Kterou kérku vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.1.20 00:13

Kde bolo emimino, ked ja som bola mlada, blba a nutne som potrebovala tetovanie :lol:
Ak mas pod 25, tak vrelo odporucam netetovat nic, obzvlast nic co je „in“, velke ako krava a narocne na prerobenie.
Ja uz za svoje chyby platim a vsetky stare nezmysly nechavam pracne pretetovavat… Vratit tak cas.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
28.1.20 00:17

Čínská písmena jsou věčná jako jejich viry. Nech si vytetovat v čínšitně - mám ráda všechny Číňany i jejich koronaviry.

Z těch navržených jsou podle mně všechny hnusný a moc velký. Nejsou sexy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26560
28.1.20 00:36

Dala jsem tomu sanci a koukla…a hnusny vsechny. Vsechny tak velky, ze totalni zabiji siluetu, tvar casti tela, zadna originalita, takova holcici kycova tapeta na tele. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
28.1.20 01:34

Pokud se musíš ptát cizích lidí na internetu, tak raději žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AvadaKedavra
28.1.20 03:19
@Russet píše:
Nebo chovatelka pávů. Nechtěla bych to vidět po 30 letech 8o

Toto je velmi častý argument, a nezlob se, ale je neskutečně stupidní. Mně je čtyřicet, mám celkem slušné vzdělání, k tomu momentálně jedno dítě, které potřebuje nadstandardní péči. Za 30 let nebudu na 100% vůbec mezi živými. Jeden rodič zemřel poměrně mladý na karcinom, konkrétní být nechci. Stresu mám naloženo tolik, že mě pomalu zabíjí v ještě relativně mladém věku. Jak bude vypadat moje kůže za deset let je mi úplně jedno a předpokládám, že potetovaným lidem, to bude podobně jedno. Na stará kolena budete každý vděčný, když se dokáže dojít bez nehody vymočit. Zajímavé je i to, že většina lidí s tetováním je poměrně tolerantní k různým jiným odlišnostem. Co je ti proboha do kůže na cizím těle? Může se ti to maximálně esteticky nelíbit, ale prober se a neřeš, jak kdo vypadá. Hodnotit lidi podle zevnějšku je neskutečně povrchní. Zakladatelky dotaz je stupidní, protože většina lidí si nechává dělat tetování na míru, nechá si nakreslit svůj vlastní návrh. Jedině tele si může stáhnout obrázky z Pinterestu. A většina lidí, která se nechává potetovat, si bývá vědoma i veškerých negativ a rizik, která s tím jsou spojená. Stupidně se tady prezentujete obě.

• Citovat
  • Upravit
103
28.1.20 05:35

No.. Co na to rict :lol: pár tetování mám a znam i pár tateru a fakt nikdo ti neudělá to co už někdo má. Přímo nesnáší kopírování. Takže si vymysli něco svyho co tebe vystihuje, pošli mu návrh a on ti to zpracuje, ale určitě bych tam nechodila z obrázkem s tím, že tohle má nějaká Máša a ty to chceš taky, to tě asi pošle někam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
28.1.20 07:02

Žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
28.1.20 07:12
@AvadaKedavra píše:
Toto je velmi častý argument, a nezlob se, ale je neskutečně stupidní. Mně je čtyřicet, mám celkem slušné vzdělání, k tomu momentálně jedno dítě, které potřebuje nadstandardní péči. Za 30 let nebudu na 100% vůbec mezi živými. Jeden rodič zemřel poměrně mladý na karcinom, konkrétní být nechci. Stresu mám naloženo tolik, že mě pomalu zabíjí v ještě relativně mladém věku. Jak bude vypadat moje kůže za deset let je mi úplně jedno a předpokládám, že potetovaným lidem, to bude podobně jedno. Na stará kolena budete každý vděčný, když se dokáže dojít bez nehody vymočit. Zajímavé je i to, že většina lidí s tetováním je poměrně tolerantní k různým jiným odlišnostem. Co je ti proboha do kůže na cizím těle? Může se ti to maximálně esteticky nelíbit, ale prober se a neřeš, jak kdo vypadá. Hodnotit lidi podle zevnějšku je neskutečně povrchní. Zakladatelky dotaz je stupidní, protože většina lidí si nechává dělat tetování na míru, nechá si nakreslit svůj vlastní návrh. Jedině tele si může stáhnout obrázky z Pinterestu. A většina lidí, která se nechává potetovat, si bývá vědoma i veškerých negativ a rizik, která s tím jsou spojená. Stupidně se tady prezentujete obě.

