Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Petruško - moc na Tebe myslím a držím palce.
A jak se jinak tady máte? Já nějak nestíhám ![]()
Kahu a co ty? je něco nového?
Moc na Vás holky myslím.
Já už cítím, že každým dnem, možná i dnes přijde menstruace.Klasické předmensturační bolesti.Kéž by mrcha neřišla vůbec
Ale přijde.
Dinulko - moc gratuluju.To je nádhera, dva mimísci.Opatruj se.
Holky,zkoušela jsem si zadat metřík a nejde mi to…i popisek jsem o něco zkrátila a pořád nenaskakuje. Nevíte v čem může být háček
?
Dinulko, já taky bohužel neporadím
Je to už dlouho, co jsem ho dělala.Třeba to chvíli trvá než naskočí.Mkrni do diskuze k adminům, tam se taky občas řeší metříky.
ahojka holky přeji krásné ráno. Včera už jsem to do té lékárny z pracovních důbodů bohužel už nestihla. Dnes ve 13 mám něco precovně ve městě, takže při té příležitosti koupím testíky.
Děkuji vám všem za podporu.
Dinulko, tak to je fajn, že to všechno na UZ dopadlo a gratuluju
a těšíme se na fotečku.
Sluni, ty máš UZ v pátek, viď?
Jinak mně je teda pěkně špatně, ale přijde mi, že na to, aby to bylo příznakem těhotenství je asi ještě brzo nebo ne? Je to dnes 10sátý den.
hezký den holky
Dinulko, k tomu popisku, taky jsem ho zkracovala a ta změna se objevila až po několika hodinách (myslím, že snad až druhý den), s metříkem taky nevím.
taky sem jak kšandy, myslím, že testování proběhne hned v zápětí po zakoupení testíků
Jsem to koza, že jsem si to včera nezorganizovala jinak, chjo.
No to teda jo Petruš.Jsme tady snad všechny víc nervozní než Ty.
Ty nám dáváš.Nějak cítím, že Ty nám napíšeš, že se // ukázaly.Já tomu věřím.Tak šup, šup, nenech nás dlouho čekat ![]()
dinulka píše:
Hezké ráno všem,
testovatelkám-jestli budou testit dnes,držím mooooc palečky.
Jani-dnes kontrola v Caru,myslím na tebe,ať je vše v pohodě. Už jste se rozhodli ohledně redukce?
Květuš-snad bude dnešní UZ lepší…Mě taky nenarůstají,ani sliznice,před KET jsem vždy stimulovala Estrofemem a po něm je to v pohodě,tak třeba ti také něco nasadí.
Sluní-nějak jsem tě ztratila,kdy más další kontrolu? Měla jsem pocit,že dnes,ale abych tě tam nehnala zbytečně.
Fairy-ještě bylo brzy,vydrž a věř.
Kahu-jak se daří? Držím palce ať jsou//.
Petruš-vydrželas?
Markét-už víš,kdy pojedete pro zmrzlinku?
Snad jsem na nikoho nezapomělaMě je celkem fajn,mám strach z dnešního UZ,aby bylo vše v pohodě a byla vidět
![]()
. Minule byl prý u obou vidět náznak srdeční akce,ale ještě nebylo vidět jak tlučou,tak se trochu bojím,nejistota je děsná
. Mám tam být až ve dvě,to je ještě moře času,napíšu pak jak jsme dopadli. Dítko je pořád nemocné,o víkendu 40 horečky,ale od včerejška vypadá už líp,tak snad už je po chorůbce… Velikonoce budeme slavit příští víkend,už se těším,až půjdeme po sídlišti s pomlázkou k babičkám a dědům
.páá
AHOJTE..dnes som bola na odber krvi,ale vysledky budu az v pondelok,kedze to posielaju do KE..nebola som u Hermiho,ale u svojho gyndoša.. ale už viem,že to bude negativne..
Fairynko - proč myslíš, že to bude negatiovní? Sis dělala testík?
Dinulko - krásný metřík ![]()
ahojda holky, tak jsem se vrátila z města a testla, no a nic
chjo. Asi vám nemusím říkat, jak mi je. No nic jdu špekulovat nad plány B,C, … pa a hezký večer