Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potřebuju. Vybrat jen jednu abych k tomu mohla časem dodělávat další aby to vypadalo jako celek.
![]()
@Anonymní píše:
@free333 taky se mi líbilo nejvíc. Vychází to na 20-30 cm to znamená od prstů po loket možná
Je to takové veselé… ![]()
Třeba na mě ty černé růže působí jak ze záhrobí, o lebce se ani nevyjadřuju
a pistole by se neslučovala s mým menším odporem ke střelným zbraním… ![]()
Když už, tak aspon hezké květy, motýly a veselého sympatického ptáčka… ![]()
Každý Ti tu dal přece odpověď podle svého názoru a nevybrali bychom ani jednu
Navíc je každá úplně jiná a jak máme vědět, co se k Tobě hodí… Kdyby byly aspoň podobné - jakože vybrat, která z nich je nejhezčí. Ale tady se porovnávají hrušky a jablka.
@Anonymní píše:
@free333 no konečně nějaká odpověď
Musíš hlavně podle sebe, aby k Tobě šly pocitově, stejně jako @Lulina999 jsem přemýšlela, že je zajímavé, jak je každá kérka naprosto odlišná…
@Anonymní píše:
Potřebuju. Vybrat jen jednu abych k tomu mohla časem dodělávat další aby to vypadalo jako celek.![]()
Tak běž do studia a tatér ti poradí
od toho tu jsou.. je to jejich práce a ví jak to bude celkově vypadat
sama jsem konzultace využila a teď jsem ráda, že proběhla, přece jenom náš mozek se v tom nepohybuje tolik a neumí si to tak představit jako jeho když to dělá každý den ![]()
Z uvedenych se mi ani jedno nelibi, neni to primo muj vkus. Sama mam zatim dve tetovani, mensi a pro mne vyznamna a vytvorena podle mne spolecne s taterkou, nikoliv stahnute a komplet prekreslene z netu, to se nedela
je mi skoro 34 let a tetovani mam delana rok - dva „teprve“. Podle toho co nebo jak pises mi pripada, ze se proste bezhlave do neceho zenes
Pokud bys tetovani OPRAVDU chtela, tak budes mit jasno a nebudes se ptat cizich na webu ![]()
@AvadaKedavra tak zakladatelka se tady přímo ptala na názor, takže jaksi není na místě se pohoršovat, že ho někdo vyjádřil. Já tedy lidi podle zevnějšku hodnotím často. On totiž ten zevnějšek velmi často bývá přímým odrazem jejich vnitřního světa…
@Janli píše:
@AvadaKedavra tak zakladatelka se tady přímo ptala na názor, takže jaksi není na místě se pohoršovat, že ho někdo vyjádřil. Já tedy lidi podle zevnějšku hodnotím často. On totiž ten zevnějšek velmi často bývá přímým odrazem jejich vnitřního světa…
Třeba ten kandidát na prezidenta, co je celý potetovaný. Mohl by být sebevzdělanější a sebelepší člověk, ale vypadá jak strašidlo. Nechal si to na sebe dobrovolně udělat, musel najít stejně pošahaného tatéra (kdo by tohle ochotně někomu způsobil?).
@Janli píše:
Tetování by mělo vystihovat tvoji podstatu a osobnost. Pokud nevíš, co si máš nechat tetovat a chceš být jen zmalovaná jako plakát, tak na to nejsi zralá…
Přesně tak. Já mám malé tetování na noze a byl to několikaletý proces rozhodování.
Pokud nevíš, co chceš, tak si nenechávej dělat. Plus zvaž dobře místo, nevíš, jak to bude vypadat za pár let.
@Anonymní píše:
@LaPaloma tak které tetování se teď nosí? Rada nebude naskodu
Ale to je úplně jedno, co se TEĎ nosí. Víš, že to máš na celý život?
Já si nechala udělat něco, co pro mě něco znamená a je úplně jedno, jestli se to nosí nebo ne…
Mě je to obecně jedno i co se týče oblečení, líčení, vlasů - nejsem stádová ovce.
@free333 taky se mi líbilo nejvíc. Vychází to na 20-30 cm to znamená od prstů po loket možná