Když nemocní chodí do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2790
9.10.15 11:50

No to bych asi musela zůstat na půl roku doma já :lol: Kolegyně samozřejmě do práce nemocné chodí (nachlazení se u nás přechází s naprostou samozřejmostí :nevim: ). Do toho mám každodenní styk s klienty, takže když potřebují něco vyřídit, tak dojdou nemoc nenemoc a chrchlají mi přes stůl…nevím, jak by se šéfka tvářila, kdybych se na ně „tvářila“ :lol: Je to nepříjemné, ale pro obě strany. Já nechci být nemocná a ostatní nechcou příjít o prachy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17035
9.10.15 11:51

@Samantha9 - třeba je kolegům v práci lépe než doma.. Třeba by tam neměli na práci klid.. :think:
Co jim koupit místo brblání tady třeba kilo pomerančů nebo citrónů a med do kuchyňky, ať je jim lépe? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
9.10.15 11:52

Mě teda nejvíc štve lidská de**lita, která se šíří snad rychlostí světla :)… k dotazu, já osobně, pokud uznám za vhodné, že to chce k lékaři, tak jdu marodit a štve mě, když někdo nejde, ale dokážu to chápat, takže mlčím :) máme tu jedno samoživitelku, která je ráda, že vyjde a co se týče alíků, tak ty samozřejmě ex platí jak se mu chce, takže je ráda, že holce koupí tužky do školy, v životě by mě nenapadlo takto o ní smýšlet a být kvůli tomu nějak extra naštvaná… hold se v těchto měsících musíme nějak obrnit a přežít to období :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.10.15 11:53

Já jsem na mateřské, takže toto se mě netýká, ale mám okolo sebe pracujících a tak trochu vím, Proč…
Kamarádka chodí do práce i když je nachcípaná- dokud nemá teploty, protože ji předtím na střídačku omarodily děti a v práci už měly řeči…
Tchýně chodila do práce nachcípaná, protože se u nich snižoval stav a těm co končily smlouvy, tak kteří nejvíc byly doma, tak daly výpověď..
manžel chodil do práce nachcípaný, protože musel, vyjednává nějaká schůzky a řeitel mu řekl, že musí, tam prostě být.. Pokud neměl horečku, šupl si paralen a šel.
Myslím, že to neni lidmi, ale dobou a upřímně to slyším okolo, že snad každá má vítr zůstat doma a pokdu nejsou teploty, tak se prostě chodí.. Věřím, že se to lidem nelíbí.. asi by radši leželi doma, ale…
je ale fakt, že jsem jednou viděla takto prodavačku u masa.. ale to jsem fakt pochopení neměla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
9.10.15 11:58
@Králičice píše:
@Samantha9 - třeba je kolegům v práci lépe než doma.. Třeba by tam neměli na práci klid.. :think:
Co jim koupit místo brblání tady třeba kilo pomerančů nebo citrónů a med do kuchyňky, ať je jim lépe? :-)

Jééé, ty na to jdeš od lesa, to se mi líbí :mrgreen:. Mír a lásku, mějme se všichni rádi a chovejme se k sobě pěkně i v nemoci :mrgreen:. Paráda, vyzkouším :mrgreen: (není za tím ani krapet ironie..kdyby někoho napadlo :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
9.10.15 12:00
@Raduš.ka44 píše:
@Lussye Jsem ráda, že v tom nejsem sama. :mrgreen:

Navíc se obávám, až budu obíhat místní firmy, tak mi bude dělat problémy pořád, pač je ze spousta firem „kamarád“ dokud po něm nechtějí peníze co jim dluží. Takže budu muset najít nějakou která ho má ve stejné oblibě :mrgreen: Ale já se práce nebojím, vždy jsem si nějakou našla, i když nebyla úplně super, ale na nějaké přechodné období to šlo.

Bohužel většina zaměstnavatelů využívá toho strachu co zaměstnanci mají o práci, a pak to takto vypadá.

