Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No to máš pravdu. Nic jiného mi nezbude než buď počkat ještě další den a nebo ten testík asi udělat. ![]()
Ahoj Mireško,
koukám, že jsme na tom podobně s tou poslední MS. Já měla poslední měsíčky 24.4. a nedočkavka jsem testovala dnes, tedy den před očekávanou MS (po vysazení HA pravidelna MS po 28 dnech) a test negativní
Od pondělí mě pobolívá břicho jako před MS, ale slaběji a spíše mě sem tam popíchne na pravé straně. Takže procházím zkušenosti snažilek na webu (poněkolikáté již, jelikož moje těhotenské příznaky jsou každý měsíc jiné
a vždycky jsem přesvědčená o tom, že teď je to ono - neskutečné co psychika dokáže
) Držím palečky a dej vědět až testneš ![]()
Ahoj Holčiny! Moc Vám děkuji za Vaše příspěvky. Ještě stále čekám jestli ta potvůrka dorazí. Zatím jsem si testík nedělala, stále se ho bojím udělat a tak raději ještě vyčkávám. No, zatím že by se někde projevil nějaký ten příznak
vůbec žádný.Jen mi občas si připadá, že mám hrozně plný močák a jdu na WC a moc toho nevyčůrám, a pak mi připadá, že se mi nějak moc tvoří sliny a párkrát se mi zamotkala hlava. Ale co mi je divné, u druhého mimča jsem také žádné příznaky neměla, po týdnu mi to nedalo a udělala si testík a on vyšel pozitivně i když ta druhá čárka byla hodně slabá. A prsa mě tenkrát začaly bolet až skoro po dvou měsících. Dnes už je to 35dní. Tak nevím i když co jsem koukala do kalendáříku tak jedna MS dorazila přesně po 36dnech. Což bude zítra. Tak jesště počkám jak zítra a pak asi budu testovat a dám vám vědět jak to dopadlo. Ta psychyka je hrozná to Vám můžu říct. Zatím Ahoj
Určitě dej vědět, jsem zvědavá. A na příznaky může být ještě brzy ![]()
Ahojík! Tak jako kdybych to netušila
ta mrška dorazila dnes ráno. Já už nevím co mám dělat, abych už byla těhule. Poraďte prosím co užívat za vitamíny. Piju od bylinkářky čajík Sterilitu co mi poradila je přímo na otěhotnění a nic
Tak zase příští měsíc budu čekat. Zatím se mějte ![]()
ahoj Mireško,
vím co cítíš, nám se taky nevedlo, já si koupila kontryholový čaj a calibrum babyplan, nechci to zakřiknout, ale dnes na testu mám // a to jsem čaj a vitamíny využívala měsíc, nevím zda to tím je, ale ve velkém stresu jsem 5 měsíců (rodinné problémy, práce ..), takže jsem ani nedoufala že to pomůže.
Lenko 26 - pokud máš pozitivní tt, tak to žádné vitamíny způsobit nemůžou…nejpravděpodobněji jsi těhotná, čárky na tt vznikají tím, že tvé tělo produkuje hormon hcg a test ho detekuje, nic jiného neumí… ![]()
Jsou samozřejmě ještě dvě další možnosti,kdy se hcg vyplavuje, ale tím se teď netrap, zajdi k Dr. a hlavně si kup nebo nech napsat od dr. kyselinu listovou…
je pro miminko důležitá.....
a GRATULUJI.......MOC MOC MOC......snad budu moct za týden napsat totéž..... ![]()
já vím, že to nezpůsobily vitamíny
ale třeba tomu napomohly a třeba ne a prostě se zadařilo samo. hlavně že to vypadá nadějně
Miruš, tak to je mi líto. Snad se zadaří příště. Držela jsem ti palce. Jinak s vitamíny, čaji a různými přípravky asi neporadím, nic takového jsem neužívala.
Holky moc díky! Vám všem co jste přišly do jiného stavu tak moooc Gratuluji! No, asi co se týče vitamínů, tak zkusím ty vitamíny Calibrum Babyplan. Hodně jsem se o nich dočetla a snad nakopnou i ty mé orgány k něčemu aby začaly pracovat a brzy se zdařilo. Jsem moc ráda, že alespoň mám tu možnost vám napsat a poradit se s Vámi všemi. Ještě jednou moc díky a všem budu držet palečky při snaženíčku. Nejhorší na to je na TO NEMYSLET!
Nemáte někdo radu, jak to vymazat z hlavy?? Ať se snažím jakkoliv, tak to z té hlavinky nejde vymazat ![]()
Všichni radí, vymazat to z hlavy, ale z vlastní zkušenosti vím, že to prostě nejde.
Ahoj Holčiny! je něco nového? Je některá z vás už těhulka? Jsem tu dlouho nebyla manžel mi omylem vymazal stránky, tak nic nevím. Jinak odně úspěchů při snažení o mimíska!!! ![]()
Pro Mirešku: ono ti stejně nezbyde nic jiného, než test udělat pokud MS nedorazí. A myslím, že zklamaná budeš i když test dělat nebudeš a MS dorazí.