KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7122
15.3.11 12:26
Tak snad nám to konečně klapne jak si představujeme. a kolik ti je, jestli můžu vědět?
Jaruše píše:
Sluníčko28 píše:
Je to síla ty prachy. Nás vyšlo IVF na necelých 27 tis. a teď už mám druhý KET. A to se snažíme teprve o první a chtěli bychom alespoň dvě děti. Takže bych nejraději pro ušetření peněz a hlavně nervů nejraději dvojčátka.
Jaruše píše:
Děkuju.Tak to vychází tak nějak,jak jsem si myslela.Je to ale šílený.Když si to spočítám,tak teď už v tom máme dobrých 25.000,teď tohle a ještě pořád není jistý,že se to povede.V tomhle státě se odírají lidi úplně všude…
Tak to jsme na tom úplně stejně…Taky jde o první,taky chceme rovnou dvě najednou,protože z hlediska peněz za to, je to hrozný :zed: .Navíc už nejsme nejmladší,tak by to bylo z jedný vody načisto.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
15.3.11 12:34
Sluníčko28 píše:
Tak snad nám to konečně klapne jak si představujeme. a kolik ti je, jestli můžu vědět?
Jaruše píše:
Sluníčko28 píše:
Je to síla ty prachy. Nás vyšlo IVF na necelých 27 tis. a teď už mám druhý KET. A to se snažíme teprve o první a chtěli bychom alespoň dvě děti. Takže bych nejraději pro ušetření peněz a hlavně nervů nejraději dvojčátka.
Jaruše píše:
Děkuju.Tak to vychází tak nějak,jak jsem si myslela.Je to ale šílený.Když si to spočítám,tak teď už v tom máme dobrých 25.000,teď tohle a ještě pořád není jistý,že se to povede.V tomhle státě se odírají lidi úplně všude…
Tak to jsme na tom úplně stejně…Taky jde o první,taky chceme rovnou dvě najednou,protože z hlediska peněz za to, je to hrozný :zed: .Navíc už nejsme nejmladší,tak by to bylo z jedný vody načisto.

Už 35 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
15.3.11 12:38

Za chvíli vyrážím na nákup,jinak nebudeme mít do čeho kousnout :mrgreen: ,takže zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.3.11 16:51

Čau holky:-),
byla jsem celý den mimo…
Ty prach jsou fakt hrozný,my v říjnu IVF 24000,před tím byl 3krát KET cca 7500. Je to neúnosný,zítřejší KET mi hradí rodiče :hug: .
Peníze vem ale čert,nejhorší je to čekání a ta nejistota :zed: .
My měli 4 denní kultivaci,tak jsem zvědavá,jak zvládnou rozmražení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.3.11 16:55

Marun,tobě přeji příjemné zahnizďování :srdce: .
Ať se u tebe líbí oběma!!!
To vám musím napsat,když jsem přijela dnes z Prahy k nám do města,tak jsem během 10 minut potkala 3 maminy s dvojčátkama v kočárku,tak třeba je to nějaké znamení :pankac: :pankac: :pankac: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.3.11 17:37

A už něco víš? Nebo budeš volat jak dopadlo rozmražení až zítra? Já jsem dnes začala pracovat, ležím, mám počítač v posteli a pracuji, krásně to utíká a hlavně na to celý den nemyslím :lol: Jdeš na KET zítra? Budu držet pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.3.11 17:47

Mám volat ráno v 8:00 :think: ,řeknou mi v kolik máme dorazit.Dám určitě vědět,jak jsme dopadli!
Co ty,jak se cítíš? Co bříško,nebolí? Já měla vždycky tlak v podbřišku jak na MS…
Hezky odpočívej,až se budeš nudit pusť nějakou pohajdu nebo komedii ať máte veselý mimčo :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.3.11 18:16

Co ty Sluníčko,jak se chystáš na zítřek? Do jakého CARu chodíš? Třeba se potkáme :mrgreen: . My jsme v Pronatalu Praha,zatím spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.3.11 18:18

JO jo večer budou dávat Samotáře, tak se budu koukat. :lol: Už mě ale z toho válení bolí zadek, už bych šla něco dělat :-D Břicho ale trošku píchá, tak jsem zvědavá, co se tam děje, minule mě to píchalo taky a nedopadlo to, ale to jsem měla stres, teď je zatím pohoda, tak snad to vydrží. Říkám si, že po té stimulaci by to mělo mít ideální prostředí, ale těch faktorů je tolik … Ty jsi taky stimulovala sliznici? Závidím, že už jednoho prcka doma máš :palec: Ale zase si asi tak jako já nepolenošíš, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.3.11 18:22

Děkuji Sluníčko28 za palečky, zítra budu držet zase já. Kam chodíš? To už se ptala Dinulka. Máš výhodu, že nestimuluješ, já už jsem z těch hormonů tak zblblá, že dají reklamu na dětský plenky a já se rozbrečím :lol: Tak už aby se to nějak uklidnilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
15.3.11 18:29

Ahojky,
tak mě bude brzy 29 let. Já ani nemusím brát hormony, aby mě nedojímalo spoustu věcí… :mrgreen: Chodím do Arlety v Kostelci nad Orlicí. Mám zamražené blastocysty, tak se budou rozmrazovat zítra ráno, dopolko si zavolám a ve 13.hod by byl transfer. Snad zmrazuvstání ustojí. Nedávno to jedné holčině na diskuzi nedopadlo, tak mám z toho strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.3.11 18:35

Taky jsem před KETEM vyhledávala procento úspěšných rozmrazení, ale prý je nejdůležitější kvalita embryjek. Tak držím, držím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
15.3.11 18:49
Díky. U nás píší, že se neuskuteční tak 10%.Snad už mám smůlu vybranou.
Marun píše:
Taky jsem před KETEM vyhledávala procento úspěšných rozmrazení, ale prý je nejdůležitější kvalita embryjek. Tak držím, držím :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.3.11 19:21

No prcek mi dává pěkně zabrat,jsou mu skoro 3 roky,je to pěknej divoch. Domluvila jsem se u nás v jesličkách,že mi ho tam teď na týden vezmou,abych mohla alespoň dopoledne odpočívat,tak byl dnes prvně. Líbilo se mu tam,ale jak má změnu režimu,tak je neuvěřitelně protivnej,pořád kňourá :cert: .
Mám před vámi trochu náskok,začali jsme to řešit brzy,bylo mi25. Byli jsme s manželem spolu 5 let a pořád jsem netěhotněla,tak jsme začali pátrat,v čem je háček. Měli jsme kliku,vyšlo to na první pokus.
Vy se taky dočkáte,nebojte :hug: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.3.11 19:23

Sluní my měli minule taky 6 mražáčků a rozmrazili se všichni. má na to vliv i to,že jsme relativně mladé :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí