Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adulka24 - tak to se omlouvam
tak ihned jak to bude mozne… 17/1 teda zacinas stimulaci? ![]()
@wanttobemom 17.1. jdu na konzultaci, pro protokol, leky… stimulovat začnu cca 1. unora
@Adulka24 - je to tady, jak @Maky1234 nekde na zacatku teto diskuze zminovala - ja osobne uz si obcas prijdu jak vygumovana, uz jsme si o tom psaly ![]()
Mas pripadne preference k pohlavi? ![]()
@wanttobemom vůbec netuším jestli budu testovat. Počkám do termínu ms a pak se uvidí
U ET jsem dostala ms na den přesně. Tak uvidím.
@wanttobemom nene, ja mam ted odpocinkovy cyklus po ET
MS mam dostat nejak posledni lednovy tyden a pak se objednat na sono kolem 10DC… mel by byt KET v nativu pokud budu normalne ovulovat…
@wanttobemom hihi já asi určitě řady těhotných do konce ledna nerozšířím..
já si teprve dávám do pucu cyklus Fertipronou a taky jsem začala s hormonální jógou, já vidím ket až tak na konec února/začátek března.
Zatím se tu budu těšit z vašich pozitivních výsledků
![]()
Holky je tu některá z vás, která už má po trasnferu a čeká na výsledek ? Tedy kromě @wanttobemom a @Evineczka ![]()
@keirinka ahojky ![]()
Jako chápu, že máš strach, když první transfer nevyšel..ale zas na druhou stranu dneska už jsou ty metody mražení takový, že i KETy mají slušnou úspěšnost
určitě aspoň jedno vyjde !
Kam chodíte, smím li se ptát ?
@Maky1234 Jj dávám . Teda dnes jsem už nemeli a když se muž stavoval u nás v krámě, tak nemeli. Stavím se pro nej asi ještě zítra ráno jak povezu malého do školy. I když nevím jestli to má ještě význam
Zítra budu po ket už 4 den. Do kdy se můžou bobinci uhnizďovat? Měla jsem 6 denní blasty. Jednu úplně bez obalu a druhá byla svlecena už napůl…