Když druhé dítě nepřichází

13118
11.12.13 22:05

Když druhé dítě nepřichází

Chtěla bych se zeptat jestli na tom byl někdo podobně.
Malá má skoro 3 roky a my už 11 měsíců chceme malého cvrčka, ale někde se nám zatoulal na hříbkách.
Změnila jsem doktorku, protože bývalý doktor to zatím nechtěl řešit, že to ještě není ani rok. Současná gynekoložka mi vzala krev na Prolaktin a dala Duphaston na zkrácení cyklu(mám je dlouhé)a ty nezabrali, už jsem byla 2krát na vyvolávačce. Léčím se se štítnou žlázou, ale tu mám v pořádku(byla jsem tam teď v týdnu pro výsledky).Tak dál nevím…Rodila jsem císařským řezem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5868
11.12.13 22:14

Ahoj, zcela te chapu, my o prvni bojovali dva roky… a ted bojujeme o druhe a taky to neni jednoduche :-( mozna by ti dr mohla nabidnout laparoskopii zda nemas srusty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
11.12.13 22:17
@beruska03 píše:
Ahoj, zcela te chapu, my o prvni bojovali dva roky… a ted bojujeme o druhe a taky to neni jednoduche :-( mozna by ti dr mohla nabidnout laparoskopii zda nemas srusty

Jj, to byla taky varianta…A vám se to první nakonec podařilo přirozeně nebo byla někde chyba a ta byla opravena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
11.12.13 22:18

Ahojky.

Byli jsme na tom podobně. Malému bylo 27 měsíců, když jsme se začali snažit. Zadařilo se po 17ti měsících. Stačila 1 návštěva v CAR, naplánovat hysteroskopii a šlo to „samo“. :mrgreen:
Držím palce, ať se brzy zadaří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
11.12.13 22:19

Ahoj chápu, my takto čekáme již třetí rok. U mne je vše ok, i na laparce jsem byla v červnu. Já nevím co je špatně… Držím ti palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
11.12.13 22:21

@verunielka no ja uz pak byla z toho celkem zoufala, kdyz vsechna vys. byla ok a mimi nikde tak jsme sli do car a tam mi nasadili obyc. listovku a duphaston a do dvou mesicu jsem otehotnela, kdyby ne cekalo nas iui…nevim zda nahoda ci ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
11.12.13 22:23

@Mooonki a v car jsi byla? nabidli vam treba iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
11.12.13 22:25

Vandi a co je hysteroskopie? Super, že už jsi tam šla těhule, to to krásně vyšlo!!
Beruško a po tom Duphastonu ti ms vždy přišla a kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
11.12.13 22:26

A srůsty nějak bolí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
11.12.13 22:34

@verunielka no ja jej brala od 16 - 26 dne cyklu a poprve prisla presne a podruhe jsem otehotnela, takze neprisla…
slysela jsem, ze srusty mohou ale i nemusi bolet… takze tezko rict…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
11.12.13 22:35

To je prý vyšetření spodem (a nelze u toho udělat větší zákrok). :nevim: Já tam jako těhule nešla. Pichli mi injekci na podporu ovulky, zobala jsem duphaston a pak už jsem se namísto hysteroskopie objednávala na ultrazvuk. Vyšlo to moc pěkně. :dance:
O syna jsme se taky snažili 13 měsíců. Už jsme se taky měli objednávat na IVF (dojížděli jsme do CAR 4 měsíce). Manžel měl tenkrát dost špatné spermie. :( Nakonec se nám podařilo otěhu 3× přirozeně, takže já na spermiogram moc nevěřím. :oops:

Všem Vám moc držím palce. :hug: Vím, jak Vám je. :(

@verunielka píše:
Vandi a co je hysteroskopie? Super, že už jsi tam šla těhule, to to krásně vyšlo!!
Beruško a po tom Duphastonu ti ms vždy přišla a kdy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
11.12.13 22:37

@beruska03 na car ještě nedošlo ani na spermio. Doktorka říká, když už jedno dítě máme tak je předpoklad, že jsme v pořádku. Nechce mi udělat ani ten hormonální profil… Nevím nyní no… můj to nechce nijak velice řešit. On to neprožívá tak jako já.. Brala jsem úplně na začátku i clostil, pichala mi pregnyl a ani po profouknuti vaječníků od června stále nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
11.12.13 22:37

@Vanda9 3 x prirozene jsi otehotnela… v popisku mas metriky dvou deti, taky jsi potratila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
11.12.13 22:38

@Mooonki hej a nebude lepsi zmenit dr? toto neni standard. postup…kvalita spermii se meni a kor v dnesni dobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
11.12.13 22:39

Teď mi došlo, že jsem tu napsala pěknou blbost. Začali jsme se snažit, když byly Matymu 1 rok a 3 měsíce, ne 2 roky a 3 měsíce. :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí