Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Od srpna jsem vysadila antikoncepci. Nemám přítele, tak je zbytečné brát. Normálně jsem měla menstruaci po 28 dnech, poslední začátek menstruace jsem měla 24.12. a ted jsem jsem ještě to nedostala. S nikým jsem nic neměla. Kdy se vydat k lékaři za jak dlouhou dobu?
Pockala bych jeste +/- tyden a pak zasla, tyden zpoždění neni taková veda.
Já bych taky nespěchala, ale jinak by se mělo dojít, jak nepřijdou dvě očekávané menstruace.
Nešla bych. Po vysazení v tom budeš asi mít pěknej bordel, než se tělo srovná.
Chápu to dobře, že teď jedeš první cyklus bez HA? Na to, že při práškách byl cyklus pravidelný 28 dní, vůbec neber zřetel. Jestli ti menstruace moc nechybí, tak vydrž. Pokud dlouho nepřijde a nebudeš se kvůli tomu cítit moc dobře, zajdi na gyndu a tam píchnou vyvolávačku ![]()
Já bych asi ještě počkala do další MS, pokud se i ta nedostaví, pak bych zašla k dr.
Zakladatelka - já prášky vysadila v srpnu. I po vysazení jsem to měla pravidelné a ted jak píšu se mi to zpozdilo. Jde mi spíše o to, že chci zase začít brát HA, protože mám nového přítele a potřebuju MS, abych mohla první den MS si vzít první prášek HA
@Anonymní píše:
Zakladatelka - já prášky vysadila v srpnu. I po vysazení jsem to měla pravidelné a ted jak píšu se mi to zpozdilo. Jde mi spíše o to, že chci zase začít brát HA, protože mám nového přítele a potřebuju MS, abych mohla první den MS si vzít první prášek HA
Zapeklitá situace
Promiň, ale ten popis mě rozesmál ![]()
Zkus vydržet, zatím používejte kondomy. A nebo běž na gyndu a tam ti řeknou co a jak
Oni můžou píchnout vyvolávačku, což je ale pecka hormonů sama o sobě a do toho ještě začít brát HA, no nevím. Je taky možné, že jsi měla anovulační cyklus a tak krvácení přijde až s dalším termínem ms.
Od srpna jsem vysadila antikoncepci. Nemám přítele, tak je zbytečné brát. Normálně jsem měla menstruaci po 28 dnech, poslední začátek menstruace jsem měla 24.12. a ted jsem jsem ještě to nedostala. S nikým jsem nic neměla. Kdy se vydat k lékaři za jak dlouhou dobu?