Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janli píše: Více
Může mi někdo vysvětlit o co jde a čím jsme si zasloužily od této paní Ziny pokárání? Nějak se nechytám.
@Anna766 píše: Více
Co to meleš prosímtě? Bez mé moderace??? To ty jsi mi napsala jako první a začala jsi moderovat můj názor, takže se laskavě vzpamatuj tyjo, to je fakt směšné tohle ![]()
Napsala jsi mi jako první tohle:
@Anna766 píše: Jenže zakladatelka se neptá jak na to aby dítěti pomohli a co dělat, jak situaci řešit. Ale zjišťuje jestli smí dítě nepřevzit. Proto si vysloužila takové odpovědi.
A pokud vím, já jsem se tě na tvůj názor neptala. Já jsem zde vyjádřila samostatně svůj vlastní názor a tys mi odpověděla. Takže přemýšlej než budeš mít teď na závěr takové silácké řeči. Mohla bych ti totiž napsat to samé-já si nechám svůj vl. názor bez tvého kafrání, děkuji pěkně.
@ZinaJudita1 ode me byla prvni reakce normální vysvětlení a tvoje vypisování ostatním jak by se měly vlastně podle tebe vyjadřovat, tak to jo to je úplně stejný vlastně. Tak to jo. To promiň. Úplně stejný. Jdu do kouta.
@Anna766 Prosímtě nech toho a chovej se jako dospělý člověk, pokud se teda pod tvým nickem neschovává nějaký držkatý náctiletý človíček, nevim, skoro to tak působí.
Tohle neokecáš, neokecáš něco, co okecat nejde. Já jsem napsala zakladatelce diskuze, napsala jsem svůj názor, že? Umíš číst ne. Nereagovala jsem na názor jiných diskutujících (ve smyslu-nikoho jsem neoslovila přímo). - Nežádala jsem tě o žádné normální vysvětlení
Takže milá zlatá, ty a ostatní jste začali vypisovat mě, nikoliv já vám
aha, blik cvak a už v tom koutě zůstaň ![]()
Příspěvek upraven 21.06.24 v 17:57
@Anna766
nereaguj, děkuji
neměla jsi na mě reagovat vůbec, jinak bych ti nic nepsala.
@ZinaJudita1 píše: Více
Promin že jsme ve veřejné diskuzi. Nevěděla jsem že jsi nová adminka.
No, chtěla jsem ti poslat odkaz, ale koukám, že zbytečně. Už se tu stihla předvést v celé své kráse…. ![]()
To je materiál. Hlásá tady lásku, ale nadává a pomlouvá všechny jak hokynářka ducha mdlého…. ![]()
A ono se někde rozhodlo že smí psát a poučovat jen ona a na ni nesmí reagovat? Nebo jak to je? Abych pro příště věděla čim se neprovinit. ![]()
Asi tak. Ona tady bude dirigovat všechny, ale jí si nesmíš všímat, pokud jí tedy nejsi ochotná zatleskat. A hlavně v žádným případě nesmíš upozorňovat na její nesmysly v diskuzích, to si pamatuj nebo tě bude pronásledovat jako mě až do soudnýho dne!
To jsem ovšem měla vědět před tím než jsem si dovolila v klidu na ni reagovat. Teď už to mám asi nadosmrti blbý.