Kterou kérku vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AvadaKedavra
28.1.20 11:06

@Russet Psala jsem, že většina potetovaných lidí si je rizik, která jsou s tetováním spojena, vědoma. A věř mi, že většina z nich by o práci u zaměstnavatele, který selektuje takovýmto způsobem, ani nestála. Jsou to jen tvoje domněnky, které nevychází z žádných zkušeností.

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
28.1.20 11:18
@Anonymní píše:
@AvadaKedavra takže tetování se dělají na míru jo. Jakto probiha?

Představ si, že si člověk nejprve domluví schůzku s konkrétním tatérem, kterého si předem vytipuje podle požadavků, které na něj má. Každý tatér se specializuje na určité styly tetování, nikdo netetuje všechno. Přednese mu svoji představu, co se týče motivu, velikosti, barevného provedení. Vzájemně zjistí, zda si budou vyhovovat i po lidské stránce. A následně teprve začne probíhat kresba návrhu, za kterou si samozřejmě připlatíš. Buď jsi úplně hloupá, mladá, naivní a nezkušená, nebo jsi placený provokatér, který se snaží rozpoutat nesmyslnou kontroverzní diskusi. Dohledej si na YouTube, pokud máš skutečný zájem o tetování, například videa Anety Cibulkové, která má spousty videí týkajících se osvěty v této oblasti. Najdeš ji jako Anett, v dubnu jí výjde knížka na toto téma.

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
28.1.20 11:23
@Anonymní píše:
Potřebuju. Vybrat jen jednu abych k tomu mohla časem dodělávat další aby to vypadalo jako celek. :) :jazyk:

Až na to, že podle fotky stažené z internetu, ti profesionální tatér nic tetovat nebude, ale já ti i celkem přeju nějakého domácího šmudlala, jehož práce se ti po roce, kdy ji budeš mít na kůži, začne vesele rozpíjet.

Příspěvek upraven 28.01.20 v 11:28

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
28.1.20 11:28
@Russet píše:
Třeba ten kandidát na prezidenta, co je celý potetovaný. Mohl by být sebevzdělanější a sebelepší člověk, ale vypadá jak strašidlo. Nechal si to na sebe dobrovolně udělat, musel najít stejně pošahaného tatéra (kdo by tohle ochotně někomu způsobil?).

V tom případě jsi více konzervativní, než můj sedmdesátiletý tchán, který proti Franzovi nic nemá. Tchán je ke všemu bývalý státní úředník, takže by se u něj zkostnatělé názory daly předpokládat více, než u, předpokládám, mladé matky od dětí.

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
28.1.20 11:35

@Janli To je tvoje osobní volba, hodnotit druhé podle zevnějšku. Možná spíš omezenost. Přijde mi to jako řeči člověka, který nemá v životě vůbec nic odžito.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
28.1.20 12:16
@Russet píše:
Třeba ten kandidát na prezidenta, co je celý potetovaný. Mohl by být sebevzdělanější a sebelepší člověk, ale vypadá jak strašidlo. Nechal si to na sebe dobrovolně udělat, musel najít stejně pošahaného tatéra (kdo by tohle ochotně někomu způsobil?).

Přesně tak..takovýto člověk, musí mít nějaké psychické potíže, to není normální.

a většina lidí vidí prvně ten vzhled a podle toho se rozhoduje jestli s člověkem vůbec promluví..ano pak může říct po rozhovoru, je to fajn člověk i přes to jak vypadá, ALE vždy je vzhled první čeho si člověk všimne.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Janli
28.1.20 12:36
@AvadaKedavra píše:
@Janli To je tvoje osobní volba, hodnotit druhé podle zevnějšku. Možná spíš omezenost. Přijde mi to jako řeči člověka, který nemá v životě vůbec nic odžito.

Opravdu? A nepřijde ti spíš omezené hodnotit a urážet tady člověka, kterého vůbec neznáš? Mě ano.

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
28.1.20 12:48

@smurfka Tobě to může přijít ošklivé, někdo jiný, kdo preferuje nekonvenční estetiku, to vnímá zcela jinak. Nehledě na to, že u lidí, kteří mají tetováním pokrytu většinu těla, se jedná o životní styl, ne o unáhlené rozhodnutí. A ty řeči o tom, že něco není normální, jsou pouze tvůj subjektivní pocit. Předpokládám, že nemáš doktorát z filozofie, ani medicínské vzdělání se specializací v oblasti neurologie či psychiatrie.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
28.1.20 12:52

@AvadaKedavra
ano člověk který si tím pokryje celé tělo včetně hlavy musí mít sám se sebou nějaký problém..
ještě chápu nějaké menší tetování, nebo i tetování na celou nohu či ruku..oka když se líbí..ale potetovat si obličej, to je prostě…člověk není sám se sebou spokojený, něco skrývá…prostě není v pořádku si potetovat obličej, i kdyby měl potetované celé tělo..

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
28.1.20 12:56

@Janli A proč se vůbec zapojuješ do diskuse o tetování, když se ti evidentně hnusí? Zakladatelka je dle toho, čím se tu odprezentovala, v této oblasti bez zkušeností, ale pravděpodobně stála o názory lidí z tattoo komunity. Ptát se na serveru, který je primárně cílený na rodiče, je nesmyslné. Nehledě na to, že se do podobných diskusí zapojují nejvíce právě ti, kterých se téma vůbec netýká, jen proto, aby ze sebe mohli udělat lepší lidi, než jsou ti s obrázky na kůži.

• Citovat
  • Upravit
2813
28.1.20 12:56

Z těchto ani jedna. Všechny jsou 100× ohrané kýče. Volila bych raději něco jednoduššího a nadcasoveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.1.20 12:58

@AvadaKedavra -ty musíš být nějaká stará a zahorkla

edit adminem - umazán vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.20 12:59

@AvadaKedavra takže ty máš s tetováním asi dost zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
28.1.20 13:02
@Donutka811 píše:
@AvadaKedavra -ty musíš být nějaká stará zahorkla kravka :mrgreen: :mrgreen:

Ano, když dojdou argumenty, přijdou na řadu osobní invektivy.

• Citovat
  • Upravit
Janli
28.1.20 13:03

@AvadaKedavra já jsem nikde nepsala, že se mi tetování hnusí 8o. Ty máš holka evidentně problém, protože z textu extrahuješ něco, co tam vůbec není… S tebou nelze normálně diskutovat. Všechny hned urážíš, zakladatelce přeješ ať jí někdo tetování pokazí a ještě si vymýšlíš nesmysly… Kdo vyjádří jiný názor než máš ty, je hned špatný… Evidentně si toho budeš muset ještě hodně odžít, aby jsi pochopila, co je to respekt a tolerance k druhým…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová