Kdy se vydat na gynekologii

Anonymní
31.1.16 07:51

kdy se vydat na gynekologii

Od srpna jsem vysadila antikoncepci. Nemám přítele, tak je zbytečné brát. Normálně jsem měla menstruaci po 28 dnech, poslední začátek menstruace jsem měla 24.12. a ted jsem jsem ještě to nedostala. S nikým jsem nic neměla. Kdy se vydat k lékaři za jak dlouhou dobu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
288
31.1.16 07:53
@Anonymní píše:
Od srpna jsem vysadila antikoncepci. Nemám přítele, tak je zbytečné brát. Normálně jsem měla menstruaci po 28 dnech, poslední začátek menstruace jsem měla 24.12. a ted jsem jsem ještě to nedostala. S nikým jsem nic neměla. Kdy se vydat k lékaři za jak dlouhou dobu?

Pockala bych jeste +/- tyden a pak zasla, tyden zpoždění neni taková veda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
31.1.16 08:10

Pokud by mi nic nebyla, tak bych nešla. proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
31.1.16 09:16

Já bych taky nespěchala, ale jinak by se mělo dojít, jak nepřijdou dvě očekávané menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.1.16 09:19

Nešla bych. Po vysazení v tom budeš asi mít pěknej bordel, než se tělo srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
31.1.16 09:51

Chápu to dobře, že teď jedeš první cyklus bez HA? Na to, že při práškách byl cyklus pravidelný 28 dní, vůbec neber zřetel. Jestli ti menstruace moc nechybí, tak vydrž. Pokud dlouho nepřijde a nebudeš se kvůli tomu cítit moc dobře, zajdi na gyndu a tam píchnou vyvolávačku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
31.1.16 10:22

Já bych asi ještě počkala do další MS, pokud se i ta nedostaví, pak bych zašla k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.16 13:11

Zakladatelka - já prášky vysadila v srpnu. I po vysazení jsem to měla pravidelné a ted jak píšu se mi to zpozdilo. Jde mi spíše o to, že chci zase začít brát HA, protože mám nového přítele a potřebuju MS, abych mohla první den MS si vzít první prášek HA

• Citovat
  • Upravit
9374
31.1.16 13:58
@Anonymní píše:
Zakladatelka - já prášky vysadila v srpnu. I po vysazení jsem to měla pravidelné a ted jak píšu se mi to zpozdilo. Jde mi spíše o to, že chci zase začít brát HA, protože mám nového přítele a potřebuju MS, abych mohla první den MS si vzít první prášek HA

Zapeklitá situace :think: Promiň, ale ten popis mě rozesmál :lol:
Zkus vydržet, zatím používejte kondomy. A nebo běž na gyndu a tam ti řeknou co a jak ;) Oni můžou píchnout vyvolávačku, což je ale pecka hormonů sama o sobě a do toho ještě začít brát HA, no nevím. Je taky možné, že jsi měla anovulační cyklus a tak krvácení přijde až s dalším termínem ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí