Kterou kérku vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
28.1.20 17:37

@AvadaKedavra
Prosimte, ted konkrétně se bavime o potetovane hlave… Pokud se nekomu libi jak vypadá kdyz si potetuje celou hlavu, tak sorry, ja si muzu zase myslet, ze to je psychicky nemocny člověk. To s výši IQ nema co delat.

• Citovat
  • Upravit
228
28.1.20 17:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AvadaKedavra
28.1.20 17:38

@smurfka Profi tatér ji s takovými obrázky pošle minimálně ke konkurenci. Nehledě na to, že podle takového obrázku v pidi rozlišení, by to šlo stěží třeba jen překreslit. Ona to je něčí práce, a něčí končetina.

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
28.1.20 17:40

@LaPaloma Hrdinka skrytá za internetovou anonymitou, teď jsi mi to tedy nandala :pankac:

• Citovat
  • Upravit
14723
28.1.20 17:41
@_.Emilyyy píše:
Takze nekdo ma tetovani na viditelném miste, ženy casto myvaji male tetovani na kotníku, a hned na tebe působí, nepohodou a ze se neuměla přijmout?

K tomu, jak vypadá přijatelné a vhodné tetování už jsem se vyjádřila na začátku tématu. Zkřížené hnáty, kudly a pávi to nejsou. Ani to není nic takového, že vzpomínka na něco nebo jména exáků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.1.20 17:41

@AvadaKedavra a jaké máš tetování Teda :cert: :pocitac: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.1.20 17:42
@AvadaKedavra píše:
@smurfka Profi tatér ji s takovými obrázky pošle minimálně ke konkurenci. Nehledě na to, že podle takového obrázku v pidi rozlišení, by to šlo stěží třeba jen překreslit. Ona to je něčí práce, a něčí končetina.

Me je jedno kam ji posle.. Ja bych ji poslala taky nekam a stejne mi nevadi stáhnuty obrazek z netu.. Se uklidni, někdo ho tam vystavil, verejne, pro vsechny. Nikdo zatim netvrdil ze chce presnou kopii, takze to neni vykradani niceho :roll:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
28.1.20 17:43
@LaPaloma píše:
K tomu, jak vypadá přijatelné a vhodné tetování už jsem se vyjádřila na začátku tématu. Zkřížené hnáty, kudly a pávi to nejsou. Ani to není nic takového, že vzpomínka na něco nebo jména exáků.

Jo jmena a datum deti je kapitola sama o sobe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14005
@LaPaloma píše:
K tomu, jak vypadá přijatelné a vhodné tetování už jsem se vyjádřila na začátku tématu. Zkřížené hnáty, kudly a pávi to nejsou. Ani to není nic takového, že vzpomínka na něco nebo jména exáků.

Dobre, beru zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AvadaKedavra

@Donutka811 Proč bych se měla svěřovat cizím lidem na internetu? Zakladatelka, ať si zajde pro informace do několika profi studií, kde jí jistě rádi poradí.

• Citovat
  • Upravit
14005
28.1.20 17:46
@smurfka píše:
Jo jmena a datum deti je kapitola sama o sobe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mé kolegyni neter ma od 15-ti vytetovany datum úmrtí babičky a dedy..
A to je teda hodne depresivní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.1.20 17:50
@LaPaloma píše:
Já se pozastavuji nad počtem tvých ujetých reakcí ohledně tématu završených přáním toho nejhoršího zakladatelce. Není v tobě nic dobrýho a přitom se tu do každého opíráš. Kdyby jsi byla fakt zapálená pro věc, tak pokažení tatérského díla nikomu nepřeješ.
A pěkný den ti rozhodně nepřeju. :jazyk: Kousni se do jazyka a zlom si nehet o klávesnici. :mrgreen:

S každou její další reakcí se jen víc a víc ukazuje, že toho hodně nemá v hlavě zpracovanýho. Jestli potřebuje přechodový rituály a trapně tady útočí kvůli tomu, že člověk napíše svůj názor na jakýsi tetování, tak by tady měla zasáhnout OU a obligátně jí doporučit, aby vstoupila do psychoterapie…ta by to potřebovala jako koza drbání.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.20 17:53

Dám příklad- predesilam, že když jde o zdraví, člověk leccos prehodnoti ale… Pracovala jsem na chirurgii, kde se dělaly rekonstrukce po rakovině prsu. Kůže se brala buď z břicha a pokud bylo málo tuku tak i třeba z hýždí. Doktoři se mohli snažit jak chtěli, ale jejich práce nevypadala moc dobře, když se kus motivu tetování přeneslo na to nově vytvořené prso ( třeba psí pacičky nebo rovnou půlka jezevčíka).Jo ženy byly vděčné, když se to povedlo, ale nové prso si nechávaly dělat kvůli estetice. Přírodní kůže mi přijde jako lepší varianta. Jediné tetování, které uznávám je, když těmto pacientkam vytetuji prsní dvorce + modeláž bradavky. Ale asi jsem ovlivněna svým povoláním. Prosím ponechat anonym, jinak smazat. Čemu ale vůbec nerozumím, je tetování na zádech. Proč, když ho vždy uvidím jen v zrcadle a nikdy na vlastní oči? :think:

• Citovat
  • Upravit
228
28.1.20 17:54

@smurfka mám známého co je pokerovany celý i hlavu :oops: podle mne se na tom stanou závislými a když už to nemají kam dát. Picnou to na hlavu :P :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AvadaKedavra
28.1.20 17:59

@Janli Pokud hledáš vynikajícího psychoterapeuta, mohu ti soukromě poskytnout kontakt na mojí matku, která v tomto oboru pracuje, ale neudělám to, protože bych pak měla nutkání z ní tahat informace, a přijít se na tebe osobně podívat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová