KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3046
8.2.21 06:22

@lachi nebud nervózní vše dobře dopadne🙏 v úterý budu držet palc @Maky1234 ta genetika embryji je dobra věc, aspoň nezavádíš špatná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
8.2.21 06:26

@terrka83 hele to se mi asi nestalo, ale asi bych tomu nedavala nějakou váhu. Zkus myslet více pozitivně a 🙏věřit sobě i broučkovi. Vím, ze je to těžké, ale na závěry zda se to povedlo nebo ne je ještě velmi brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
8.2.21 06:40
@Evineczka píše:
@terrka83 hele to se mi asi nestalo, ale asi bych tomu nedavala nějakou váhu. Zkus myslet více pozitivně a 🙏věřit sobě i broučkovi. Vím, ze je to těžké, ale na závěry zda se to povedlo nebo ne je ještě velmi brzy.

Děkuji za povzbuzení, a máš pravdu, že na závěry je ještě brzy. Ale já už jsem zoufalá, je to 3 IVF, fakt už nevím, co udělat více, aby to vyšlo :,( Budu se snažit myslet pozitivně, ale je to fakt těžké, to můžete pochopit jenom vy tady holky, co si tím taky procházíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
8.2.21 07:05

@terrka83 moje IVF je to už 5 a pořad doufám a věřím, ze tentokrat to vyjde 🙏 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
8.2.21 07:19
@terrka83 píše:
Děkuji za povzbuzení, a máš pravdu, že na závěry je ještě brzy. Ale já už jsem zoufalá, je to 3 IVF, fakt už nevím, co udělat více, aby to vyšlo :,( Budu se snažit myslet pozitivně, ale je to fakt těžké, to můžete pochopit jenom vy tady holky, co si tím taky procházíte

Věř mi, že to citim stejne. Taky se strasne bojim, ze to treba zas nevyjde, dnes jsem 3. den po KET a zacina mi to dochazet. Taky mame 3. IVF a embrya z tohohle 3. pomalu zacinaji dochazet. :? Je to proste prirozeny, po tech vsech nezdarech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
8.2.21 08:05

@Evineczka @DandátkoP Strašně bych nám všem tady přála, aby to už konečně vyšlo, zasloužily bychom si to všechny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.2.21 08:56

Holky hlavu vzhůru! Myslete pozitivně a věřte tomu prckovi! Já jsem taky dneska 5.den po KETu, necítím vůbec nic kromě nafouklého břicha, což mi vcelku vadí a občasné bolesti břicha… Ale co už… buď a nebo…
Dneska jsem si v práci nabrala progesteron, tak jsem zvědavá na výsledek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
8.2.21 09:03

@Hnědočka progesteron nebo hcg uz? :lol: z krve uz bys mohla mit skoro i HCG :lol: ja si to moct v praci odebrat, tak odebiram jak diva :lol: ale pravda, jsem blazen :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.2.21 09:22

@DandátkoP progesteron. Na HCG je asi ještě brzy a tak jako tak asi moc nechci, aby všichni v práci věděli, že čekám na HCG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
8.2.21 09:32

@Hnědočka jooo to chápu :)… no, u 5. dennich blast by 5. den v krvi mohlo neco byt, holky mivaj i pozitivni test obcas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
8.2.21 09:35

@DandátkoP já mívala ducha na testu už 4 den, když jsme zavadeli 5 denní blastičku 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.2.21 09:36

Jejda, holky… Vy mě motivujete :lol: Že bych zítra zkusila testnout? Já vím, že tam s největší pravděpodobností nic nebude, ale… 🤣 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
8.2.21 09:47

@Hnědočka zítra seš 6. den :lol: to já budu testovat už určitě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
8.2.21 09:47

@Evineczka 4. den jooo? :lol: To je strasne brzo a byl uz videt nebo to bylo takovy to lapani neviditelnych duchu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
8.2.21 10:06

@DandátkoP jako kupodivu byl fakt vidět. Tenkrát jsem ho tady i posílala myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí