Kterou kérku vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
28.1.20 13:03
@AvadaKedavra píše:
@Russet Psala jsem, že většina potetovaných lidí si je rizik, která jsou s tetováním spojena, vědoma. A věř mi, že většina z nich by o práci u zaměstnavatele, který selektuje takovýmto způsobem, ani nestála. Jsou to jen tvoje domněnky, které nevychází z žádných zkušeností.

U učitelů a hlavně profesí pracující s lidmi se toto většinou požaduje. Ono je super být hrdý, ale jíst musí i pokérovaní. A díky tomu jsou - ať chtějí nebo nechtějí svým pohledem na „zkrášlování“ těla limitovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.1.20 13:04
@AvadaKedavra píše:
Ano, když dojdou argumenty, přijdou na řadu osobní invektivy.

To mluvíš o sobě, viď? Ty tady s urážkami rozhodně nešetříš.

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
28.1.20 13:05

@admin Můžete prosím odtajnit anonymní zakladatelku tématu? Dotaz na to, jaký obrázek se komu líbí, či nikoliv, nesplňuje podmínky pro zakládání anonymního tématu.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
28.1.20 13:06
@Russet píše:
U učitelů a hlavně profesí pracující s lidmi se toto většinou požaduje. Ono je super být hrdý, ale jíst musí i pokérovaní. A díky tomu jsou - ať chtějí nebo nechtějí svým pohledem na „zkrášlování“ těla limitovaní.

taky jsem si to myslela..než se stala učitelkou na prvním stupni moje kamarádka ze ZŠ..půl hlavy vyholené, druhá dredy, potetovaná… :nevim:
Jako rodič toho asi moc neuděláš, když to nevadí řediteli.. :zed:
Možná bych pochopila takového učitele na vyšce - rozhodně ne na ZŠ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53518
28.1.20 13:06
@AvadaKedavra píše:
V tom případě jsi více konzervativní, než můj sedmdesátiletý tchán, který proti Franzovi nic nemá. Tchán je ke všemu bývalý státní úředník, takže by se u něj zkostnatělé názory daly předpokládat více, než u, předpokládám, mladé matky od dětí.

Můžu být konzervativnější než tchán, ale kdyby tohle mělo vystupovat na mezinárodní úrovni, tak by celý svět konzervativně koukal s otevřenou pusou. Neříkám, že se současným prezidentem jsem spokojená, ale modrý obličej už je opravdu moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.1.20 13:07

@Russet já si toho avatara nedokážu představit ani u soudu.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
28.1.20 13:07

@Russet Zajímavé, jsem bývalý kantor, ale vystudovaný mám jiný obor. A už se této oblasti profesně nevěnuji.

• Citovat
  • Upravit
53518
28.1.20 13:09
@smurfka píše:
taky jsem si to myslela..než se stala učitelkou na prvním stupni moje kamarádka ze ZŠ..půl hlavy vyholené, druhá dredy, potetovaná… :nevim:
Jako rodič toho asi moc neuděláš, když to nevadí řediteli.. :zed:
Možná bych pochopila takového učitele na vyšce - rozhodně ne na ZŠ :nevim:

My jsme maloměsto a zde jsou učitelky s běžným účesem i oblečení. A řekla bych, že takový učitel je opravdu extrém, že to běžné není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AvadaKedavra
28.1.20 13:09

@Donutka811 Ty jsi můj osobní tip na anonymní zakladatelku této diskuse

• Citovat
  • Upravit
53518
28.1.20 13:10
@smurfka píše:
@Russet já si toho avatara nedokážu představit ani u soudu.. :nevim:

On je umělecky orientovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AvadaKedavra
28.1.20 13:11
@Janli píše:
To mluvíš o sobě, viď? Ty tady s urážkami rozhodně nešetříš.

Ajaj, zdá se, že i tobě došly argumenty, tak pěkný den :mavam:

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
28.1.20 13:13

@Russet Lepší modrý obličej, než člověk, který má problémy s alkoholem, a je vulgární jako návštěvník čtvrté cenové.

• Citovat
  • Upravit
53518
28.1.20 13:14
@AvadaKedavra píše:
@Donutka811 Ty jsi můj osobní tip na anonymní zakladatelku této diskuse

Děvče, tahle osoba je skoro samoživitelka s malým dítětem. Ta by asi tak drahou kérku neutáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.1.20 13:15
@AvadaKedavra píše:
@Russet Lepší modrý obličej, než člověk, který má problémy s alkoholem, a je vulgární jako návštěvník čtvrté cenové.

Oba nejsou dobří reprezentanti naší země. Jsem zvědavá, koho si zvolíme příště. Ale prý máme takového, jakého si zasloužíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.1.20 13:15
@Russet píše:
On je umělecky orientovaný.

to jo, ale vystudoval práva..
asi věděl proč je nedělá:-o)) v praxi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek