Asi podle toho jak zodpovědní jsou? Polož si otázky typu: Jsou schopní uvařit si, vyparat, postarat se o sebe? Přece je 14 dní je 14 dní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12262
13.7.14 15:22

2 týdny je asi dlouho ale mě naši nechali samotnou už v 16 pár dnů, jeli na zabíjačku na moravu, mě ani nenapadlo dělat nějaký mejdan, brácha bydlel ve stejném městě jako my tak kdyby něco tak jsem měla volat jemu, nikdo neřešil že mi není 18. a jsou dva skoro dospělý, v tolika letech plno děcek už čeká rodinu a bydlí samo tak bych z toho nedělala kovbojku. můj brácha bydlel s přítelkyní od 16 ve vlastním bytě, teď už je to jeho manželka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
13.7.14 15:58

Mne rodice nechali samotnou na 14 dni ve 14 letech. Zvladla jsem se postarat o sebe i o psa. Vedela o tom babbicka a mamka od kamaradky ale nikdo z nich mne nechodil domu kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
8.9.15 17:47

Ja od 17ti bydlela uz sama.. Nasi se odstehovali mimo mesto kam jsem chodila do skoly a kde sem mela brigadu.
Ja jsem zustala v byte s tim ze aspon 1× v tydnu jsem jela po skole k nasim a o vikend taky
Pres tyden za mnou aspon 1× jela babicka zkontrolovat a privezt nejakou svacu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect