Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Michaelavavra no taky jsem na tu zprávu koukala, vždyť ani žádnýho přítele nezmiňovala…
A ještě s tím, kolik jí je, no má to někdo štěstí ![]()
@Hnědočka tak super, strašně moc držím palce
kdy se chystáš testovat?
@terrka83 takže dnes? ty jo, vy jdete fakt jedna za druhou ![]()
držím palce a už se těším na pozitivní vlnu ![]()
Děkuji
taky doufám v pozitivní vlnu všech
já už teda netestuju…jsem poučená z minulych pokusů…poprvé po ET jsem testovala 8 den a nic…doufala jsem v HCG z krve…ale byla tam 0. Podruhé po KET jsem testovala 5 a 8 den a opět nic…na HCG jsem šla 10 den a nic. Takže teď jsem se rozhodla, že jdu až na HCG z krve 16.2. a pokud to má dopadnout dobře…tak // čárky dřív nepotřebuji vidět hlavně když bude vysoké HCG z krve
jakože tentokrát vím, že jsem proto udělala maximum, co jsem mohla. Skoro 2 roky jsem čekala, než se dám dohromady a seberu odvahu na další ket. Chodila jsem na energetické masáže, shodila 10kg, pořídili jsme si fenku Hovawart a, která nám vyplnila jednu část. Teď přišel čas na tu druhou část a věřím, že dopadne snad už dobře.
@Maky1234 ahojky. Počítám tak 7 den. Když jsem testovala 6.den nebylo nic vidět. 8.den slabá //, tak zkusím cca 7 den. A taky uvidím, kolik budu mít odvahy…
@Maky1234 píše:
@terrka83 takže dnes? ty jo, vy jdete fakt jedna za druhou
držím palce a už se těším na pozitivní vlnu
Ano, dneska a už to mám za sebou
Ta naše blastocyta už byla dokonce celá vylezlá z obalu, asi byla nedočkavější než já
Tak snad to tentokrát dopadne
![]()
Tak už sedím v čekárně caru a těším se až budu mít toho našeho bojovnicka u sebe.🙏 ❤️️
@Evineczka já jedu az na pul 10
ale nejradsi bych to ted zaspala tech nasledujocich 10 dni aspon ![]()
@DandátkoP tak budu držet 👍 👍
A tentokrat bude něco jinak, navrhli něco? A jedno nebo dvě dáte jako minule?
@DandátkoP @Evineczka Holky, hodně štěstí dnes, ať se to povede ![]()
@Evineczka @DandátkoP Holky přeju hodně štěstí, ať to dnes proběhne všechno jak má
![]()