Kdy se pozná na testu těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1879
28.6.10 14:39

Ahoj Miresko, prave jsem si procetla tuto diskusi. I ja uz mam doma dve cacorky a snazime se o treti. MS ma dorazit zitra, nebo pozitri a myslim, ze opravdu dorazi. Je to fakt na bednu. Kazdy den do menstruace mi pripada nekonecne dlouhy, stve me to a nechci se tak citit nekolik dalsich mesicu, protoze to snazeni se nejspis protahne, jak jinak. Musim si to v hlave usporadat a snazit se normalne zit a nemyslet neustale na tu jednu vec - jsem nebo nejsem uz tehotna. Brat kazdy den tak jak prijde. No nevim nevim, mate pro me nejaky napad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mireška
2.7.10 16:01

Ahoj Kiaro77! No co bych Ti mohla poradit, tak co jsem všude četla je začít pít Kontryheloví čajík a začít baštit vitamíny Calibrum baby plan. Plno holčin to baští a prý přišly do jiného stavu. Je to hrozné na to nemyslet i když se snažíme všichni tak to ne a ne z hlavy vymazat. Já už se s mužíčkem snažíme třetím rokem a stále nic. Tak hlavu vzhůru a snad to přijde samo - držím palečky!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1879
4.7.10 16:31

Diky Miresko, i tobe preji hodne stesti!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bryt
11.7.10 20:07

ahoj

ahoj holky, myslela jsem, že ani nebudu sem muset psát, ale nedámi to, snažíme se o mimčo a pořád nic, teď už mám 5 dní po očekávané ms a nikde nic, už jsem se radovala, koupila test, ale vyšel negativní. :-( tak jsem ještě testla ráno druhý den, ale zase jen jedna čárka. ms stále nikde, a občas mě píchne v okolí vaječníků, nemáte s tím některá zkušenosti. :think: děkuju za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
15584
11.7.10 20:59

Bryt jeste mne napada pouzivala jsi Mamatest? Ten je totiz nejspolehlivejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
13.7.10 08:41
Bryt píše:
ahoj holky, myslela jsem, že ani nebudu sem muset psát, ale nedámi to, snažíme se o mimčo a pořád nic, teď už mám 5 dní po očekávané ms a nikde nic, už jsem se radovala, koupila test, ale vyšel negativní. :-( tak jsem ještě testla ráno druhý den, ale zase jen jedna čárka. ms stále nikde, a občas mě píchne v okolí vaječníků, nemáte s tím některá zkušenosti. :think: děkuju za odpovědi

Na těhotenský test může být heště brzy, nejlepší by bylo zajít na gyndu na krev, tam to poznají nejspolehlivěji. Ségře se ukázaly // až po 10 dnech od očekávané MS, každému to funguje jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mireška
9.8.10 17:59

Ahoj holčiny! Tak jak tu koukám zas po dlouhé době se tu nic nezměnilo, ani nějaká nová těhule? No já jsem zase v situaci, kdy čekám na tu mršku už měla přijít včera a stále nic. Minulý měsíc jsem to dostala po 29dnech a teď se zase někde fláká kde nemá. Dopoledne mě malinko bodalo v podbřišku a dvodce se mi zdají tmavší, stále se přikláním k tomu že mi ta mrška dorazí do 36.dnů. Kéž, kdyby nedorazila - všichni okolo mě po mě chtějí holčičku, ale já chci dalšího raubíře…tak budu vyčkávat jestli dorazí a jinak ostatním držím palečky!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kuřátko 2000
9.8.10 19:28

Co myslíte??