Samozřejmě, že hodnotit někoho podle zevnějšku je totálně povrchni. Ale, že je někdo schopen si dobrovolně zevnějšek „vylepšit“ něčím takovým, jako jsou úvodní obrázky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.1.20 07:21

Žádný..
je to trapný, a out.
Tetování bylo v modě před desítky let..ted už je to trapárna, lidi si myslí jak budou originální a nechají si vytetovat delfínky, čínské polívky a růže.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.20 07:31

@Lulina999 lulina

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.20 07:32

@AvadaKedavra takže tetování se dělají na míru jo. Jakto probiha?

• Citovat
  • Upravit
53518
28.1.20 07:35
@AvadaKedavra píše:
Toto je velmi častý argument, a nezlob se, ale je neskutečně stupidní. Mně je čtyřicet, mám celkem slušné vzdělání, k tomu momentálně jedno dítě, které potřebuje nadstandardní péči. Za 30 let nebudu na 100% vůbec mezi živými. Jeden rodič zemřel poměrně mladý na karcinom, konkrétní být nechci. Stresu mám naloženo tolik, že mě pomalu zabíjí v ještě relativně mladém věku. Jak bude vypadat moje kůže za deset let je mi úplně jedno a předpokládám, že potetovaným lidem, to bude podobně jedno. Na stará kolena budete každý vděčný, když se dokáže dojít bez nehody vymočit. Zajímavé je i to, že většina lidí s tetováním je poměrně tolerantní k různým jiným odlišnostem. Co je ti proboha do kůže na cizím těle? Může se ti to maximálně esteticky nelíbit, ale prober se a neřeš, jak kdo vypadá. Hodnotit lidi podle zevnějšku je neskutečně povrchní. Zakladatelky dotaz je stupidní, protože většina lidí si nechává dělat tetování na míru, nechá si nakreslit svůj vlastní návrh. Jedině tele si může stáhnout obrázky z Pinterestu. A většina lidí, která se nechává potetovat, si bývá vědoma i veškerých negativ a rizik, která s tím jsou spojená. Stupidně se tady prezentujete obě.

Kdyby se neptala, tak jí nic psát nebudu. Je to prostě ošklivé. A nebude to hezčí za 30 let. Malá kérka, když už to musí být. Ale pomalovat si celou ruku tě třeba dost limituje i při výběru práce. Někde kérky prostě nechtějí. Ty se oháníš tolerancí a vzděláním, tak buď nad věcí a toleruj můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
28.1.20 07:35

Když už, tak ty černé růže na rameno. Na můj vkus velké, ale přesto to působí žensky a,, jemně,,😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40400
28.1.20 07:38

Z toho všeho se mi nejvíc líbí ty květy s ptáčkem, ptáček vypadá vesele a má pěkně pootevřený zobáček, možná by bylo dobré si nechat přitetovat do zobáčku tlustou vykrmenou zelenou housenku, aby ptáček nebyl hladem… :)

Páv vypadá děsivě, máme je tady na zámku a takhle divně pokroucený krk rozhodně nemají, tady vypadá, jak kdyby ho vykrmovali šiškama jako husy… :nevim:

Lebku bych vynechala, pistoli taky, hodiny má dnes snad každý z potetovaných, to už je šíleně omleté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
28.1.20 07:41

Žádnou :lol: barevné kérky jsou děs a hrůza, když už, tak něco decentního, černobílé a smysluplné ;) Toť ale můj názor, každý jak uzná za vhodné, je to tvoje tělo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová