Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janullkaa super, to mám radost za tebe!!! ![]()
Ty joooo, tak to je chviličku mimi tady
![]()
@Maky1234 jooo lekarna pilulka
.. ale maj to na vice stankach ![]()
Holky jeste, dostala jsem poprve estrofem, sliznici mam peknou, ale pry kvuli jeste lepsimu nacasovani, myslim teda
zacala jsem ho brat dnes spolu s utrogestanem. Ale otazka je, pribiraly jste po nem?
@DandátkoP já ano, beru ho cca 14 dnů a už mám nahoře skoro 2 kg. A to mi normálně váha nelita, držím se pořád stejně už 15 let, až ted se to fakt zhorsilo.
zrovna dnes ráno jsem si stěžovala partnerovi u snídaně, že začínám být jak koule…
@bezinka.11 to mi ani nerikej
ja uz zadny kila nahoru nepotrebuju ![]()
@DandátkoP ještě by to mohlo být tím, že je mi pořád špatně, tak jsem přestala sportovat a jen si občas zajdu na prochajdu. Ale to bude jen částečně ![]()
@DandátkoP Konkrétně po Estrimaxu (stejný lek, jiný výrobce) jsem nepribrala nic
Stimulovane KETy jsem mela a brala 3×1
@Maky1234 Hele, ja bych ten estrofem tak nedemonizovala. Jasny, kdyz jsi ho brala cast cyklu a zablokoval ti ovulku, tak se tim tem cyklus rozhodi, Mozna pak dokonce telo nejak naskocilo a ovulka prisla pozdeji a tim se prodlouzil cyklus, to nezjistis a neni to podstatne. Ale to neznamena, ze je to kdovijake svinstvo… Je to proste supplement estrogenu, ktery je potreba. V tehotenstvi jsou ho vysoke hladiny prirozene, takze kdyz ze zadari, tak jeho uzivani taky neni nic neprirozeneho.
Holky, drzim na ten KET palce!
@bezinka.11 Ahoj, tak my už teď jedeme 3 IVF cyklus a měla už jsem 3 KETY. Z prvního nic, u druhého ZT loni na jaře v cca 8 týdnu (dvojčata) a třetí ket zase ani čárka. My máme jenom kety, protože embrya musí na genetiku. A dítě zatím nemáme žádné, tak snad to tentokrát vyjde. Snažíme se s manželem už spoustu let, z toho dva a půl roku v caru.
@DandátkoP Ahoj, tak já jsem teda přibrala, za dva a půl roku, co chodíme do caru, tak asi šest kilo. Ale nevím, jestli to je přímo z těch léků nebo z toho, že se rozhodně méně hýbu a už skoro vůbec necvičím - vždycky, když je stimulace, nebo ket, tak jsem tak nafouklá a bolavá, že vůbec nemám chuť se hýbat a něco dělat. Navíc po ketu mám strach se i ohnout k zavázání tkaniček ![]()
@bezinka.11
Ahoj, tak já už mám za sebou 4 ivf, čeká mě šestý transfer. 2× biochemko a jinak nic
. Dítě ještě nemám. V caru od ledna 2018
Mám pouze ucpané vejcovody, jinak po hormonální stránce jsem jsem stále v pohodě, i přesto, že už nejsem nejmladší
Ale i tak žádný úspěch…zítra je můj velký den, tak budu opět věřit
Myslete na mě v 10 ráno ![]()
@maflik budu myslet a budu držet palce. Jsem zvědavá na všechny. Už dneska to tady sleduju celý den.
Koukám, že všechny, které jdeme ten příští týden už toho máme fakt dost za sebou. Doufám, že to bude šťastný měsíc.
Partner už začíná přemýšlet, kolik mu bude až půjde prcek do školy, aby mu pak místo tatínku neříkali dedecku ![]()
My se snažím 8 let. Mám za sebou 3×ET a 4×KET, z toho 2×SP v pátém a šestém TT vždy s DV. Jinak nic, děti nemáme, místo dětí máme 4 psíky… Máme poslední 3 mrazáčky a pak to vydáváme. Tajnd pořád doufám, že to snad jednou z těch 3 pokusů klapne, ale..
Vidím, že tady nejsme žádní nováčci, co se týká IVF ![]()
@maflik Já jsem v caru taky přesně od ledna 2018 - ale připadá mi to, jako bych tam už chodila deset let ![]()
@bezinka.11 Přesně, partner to už taky počítal, kolik mu bude, až bude maturovat ![]()
@bezinka.11
Děkuji, že na nás všechny budeš myslet
Já mám štěstí v tom, že můj partner je o 7 let mladší, takže nad tím nepřemýšlíme ani jeden, zatím
A máme toho za sebou opravdu všechny hodně
ale kdo nebojuje, nevyhraje
stále věřím, že se nám všem zadaří
Odstartuju tuhle únorovou vlnu ![]()