Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je spek nemela, ale i pres propadle bricho vylezlo u prvního ditete v 7.mesici, na silnějších zenach to muze byt videt pozdeji nez u hubenych. Zalezi i jak mas bricho zpevnene, jak velky ten spek je, taky ten spek muzes hubnout a brisko ho muze nahrazovat, ze si ani nevsimnes. Ale vseobecne znatelne bricho byva az v poslednim trimestru ![]()
Tak já špek neměla a v 11 týdnu už jsem musela do tehu kalhot, teď končím 26 týden a většina lidi tipuje, ze budu každým dnem rodit. Buď rada za malé břicho, věř mi, ze to není žádný med se skoro půl roku tahat s něčím, s čím se většina ženských tahá max 2 měsíce.
Jsem teď 18+3 a břicho vyskočilo tak zhruba v 15tt..do té doby max nafouklá
ale jak už bylo psáno, buď rada že břicho ještě nemáš, pak se a ním budeš tahat na konci tehu dost, užívej ![]()
Mně až na začátku pátého měsíce, teď už roste pořád, je celkem obří, a to jsem teprv 25 tt.
dlouho nic a najednou jsem koule.
Teď ve 20tt vypadam trošku tehotne. Ale jelikož jsem půl roku po porodu, nikdo to na těhotenství netipuje
![]()
@Skaiqy ja jsem dneska 18+2
a mam jen ten svůj špek
občas vecer vyskočí, ale rano zase nic ![]()
Já byla vyloženě hubená, ale břicho stejně vylezlo až kolem 30tt, aby ho viděli i ostatní, zhruba do té doby mi nevěřili, dokud jsem nevytáhla průkazku ![]()
Zacala jsem se špekem, toho mě zbavily čtyřměsíční nevolnosti. Tehotenske kalhoty jsem si koupila ve 27tt. Nefalšované bricho jsem mela kolem 30tt, ale furt se dalo maskovat svetrem ![]()
S prvnim ditetem az okolo 20.tt, a to jsem zadny spek nemela. Ovsem s druhym se me lidi ptali uz v 8.tt
. Se tretim zase trochu lepsi, tak 13.tt.
Ja jsem ve 22. tydnu a mam bricho jako mensi meloun. Do ničeho se nevejdu a termin mam az v listopadu. Buď rada, ze se nemusis tahat s pupkem, je to dost omezující.
V prvnim tehotenstvi az nekdy mesic, mesic a pul pred terminem, a ve druhem zhruba ty dva mesice pred porodem.
A byla jsem za to rada, v obou pripadech jsem spis prubezne hubla, s prvnim jsem pribrala 5 kg, se druhym jen 2 kg, ted jsem dva tydny po porodu a postavu mam lepsi nez pred detma, jak na vahu, tak cm.
@Atouš píše:
@Skaiqy ja jsem dneska 18+2a mam jen ten svůj špek
občas vecer vyskočí, ale rano zase nic
Večer mi taky víc vyskočí břicho, teda kolem té čtvrté/páté.. já jsem docela žížala takže to moc neschovám ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky.Mam dotaz. Jsem v 19tt a před otehotnenim jsem teda nebyla zadny hubenour, ale stále mam jen svůj špek a bříško nikde. Je tu nějaká maminka co mela taky špek, ze by mi rekla, kdy vylezlo těhotenské bříško?
U prvního až pozdě, někdy kolem cca 20 týdne bylo cosi znát.. Teď? Od 12 tt vypadám jak před porodem 🤣 a bříško pořád roste..
Ahoj holky.
Mam dotaz. Jsem v 19tt a před otehotnenim jsem teda nebyla zadny hubenour, ale stále mam jen svůj špek a bříško nikde. Je tu nějaká maminka co mela taky špek, ze by mi rekla, kdy vylezlo těhotenské bříško?