Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Líbí se mi ta první(když už bych si musela vybrat),a pak možná jen ta černá na ruce (nevím, nejak se mi nelíbí barvy)
ALE hlavně kdybych si dala něco já, tak by to bylo něco osobního, něco k čemu mám vztah, k čemu se hlásím, něco co mne vystihuje. Tohle jsou jen nic neříkající obrázky (teda podle mého) a ty bych na tělo nechtěla.
@AvadaKedavra je jedno co tam mas, psala si neco, aby to zaznamenalo tve vzpominky na neco…mas spatnou paměť? 🤔 Bez tatto bYS to zapomněla?
@smurfka Hele, a proč tě vůbec tolik zajímá, jak nákládá se svým tělem úplně cizí člověk? Proč neřešíš svoje záležitosti a záležitosti svých příbuzných a přátel?
@AvadaKedavra
At si vypada jak chce. Tohle je diskuze, ptala se co si ma nechat vytetovat, jestli nechtěla znát i nazory opačné, nemela se ptat. At vi, co si dost lidí mysli o tetovani. Neni to makeup ktery vecer smyje.
@smurfka A tak většinu lidí nezajímá, co si myslí Pepa z vedlejší vesnice. Zajímat ji může maximálně tak názor nejbližších, a měla by to promyslet do budoucna i profesně, pokud chce pracovat třeba v bance, narazí.
@AvadaKedavra
Tak asi zajímá, kdyz se tu pta, jinak by to probrala s nejbližšími ze.. ![]()