Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
My jsme maloměsto a zde jsou učitelky s běžným účesem i oblečení. A řekla bych, že takový učitel je opravdu extrém, že to běžné není.
jako taky si myslím že to běžné není, a město ve kterém učí je cca 70 000 obyvatel..jako vesnice to není, ale taky nic moc velkého
@Russet Pokud ji znáš osobně, tak dejme tomu. Třeba jsem ji rozčílila svým názorem na matky samoživitelky, nikoliv vdovy, ženy týrané a mrzačené. Podle mě je celá tahle diskuse čirá vyfabulovaná provokace.
@AvadaKedavra píše:
@Russet Pokud ji znáš osobně, tak dejme tomu. Třeba jsem ji rozčílila svým názorem na matky samoživitelky, nikoliv vdovy, ženy týrané a mrzačené. Podle mě je celá tahle diskuse čirá vyfabulovaná provokace.
Jen z diskuze. Tady je takové množství pochybných diskuzí, že jedna navíc mě fakt nerozčílí.
@Donutka811 píše:
@Russet ty si mne stále pamatuješ? To je hezké![]()
Pamatuju. Jak to dopadlo na kyčlích? To je holt riziko, když sem dáš takovou diskuzi, holt si tě zapamatuju. Ale nic ve zlým ![]()
@smurfka píše:
jako taky si myslím že to běžné není, a město ve kterém učí je cca 70 000 obyvatel..jako vesnice to není, ale taky nic moc velkého
Na druhou stranu, kdyby mezi středoškoláky předstoupila holka po škole s minimem zkušeností, tahle image by jí jistě někde na učňáku zvedla body.
@Russet tak jsme objednáni na zítra ale podle mne to bude v pohodě. S nozkama cvičíme
![]()
@AvadaKedavra píše:
@admin Můžete prosím odtajnit anonymní zakladatelku tématu? Dotaz na to, jaký obrázek se komu líbí, či nikoliv, nesplňuje podmínky pro zakládání anonymního tématu.
Dobrý den.
Zakladatelku zatím odhalovat nebudu - tetování mi přijde jako poměrně soukromá věc. Úvahy nad obrázkem, který si nechám „nakreslit“ na své tělo, mohou být pro někoho až intimní záležitostí… Ne každý se chce o toto dělit s širokou veřejností ![]()
Nicméně - třeba se vám zakladatelka odtajní sama ![]()
Hezký den!
Petra
@AvadaKedavra píše:
Toto je velmi častý argument, a nezlob se, ale je neskutečně stupidní. Mně je čtyřicet, mám celkem slušné vzdělání, k tomu momentálně jedno dítě, které potřebuje nadstandardní péči. Za 30 let nebudu na 100% vůbec mezi živými. Jeden rodič zemřel poměrně mladý na karcinom, konkrétní být nechci. Stresu mám naloženo tolik, že mě pomalu zabíjí v ještě relativně mladém věku. Jak bude vypadat moje kůže za deset let je mi úplně jedno a předpokládám, že potetovaným lidem, to bude podobně jedno. Na stará kolena budete každý vděčný, když se dokáže dojít bez nehody vymočit. Zajímavé je i to, že většina lidí s tetováním je poměrně tolerantní k různým jiným odlišnostem. Co je ti proboha do kůže na cizím těle? Může se ti to maximálně esteticky nelíbit, ale prober se a neřeš, jak kdo vypadá. Hodnotit lidi podle zevnějšku je neskutečně povrchní. Zakladatelky dotaz je stupidní, protože většina lidí si nechává dělat tetování na míru, nechá si nakreslit svůj vlastní návrh. Jedině tele si může stáhnout obrázky z Pinterestu. A většina lidí, která se nechává potetovat, si bývá vědoma i veškerých negativ a rizik, která s tím jsou spojená. Stupidně se tady prezentujete obě.
@Russet píše:
Kdyby se neptala, tak jí nic psát nebudu. Je to prostě ošklivé. A nebude to hezčí za 30 let. Malá kérka, když už to musí být. Ale pomalovat si celou ruku tě třeba dost limituje i při výběru práce. Někde kérky prostě nechtějí. Ty se oháníš tolerancí a vzděláním, tak buď nad věcí a toleruj můj názor.