Ahoj,chtěla bych se vás zeptat na váš názor.Před měsícem jsem vysadila antikoncepci a teď mám 17dnů zpoždění menstruace.Asi po 5 dnech zpozdění jsem šla na gyndu a doktor mi udělal jen ultrazvuk a řekl, že těhotenství to zatím není.Ale poznal by to tak brzo z ultrazvuju???Zítra chci jít na odběr z krve, snad mi ho udělá.Dělala jsem si testy Mamatest a vždy byly negativní, ale vím, že 100% nejsou spolehlivé.. Beru taky prášky na štítnou žlázu, tak nevím, jestli test nemůžou zkleslovat. Ještě pořád mám naději.Co myslíte??Kdybych byla těhotná, byla bych teď asi ve 4 týdnu…

• Citovat
  • Upravit
1328
10.8.10 06:38
Kuřátko 2000 píše:
Ahoj,chtěla bych se vás zeptat na váš názor.Před měsícem jsem vysadila antikoncepci a teď mám 17dnů zpoždění menstruace.Asi po 5 dnech zpozdění jsem šla na gyndu a doktor mi udělal jen ultrazvuk a řekl, že těhotenství to zatím není.Ale poznal by to tak brzo z ultrazvuju???Zítra chci jít na odběr z krve, snad mi ho udělá.Dělala jsem si testy Mamatest a vždy byly negativní, ale vím, že 100% nejsou spolehlivé.. Beru taky prášky na štítnou žlázu, tak nevím, jestli test nemůžou zkleslovat. Ještě pořád mám naději.Co myslíte??Kdybych byla těhotná, byla bych teď asi ve 4 týdnu…

Ahoj Kuřátko, no myslím, že gynekolog z UT nemůže nic poznat a přsně jak jsi řekla ty - chtělo by to jít na krev a to zjistíš na 100%.
17 dní zpoždění se mi zdá dost, někomu se na testu ukážou // až třeba po 6 týdnech (kamarádce až po 10), takže naděje je :wink: Koukej pelášit na krev a informuj nás - držim palce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mireška
11.8.10 11:25

Ahoj holčiny! Tak stále ještě nic, stále čekám, že ta mrška dorazí. Chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá z vás zjistily že jste v jiném stavu a neměly jste vůbec žádné příznaky, že byste byly těhu? Právě, že každé těhu je jiné, tak se ptám jestli jste někdo z vás neměla vůbec žádné příznaky a byla jste těhu??!! Asi mi nezbyde nic jiného než čekat :think: Děkuji za Vaše odpovědi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mireška
16.8.10 19:36

ZDRAVÍM! dnes je to týden co mi MS ještě nedorazila :roll:

• Citovat
  • Upravit
19.8.10 07:55

Zdravim devcata,
rada bych se zeptala, jaka je prtavdepodobnost, ze bych mohla byt tehotna, kdyz jsme se s partneren zacali snazit 2.8. o miminko a to skoro kazdy druhy den, vcetne plodnych dnu. HA jsem brala jiz pred lety. Mam stale hlad, da se rict, ze co hodinu mi kruci v brise a mam bolesti podbriska. Take mam citlive bradavky, ktere me boli a jsem naladova. Tehotensky test mi vsak tehotenstvi vyvratil. MS mam dostat pristi tyden, ale jsem strasne nervozni a nedockava. Myslite, ze mohu byt tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mireška
19.8.10 10:07

Zdravím tě! No abych pravdu řekla, tak jsi možná těhu a možná taky ne a může to být přicházející MS. Pokud můžu poradit, tak počkej do MS a pak testuj znovu. Nejlepší je MAMATEST. Já už mám dnes zpoždění 12 dnů a ještě stále čekám, zda MS přijde - moje tělo si dělá co chce někdy to mám přesně na 29 nebo na 31 ale co jsem koukala do kalendáře tak mi jednou MS přišla až po 42 dnech, tak vyčkávám do neděle a pak budu testovat. Je to o nervy to mi věř. S manželem se o mimíska snažíme už 3.rokem. Z tvých příznaků, jsem měla pádr dnů pěkné bolesti bradavek a ted se mi zdá, že mi malinko narostlo bříško, jibnak žádné příznaky těhu nemám. Tak budu držt palečky ať se ti zdaří :mavam:

• Citovat
  • Upravit
71
19.8.10 11:22

ahoj Holky, ja jsem dnes 9 den od iui, a není tam nic, není to moc brzo? jsem strašně zklamaná… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mireška
19.8.10 14:12

Možná asi ještě bude brzy - zkus to později, budu Ti držet palečky!!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex