KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
6.6.11 19:12

IVVČA Ahojík :mavam: Ty začínáš kdy s prášečkama? Já cca příští neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
6.6.11 20:09
denisa 76 píše:
IVVČA Ahojík :mavam: Ty začínáš kdy s prášečkama? Já cca příští neděli.

No to já asi dříve, čekám teď co nevidět MS, tak je začnu užívat první de MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
6.6.11 20:12

ivvča :huban: Tak to nebudeme mít zas tak velký rozdíl.Já začnu taky první den Estrofemem.A co budeš mít všechno Ty? Já mám Estrofem,Utrogestan,Prednison,Anopyrin,Magnosolv,Pyridoxin a Agolutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
7.6.11 16:15
denisa 76 píše:
ivvča :huban: Tak to nebudeme mít zas tak velký rozdíl.Já začnu taky první den Estrofemem.A co budeš mít všechno Ty? Já mám Estrofem,Utrogestan,Prednison,Anopyrin,Magnosolv,Pyridoxin a Agolutin

Teda, to toho máš požehnaně :lol: Já budu mít zatím jen Divinu a pak po KET asi i Utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.6.11 16:45

ivvča :dance: No snažila jsem se,protože vím,že Utrouš je opravdu na Ket hodně málo,tak jsem si dala to nejlepší co může být.I když se třeba nezadaří tak budu vědět,že jsem udělala proto maximum :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
7.6.11 17:40
denisa 76 píše:
ivvča :dance: No snažila jsem se,protože vím,že Utrouš je opravdu na Ket hodně málo,tak jsem si dala to nejlepší co může být.I když se třeba nezadaří tak budu vědět,že jsem udělala proto maximum :hug:

A co je to ostatní? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.6.11 17:45

ivvča Prednison je na snížení imunity,velice důležitý aby tělo lépe přijalo mimina.Anopyrin se kombinuje společně s Prednisonem a je to nejlepší kombinace pro uhnizdování embryí.Magnosovl ponéchává dělohu v klidu,aby embrya měla jakoby klid na uhnízdění.Agolutin je podobný jako Utrouš,ale jde přímo k embryu a pomáhá mu se zavrtat-je to progesteron.Pyridoxin-vitamín B6 a Femibion-ten beru už čtvrt roku-kyselina listová,velice důležitá aby žena otěhotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
7.6.11 17:55
denisa 76 píše:
ivvča Prednison je na snížení imunity,velice důležitý aby tělo lépe přijalo mimina.Anopyrin se kombinuje společně s Prednisonem a je to nejlepší kombinace pro uhnizdování embryí.Magnosovl ponéchává dělohu v klidu,aby embrya měla jakoby klid na uhnízdění.Agolutin je podobný jako Utrouš,ale jde přímo k embryu a pomáhá mu se zavrtat-je to progesteron.Pyridoxin-vitamín B6 a Femibion-ten beru už čtvrt roku-kyselina listová,velice důležitá aby žena otěhotněla

A tohle máš na předpis, nebo jsi si to koupila v lékárně? Já beru s přestávkami vitamín E, listovku, užívala jsem i mateří kašičku. Snížení imunity? Takže tablety na posílení imunity škodí? Já je totiž právě začala brát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.6.11 17:58

iivča Ten Prednison se musí brát,protože se musí snížit imunita.Je to sice kortikoid,ale my ho prostě musíme mít,protože je u nás všechno uměle vyvolané a tělo na to není vůbec připravené a proto se musí tělo dobře připravit.No jestli bereš tablety na posílení imunity nevím jestli Ti uškodí,ale můj názor je že by se před Ketem asi neměli brát.To asi prober s lékařem.Všechny léky jsou na předpis a mám je z Car. Něco jsem si tedy vyžádala na vl.žádost a vyšli mě vstříc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
7.6.11 18:01
denisa 76 píše:
iivča Ten Prednison se musí brát,protože se musí snížit imunita.Je to sice kortikoid,ale my ho prostě musíme mít,protože je u nás všechno uměle vyvolané a tělo na to není vůbec připravené a proto se musí tělo dobře připravit.No jestli bereš tablety na posílení imunity nevím jestli Ti uškodí,ale můj názor je že by se před Ketem asi neměli brát.To asi prober s lékařem.Všechny léky jsou na předpis a mám je z Car. Něco jsem si tedy vyžádala na vl.žádost a vyšli mě vstříc

Aha, tak to mne z CAR dali jen tu Divinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.6.11 18:08

ivvča :think: tak asi Ti to bude stačit.Nevím no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
7.6.11 18:09
denisa 76 píše:
ivvča :think: tak asi Ti to bude stačit.Nevím no.

Budu muset věřit, že ano :nevim: , uvidíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.6.11 18:19

ivvča :dance: tak držím palečky.Snad doktoři vědí co dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
7.6.11 19:10
denisa 76 píše:
ivvča :dance: tak držím palečky.Snad doktoři vědí co dělají.

Děkuji, Tobě taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
14.6.11 11:19

tak nic dostala jsem ms takže další kolodotoč teď chci ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...