Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@zizaluska píše:
Postýlka je bílá, jednoduchá, se zaoblenými čely a stojí necelých 1300 bez matrace, tak jo či ne?
jeslti se ti líbí a je to nějaká výhodná nabídka, ber ji ![]()
Já zuřivě sháněla něco z dubového nebo bukového dřeva, aby to bylo pod tisícovku a nebyla to Ikea… bez úspěchu. A pak jsem narazila na postýlku z buku s vyndavacíma tyčkama a 3 polohama roštu za 800 korun, takže jsem prostě neváhala ![]()
My jsme věci začali pořizovat cca od 6. měsíce těhotenství. Ale pár věciček jsem si koupila cca od 4.m, nemohla jsem to samou radostí prostě vydržet
. Je ale pravda, že pak to teda byla finanční darda ![]()
Klidně ji kup - můžeš ji dát do sklepa, nebo k rodičům… víš, ono se může stát všechno kdykoliv. Jedna holka tady od nás - vše v pohodě, nakupovala až na konci, protože co kdyby a z porodnice přijela bez miminka, které ji den před porodem zemřelo. Tak pak vracela do obchodu kočárek…
Ahoj ja mela postylku komodu a skrin uz v 15tt..taky me strasily ze je brzo a muze se cokoliv stat ale to se muze kdykoliv jak na zacatku tak na konci tehu… reci jsem si nepripoustela.. ted jsem ve 39 tt a babi sr chytala za hlavu ze mam kosik v obyvaku pry je brzo oni to pry chystali az po porodu… ja si uzivala nakupovani cele tehu a neresila se to
Jéé teď jste mně připomněly že nám právě začala jedna přebývat ![]()
Tak proč ne. Já kupovala věci teda až někdy okolo 30.tt, ale chodila jsem do práce a nějak nebyl čas. Spíš jsem se babrala v kočárkách.
Zítra nááhodou jede známý do vesnice hned vedle, takže se nabídl, že mi ji vyzvedne..a to se neodmítá
Takže jestli vše klapne, tak kupuju a schovávám ![]()