Kdy mít dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1187
11.4.18 14:07
@PupuP píše:
Anonymni: a není ti líto, že jsi toho moc neprocestovala? S dětmi už těžko pojedes třeba stopem po asii a tak… A až děti odrostou, tak už na to zase budeš stará…

Tak třeba já nemám a nikdy jsem neměla potřebu cestovat po světě. Chceme vidět spoustu míst v ČR a to lze i s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.4.18 06:21
@PupuP píše:
Anonymni: a není ti líto, že jsi toho moc neprocestovala? S dětmi už těžko pojedes třeba stopem po asii a tak… A až děti odrostou, tak už na to zase budeš stará…

Tak stopem bych nejezdila ani před dítětem. A cestovat se dá v pohodě i s dítětem (když ho k tomu vedš od malinka). Klukovi je 7 a řekla bych, že toho procestoval už celkem dost.. mnohem víc než spoustu dospělých.

• Citovat
  • Upravit
8
8.9.22 20:18

S přítelem máme trošku větší věkovej rozdíl a to 13 let, takže mě je 19 a jemu 32, již dříve jsme spolu byly ale tam byly určitě problémy právě kvůli věkovému rozdílu, teď jsme spolu znova, bude to za pár dní měsíc vztahu ale známe se x let, budu se teďkon stěhovat k němu na baráček, již od druhého týdne jsme řešili miminko, ve třetím týdnu vztahu jsem teďkon i vysadila prášky, byla jsem už i postavená před hotovou věc a to že po novém roce budeme řešit svatbu a tak, za mě a přítele bych řekla že pokuď jsou oba připraveni a víte že spolu zvládnete všechno, jako u nás kde láska vydržela tři roky bez sebe navzájem, tak není co řešit, vždy záleží na dané situaci a jak to kdo cítí a vnímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí