Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maflik Taky držím palce
A my tě budeme v těsném závěsu následovat ![]()
To vypada, ze by se tady mohla sepsat profi brozurka co a jak při IVF🤔My jedeme šestý rok, v car od 6/2018,celkem 5 transferu a z toho dva potraty. Teď jsem si nedávno zadala o výpis zdravotní dokumentace z car kvůli přesunu do jiného, tak jsem si to i přepočítala…a jsme jen v car o 107000Kc chudší🙉
@Káča P. Ahojky, prosim vim, ze jsi kdysi zminovala, ze chodis k dr. Balazsovi…dela se odber nalacno? A jak dlouho se ceka na vysledky? Musi se prevzit osobne? Moc diky za rady
Ty jeste jeho pomoc potrebujes? Drzim Ti palce ![]()
Tak holky šňůra odstartována
Mimíška mám u sebe.
Budu na Vás všechny myslet ![]()
@Petra Star já nevím, já po něm měla teda fakt problémy
sice jsem nepřibírala, ale hrozně mě z něho vždycky bolela hlava…dvakrát jsem se z té bolesti dokonce pozvracela
můžu být jenom já nějaká přecitlivělá, ale na mě působí fakt hrozně
![]()
@bezinka.11 Jinak já už syna mám, hned z etu…pak jsem měla 6 ketů ze stejné várky a nikdy nic
když nepočitám 4.pokus potrat ve 12tt
![]()
Tuhle diskuzi jsem ( ještě naivní ) v roce 2018 zakládala ![]()
@maflik Držím palce 🙏 já jdu dnes ještě k fyzioterapeutce na uvolnění panevniho dna. Děla se to nějak přes konecnik 🤷♀️ tak doufám ze se z toho nezblaznim. Nikdy jsem na tom nebyla 😂
@maflik držím palečky ať se mu u tebe libi ![]()
@Evineczka já už byla 3×, není to teda přes konecnik jako Mojzisovka, ale přímo Doornova metoda na uvolneni a srovnani kostrce a nic příjemného to neni
Snažíme se teď doma
a nepřestávám doufat, že by to nemohlo pomoct ![]()
@Michaelavavra my jsme v CAR od roku 2016. První rok to bylo něco přes 100tisic ![]()
Když to přesáhlo 250, přestala jsem počítat
![]()
@Evineczka ty jo tak pak dej vědět, mě to asi taky čeká 😅
Jinak je super že vás jde tolik v jeden měsíc, držím vám všem pěsti ať to konečně vyjde, když čtu vaše příběhy tak je mi z toho smutno jak je to nefer. Tak snad konečně ✊🏼