Nechci ti do toho kecat, ale argument „jak bude to ci ono vypadat za 30 let“ je jaksi o nicem. Jelikoz az mne bude 60 nebo 70, tak mne bude uplne jedno jestli mam kotvu na predlokti nebo ruzi za uchem. Myslim, ze budu mit uplne jine starosti. O limitovani ve vyberu prace bych rekl asi toto. Tam kde nekdo resi jestli ma nekdo na ruce delfiny nebo ne, bych ani nenastoupil. Jelikoz neni absolutne zadny inteligetni duvod toto netolerovat. Nebo snad je? Kdyz nekdo bude mit treba popalenou ruku, tak jej nevemu do prace? Sorac, ale k takovym dobytkum do prace bych ani nenastoupil. Jeste jednou. Estetika neni limitujici faktor pro vykonavani prace. O tom ze je zakladatelka stupidni se dohadovat nebudu. S tim souhlasim.
@Janli píše:
@AvadaKedavra totiž ten zevnějšek velmi často bývá přímým odrazem jejich vnitřního světa…
To je docela blbost ne? Nebo jako podle jakych faktoru urcujes jeho vnitrni svet na prvni dobrou?
@Russet píše:
Třeba ten kandidát na prezidenta, co je celý potetovaný. Mohl by být sebevzdělanější a sebelepší člověk, ale vypadá jak strašidlo. Nechal si to na sebe dobrovolně udělat, musel najít stejně pošahaného tatéra (kdo by tohle ochotně někomu způsobil?).
Vidis a jak vypada pani kanclerka Merkelova. Jako baba od kolotocu. Vzhled je dost subjektivni. Radsi na hrade vodnika nez Havla
@Komsomol píše:
Nechci ti do toho kecat, ale argument „jak bude to ci ono vypadat za 30 let“ je jaksi o nicem. Jelikoz az mne bude 60 nebo 70, tak mne bude uplne jedno jestli mam kotvu na predlokti nebo ruzi za uchem. Myslim, ze budu mit uplne jine starosti. O limitovani ve vyberu prace bych rekl asi toto. Tam kde nekdo resi jestli ma nekdo na ruce delfiny nebo ne, bych ani nenastoupil. Jelikoz neni absolutne zadny inteligetni duvod toto netolerovat. Nebo snad je? Kdyz nekdo bude mit treba popalenou ruku, tak jej nevemu do prace? Sorac, ale k takovym dobytkum do prace bych ani nenastoupil. Jeste jednou. Estetika neni limitujici faktor pro vykonavani prace. O tom ze je zakladatelka stupidni se dohadovat nebudu. S tim souhlasim.
a tady nastává historický okamžik, kdy s tebou souhlasím do posledního písmenka ![]()
zakladatelko, radši si tetování ještě promysli a pak se domluv přímo s tatérem..
@AvadaKedavra píše:
@admin Můžete prosím odtajnit anonymní zakladatelku tématu? Dotaz na to, jaký obrázek se komu líbí, či nikoliv, nesplňuje podmínky pro zakládání anonymního tématu.
Ano, ty obzvlášť potřebuješ vědět, kdo je zakladatelka tématu. To bys totiž zjistila, komu konkrétně jsi to pokažení kérky přála.
@smurfka píše:
Přesně tak..takovýto člověk, musí mít nějaké psychické potíže, to není normální.a většina lidí vidí prvně ten vzhled a podle toho se rozhoduje jestli s člověkem vůbec promluví..ano pak může říct po rozhovoru, je to fajn člověk i přes to jak vypadá, ALE vždy je vzhled první čeho si člověk všimne..
Vhled a vhled je rozdil. Jestli je nekdo spinavej a umastenej, tak se s nim druzit asi chtit nebudu. Nebo kdyz bude smrdet. Ale kdyz bude mit nekdo potetovanou hlavu a bude udrzovany, vonet a normalne se chovat, tak nevidim duvod se stranit. To jako kdyz bude mit nekdo krivej nos a hubu na szranu a bude kulhat, tak nebudu navazovat konverzaci? To je dost „chora“ predstava.