Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
petra999 píše:
ahojda holky, tak jsem se vrátila z města a testla, no a nicchjo. Asi vám nemusím říkat, jak mi je. No nic jdu špekulovat nad plány B,C, … pa a hezký večer
Sluni nezoufám, ale už se tak nějak smiřuju
a když ten výsledek v pátek bude jiný, tak budu velmi ale velmi mile překvapena.
ahoj holky
dnes jsem byla na ultrazvuku jsem 8+4 miminka jsou opravdu velká že jsou dvě mají 24mm, a teď chodím každý týden na ultrazvuk pak doktror se rozjel
asi vycítil, že bych zdrhla. Jinak Leni krásná fotečka tvého syna jak se holky máte co Market Dinul Sluni? my byli o víkendu na Moravě a užasné cestu jsem přežila a velké túry taky doktror si ťukal na čelo zda mám všech 5 pohromadě a já mu řekla co má být to má být. přece nebudu ležet do 9 měsíce. tak zas písnu ![]()
Petruško - je určitě brzo.Ony se ty dvě čárky určitě objeví, já tomu věřím, přeci se z těch tří embryjek muselo alespon jedno zavrtat.Takže tfuj tfuj, moc držím palečky.Ale moc dobře vím, jak se cítíš ![]()
Papa a krásný večer všem ![]()
Ahoj holky!!! ![]()
Peto…jeste to nic neznamena!!! Ale vim moc dobre jak ti je!!!mmmm ![]()
Dinulko gratuluji!!!
![]()
Jani, tobe taky toje krasne!!! ![]()
Ja jsem holky byla u uzasneho urologa,kterleci ruzne plisne dietou, odevzdali jsmemu moca krev i sperma, nasel nejaky infekcni nalez ve strevech, takze ted mame dietku a to pekelnou, hahaha…
zanmena to, ze musime mit take 2 mesice chraneni sex, abychom si infekci nepredavali a dostali jsme take spousty prirodnich latek, ktere nam pomuzou vycistit streva…proste detox!!! Taky pan Dr zjistil, ze mam pretocenou delohu a to o 90 stupnu…takze embryjka nemaji sanci se udrzet, ale pry nemam v zadnem pripade nemam PCO!!! Coz mi zjistili v caru…no takze ted bude pauzicka a detoxovani a pak se uvidi, u toho cviceni Mojzisovky…hmmm ale pan Dr, byl uzasnej!!! ![]()
Marketchen píše:
Fairynko - proč myslíš, že to bude negatiovní? Sis dělala testík?Dinulko - krásný metřík
ano..na 10 den po KET..A bol negat. ![]()
dinulka píše:
Market-ale dal mi práci!
Fairy-a testila jsi dnes??
dnes..nie ..aspon nie tehu testom..ale ovu testom..vraj aj tam ukaže // ak si tehu..ale ukazalo len jednu / palicu
![]()
petra999 píše:
ahojda holky, tak jsem se vrátila z města a testla, no a nicchjo. Asi vám nemusím říkat, jak mi je. No nic jdu špekulovat nad plány B,C, … pa a hezký večer
kolky den si po KET?
ahojda holky, moc vás zdravím.
fairy - testila jsem 10sátý den a dneska ráno jsem si to pro jistotu zopákla a výsledek /. chjo
Jak jsem psala, zítra ještě krev a ta to rozsekne.
kahu - no vypadá to, že nám to tentokrát nedopadlo
, kočko jak jsi psala o tom doktorovi, myslíš, že by jsi mi na něho mohla dát kontakt? To bych byla moc ráda.
Funguje jako lékař (zdr. zařízení) a nebo spíše jako léčitel. Díky
Kahu/Fairy co budeme dál kout za pykle (vyšetření, atd.)
Markét - dík jsi kočička, co ty u Tebe se už MS dostavila? Jak jinak je?
zdravím těhulky + Sluni (ty máš zítra UZ viď? Tak ať vše
)
hezký den všem
Holky myslím na Vás
pořád doufám,že Vám to vyšlo
držte se,nevzdávejte se ještě.kamarádka měla test pozitivní až 14 den ![]()
janinko super zprávy z UZ
jen tak dál ![]()
Mě čeká zítra ještě UZ a pak se konečně dovím kdy bude Ket,snad to bude bojovníček a přežije rozmrazování
![]()
Fayrinko: ovu test?!
ten mi ukazuje // pořád, uvu test je podle mě naprd, aspoň u mě
.Zkus těhu test a uvidíš
.Držím palečky
![]()
Petrus…ajaj, tak to me moc mrzi!!! Pan MUDr Pazourek (tel ti poslu ve zprave) je uzasnej, dneska jsem tam byla na odberu krve a se spermousema, rakl mi, ze spermousove jsou absolutne cajk, ale ze je tam nici ta infekce a tudiz musime vse vycistit a ze mi garantuje ze po detoxu otehotnim na to tata!!! Fakt jsem z neho mela uzasny pocit, ale Petrus nejprve si dojdi k tomu chiropraktikovi, at ti srovna kostrc, kontakt ti poslu ve zprave!!! Ten je uzasnej a uci Mojzisovku, ale rika, ze to nema smysl cvicit, dokvavad neni kostrc srovnana!!! Oba dva jsou uzasny, moc fajn a berou medicinu jinak nez jini ¨Dr a pritom jsou Dr zadny sarlatani!!! ![]()
Jinak ja mam ted 2 mesice utrum, takze plan je se vycistit a pak otehotnet bez IVF…a snad to vyjde!!! Kdyz ne, tak po prazdninach budu planovat nejake to IVF…ale moc bych si prala, aby to vyslo natural!!! ![]()
Ahojky!
Petruš, tak nic?
Je mi to líto
To jste mě holky moc nepotěšily
Tak brzo čeká KET mě a Květku.
Já čekám menzes každým dnem, snad dnes, prsa už děsně bolí a dnes bych to měla dostat.takže já pojedu na KO před KET tak kolem toho 9.5.Takže Květka bude o týden dřív asi tak ![]()
Květuš a co ty bereš před KET?