Já na pohovor chodím vždy z velkým seznamem otázek, koukám i do aresu kolik firem vlastní a vlastnil a stejně vždy narazím na nějakého psychoše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
9.10.15 12:02

@Samantha9 myslím, že si přehormonovaná. Nemocní lidi vždycky byli jsou a budou jak v práci, tak v obchodech, tramvajích atd. Jen tvá zvýšená hladina hormonů způsobuje tu „nenávist“ k nim. Je to normální stav. A proč nezůstanou zadarmo doma? Protože jim to za to nestojí. Ať už z hlediska finančního, časového, xytého…) Kdyby stálo, zůstanou v pelechu.

Příspěvek upraven 09.10.15 v 12:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17035
9.10.15 12:03

@Samantha9 - hele, já to beru tak, že v práci trávím (teda před dítětem) víc jak 1/3 dne.. Stejně s tím nic neuděláš - i když ti to bude vadit sebevíc, nedonutíš je zůstat doma.. Tak proč si to nezpříjemnit? Mimochodem - dělala jsem v kanclu mezi ženskými, s blbou klimatizací a virózy tam byly pořád :-D A věř nebo ne, sem tam se našel někdo, kdo přinesl třeba vitamínové bombony nebo průduškový čaj pro všechny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
9.10.15 12:04
@evill píše:
@Samantha9 myslíš, že si přehormonovaná. Nemocní lidi vždycky byli jsou a budou jak v práci, tak v obchodech, tramvajích atd. Jen tvá zvýšená hladina hormonů způsobuje tu „nenávist“ k nim. Je to normální stav. A proč nezůstanou zadarmo doma? Protože jim to za to nestojí. Ať už z hlediska finančního, časového, xytého…) Kdyby stálo, zůstanou v pelechu.

joo joo za všechno můžou ty těhotenský hormóny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12872
9.10.15 12:06

Nečetla jsem diskuzi, ale s kašlem nebo bolenim v krku doma taky nejsem. To zůstávám v případě, že se z toho vyklubou průdušky nebo angina.

Příspěvek upraven 09.10.15 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
9.10.15 12:06
@Samantha9 píše:
joo joo za všechno můžou ty těhotenský hormóny :mrgreen:

Jo podle toho, co některého dokážou vypotit musí být jejich mozek zatemněn. Doufejme, že hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
9.10.15 12:07
@Králičice píše:
@Samantha9 - hele, já to beru tak, že v práci trávím (teda před dítětem) víc jak 1/3 dne.. Stejně s tím nic neuděláš - i když ti to bude vadit sebevíc, nedonutíš je zůstat doma.. Tak proč si to nezpříjemnit? Mimochodem - dělala jsem v kanclu mezi ženskými, s blbou klimatizací a virózy tam byly pořád :-D A věř nebo ne, sem tam se našel někdo, kdo přinesl třeba vitamínové bombony nebo průduškový čaj pro všechny ;)

Jako tenhle pohled na věc se mi moc líbí, přes svou vlastní zapšklost (vůči hlavně tomu jednomu chrblovi) mě vůbec nenapadlo to s ním třeba myslet dobře a udělat tak milé gesto jako třeba u vás v práci. Stále se mám co učit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
9.10.15 12:08

@mag No a mezi tím klubáním nakazíš další třeba desítku lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
9.10.15 12:08

Jo a já odešla z práce letos jednou - když jsem měla fakt vekou horečku a motala se mi hlava jak kdybych měla tři osum pod kožu. Ráno jsem do práce přišla - ještě to šlo, a jak to se mnou začlo cloumat tak jsem odjela. Nějaké pokuckávání, posmrkávání - to bych do práce nemusela chodit vůbec. V kanclu jsem teda sama ale to je asi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
9.10.15 12:09
@evill píše:
Jo podle toho, co některého dokážou vypotit musí být jejich mozek zatemněn. Doufejme, že hormony.

Tak to každopádně :mrgreen:, bohužel v tomto případě chybí ta zpětná vazba sebeuvědomění si :mrgreen:. Beztak tím trpím také, ale to samozřejmě nemohu připustit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí