Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi to bylo z tebe, ne z něho. Pokud jsi to teda neochutnala, aby jsi potvrdila, že to bylo sperma.. ![]()
Buď to bylo z tebe, anebo přítel málo pil a sperma bylo husté…
Nejspíš poševní sekret a ne sperma. A druhý den po styku být ještě ani těhotná nemůžeš, špatně ti bylo z něčeho jiného, možná to byla i psychika. Případné těhotenské nevolnosti bys měla nejdřív za měsíc nebo i později - a nebo taky vůbec ![]()
Partner snad musí vědět, zda ejakuloval. Pokud ano, bylo to sperma. Pokud ne, byl to poševní sekret.
@aiwwa píše:
Jako bez pořádné fotky se dál nedostnem.![]()
![]()
No doufám že tě neposlechne ![]()
Jinak zakladatelko, přerušovaný sex fakt není spolehlivá antikoncepce, když nechceš otěhotnět, tak se chraň
@Anna766 píše:
No doufám že tě neposlechne
no vidíš, to mě nenapadlo. ![]()
@aiwwa píše:
@Anna766 super fotka
Ze včera, bylo luxusní letní počasí a já jsem oprášila holčičí umění plést věnečky, vnouče bylo nadšeno
děkuji za uznání. ![]()
Zdravím mám „dotaz“ Včera jsem se svým přítelem měla sex ale bál se (normálně provozujeme sex jen s kondomem ale teď nebyl čas to jít koupit) proto jsme to dělali jen cca 5 min pak ho vytáhl a měl okolo předložky sperma, bylo v takové struktuře jako když se udělá kluk ve vodě, jako nudle z nosu bílé poté už jsme sex neprovozovali a mě bylo 2 den špatně…