Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lachi nebud nervózní vše dobře dopadne🙏 v úterý budu držet palc @Maky1234 ta genetika embryji je dobra věc, aspoň nezavádíš špatná ![]()
@terrka83 hele to se mi asi nestalo, ale asi bych tomu nedavala nějakou váhu. Zkus myslet více pozitivně a 🙏věřit sobě i broučkovi. Vím, ze je to těžké, ale na závěry zda se to povedlo nebo ne je ještě velmi brzy.
@Evineczka píše:
@terrka83 hele to se mi asi nestalo, ale asi bych tomu nedavala nějakou váhu. Zkus myslet více pozitivně a 🙏věřit sobě i broučkovi. Vím, ze je to těžké, ale na závěry zda se to povedlo nebo ne je ještě velmi brzy.
Děkuji za povzbuzení, a máš pravdu, že na závěry je ještě brzy. Ale já už jsem zoufalá, je to 3 IVF, fakt už nevím, co udělat více, aby to vyšlo
Budu se snažit myslet pozitivně, ale je to fakt těžké, to můžete pochopit jenom vy tady holky, co si tím taky procházíte
@terrka83 moje IVF je to už 5 a pořad doufám a věřím, ze tentokrat to vyjde 🙏 ❤️️
@terrka83 píše:
Děkuji za povzbuzení, a máš pravdu, že na závěry je ještě brzy. Ale já už jsem zoufalá, je to 3 IVF, fakt už nevím, co udělat více, aby to vyšloBudu se snažit myslet pozitivně, ale je to fakt těžké, to můžete pochopit jenom vy tady holky, co si tím taky procházíte
Věř mi, že to citim stejne. Taky se strasne bojim, ze to treba zas nevyjde, dnes jsem 3. den po KET a zacina mi to dochazet. Taky mame 3. IVF a embrya z tohohle 3. pomalu zacinaji dochazet.
Je to proste prirozeny, po tech vsech nezdarech ![]()
@Evineczka @DandátkoP Strašně bych nám všem tady přála, aby to už konečně vyšlo, zasloužily bychom si to všechny ![]()
Holky hlavu vzhůru! Myslete pozitivně a věřte tomu prckovi! Já jsem taky dneska 5.den po KETu, necítím vůbec nic kromě nafouklého břicha, což mi vcelku vadí a občasné bolesti břicha… Ale co už… buď a nebo…
Dneska jsem si v práci nabrala progesteron, tak jsem zvědavá na výsledek ![]()
@Hnědočka progesteron nebo hcg uz?
z krve uz bys mohla mit skoro i HCG
ja si to moct v praci odebrat, tak odebiram jak diva
ale pravda, jsem blazen
![]()
@DandátkoP progesteron. Na HCG je asi ještě brzy a tak jako tak asi moc nechci, aby všichni v práci věděli, že čekám na HCG
@Hnědočka jooo to chápu
… no, u 5. dennich blast by 5. den v krvi mohlo neco byt, holky mivaj i pozitivni test obcas ![]()
@DandátkoP já mívala ducha na testu už 4 den, když jsme zavadeli 5 denní blastičku 😁
Jejda, holky… Vy mě motivujete
Že bych zítra zkusila testnout? Já vím, že tam s největší pravděpodobností nic nebude, ale… 🤣 😂
@Evineczka 4. den jooo?
To je strasne brzo a byl uz videt nebo to bylo takovy to lapani neviditelnych duchu? ![]()
@DandátkoP jako kupodivu byl fakt vidět. Tenkrát jsem ho tady i posílala myslím.
Dobrý den, jak často máme sexovat, když chci otěhotnět? Děkuji za odpověď. Odpověď