Když nejsou peníze

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
LKL
1114
26.7.16 12:23

Zakladatelko, jakou nosis vel. obleceni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
26.7.16 12:32

Zakladatelko. Napiš o sobě víc. Tj. co děláš, kolik bereš, co studuješ atd. Nejde studovat kombinovaně? Já jsem taky šla do práce, pronajala si byt a studovala kombinovaně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
26.7.16 12:42
@Cuddy píše:
Ano, tezko by se ti dalo jinak pomoci, ze? Asi pred mesicem tu byla jedna diskuze od stale uzivatelky, kde jsem rada pomohla. Ta uzivatelka ma financni potize jiz delsi dobu, ale dle diskuzi je resi podobne, jak bych je resila ja, setri, kde se da. Sla s kuzi na trh. Ty se schovavas, nelze ocekavat nejakou pomoc, tech podvodniku je tu opravdu hodne. I kdyz bych to cekala pred Vanoci, ze nekdo si troufne napsat, ze potrebuje zaplatit skolu, to bych necekala :nevim: Skolstvi mame zdarma, tak co chces platit? Proc bydlet v podnajmu, proc ne na internate nebo na koleji za 2-3 tis mesicne?

tak třeba i na státních voškách se školné platí. Né moc, ale nějakej tisíc to je. A bohužel ty VOŠky jsou bohužel často jak základka, od rána do večera s nutnou účastí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.7.16 13:04
@Anonymní píše:
Zdravím
už nevím co mám dělat dál. Dostala jsem se do finanční nouze(ne vlastní vinou) a rodinu která by mi pomohla bohužel nemám. A právě jsem prošla rozchodem. Musím se odstěhovat ale s tím co vydělám jako studentka na brigádách to nestačí. Už ani nemám pořádně co na sebe. Jistě pochopíte proč toto vkládám anonymě. Už nevím co dál. Nikoho jiného už nemám. Ráda bych u vás našla pomoc-podpořit psychicky či materiálně. Netvrdím že by jste mi měli posílat peníze. Nejsem nějaká podvodnice co si tu vymýšlí. Ale ráda bych jakoukoli pomoc.Budu si muset zaplatit ted v září školu a nový pronájem bytu+jídlo apod. Napište prosím do komentářů a já se kdyžtak ozvu. Opravdu se toto stydím vložit pod svým jmenem protože chudobou se nikdo nechlubí :(

takhle, když to dáš, tak určitě nee.. chci vědět komu pomáhám a prověřit si, že nejde o podvod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65015
26.7.16 13:14

@jakanas to jo, systém na houby. Pořád ve škole, od 7, některé dny do půl čtvrté, to se potom špatně chodí na brigádu. Učení je taky dost. Školné je 1500 za semestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.7.16 13:14

Jsi sama. Nenas deti a muzes pracovat ve dne v noci. Studium se da odlozit treba na rok, nez se z toho vyhrabes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
26.7.16 17:52

Jaké oblečení potřebuješ? Teď jsem třídila šatník, většinou jde o velikosti S a M. Co se týče peněz na školné - na to si budeš muset vydělat. Když není na školu, musí se do práce. Víš kolik znám lidí, kteří si nemohli dovolit studovat, tak šli pracovat? A školu si dodělali třeba až při práci, když o ní stáli. Navíc pokud musíš platit, studuješ buď dýl než je zdrávo nebo studuješ soukromou školu, což je těžký nadstandard. Využij státního školství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 11:23

Hele potřebuji vygruntovat byt, umýt okna, žaluzie, knihovnu dát do pořádku a tak. Až vymaluji kuchyň, pak vytahat nádobí z linky a prostě to dát do pořádku. Dítě si sem můžeš s klidem vzít a dělat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
27.7.16 13:35

To si prece nemuze nikdo myslet, ze po napsani par vet, anonymne, na naprosto anonymnim webu pujdu do banky, vyberu prachy a poslu je nekomu, koho vubec neznam. Tomu se rika drzost nejvyssiho kalibru 8o Podle vseho jsi mlada, bez zavazku, takze zacni makat, at tu nemusis zebrat. A spousty zamestnavatelu nabizi praci s ubytovnou, takze bydleni bys tsje vyresila. To se fakt nestydis tady, na webu prevazne pro matky s detmi, zebrat o pomoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat