Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, já jsem tobráno nestihla
Tak tak jsem se vykutálela včas z postele, abych to stihla do práce…
Ahoj holky, tak už jsem sem taky nakoukla, ale na mě je ještě brzy… přemýšlím, že bych zkusila testovat na Valentyna
, jinak mám až 19.2.
Už máte některá čas na test?
Já netestuju…čekám na krev 16.2.2021…včera mě tak hrozně bolel podbřišek…že jsem myslela, že ráno budou MS jak vyšitý…ale naštěstí nic a dnešek zase stejný pocit jako od začátku…pnutí v podbřišku a pobolívání prsou…tak snad je vše ok…
![]()
Me od včera večer začaly bolet prsa z boku, tak snad je to dobře znamení. To jsem měla i u všech předešlých těhotenství. Dnes zkouším pect satecky, mám na ne chuť už od neděle 😍 doufám ze budou dobré. Už ani nevím čím vším se doma zabavit. Je doma syn, ale má on-line výuku dopolko.
@Ella35 já už jdu prostí týden taky do práce. Dovcu jsem si vzala i kvůli malému aby nebyl doma pořad sám.
@Evineczka Já jsem stejně
Zítra budu 6den, tak to ráno zkusím. Sice si myslím, že tam nic ještě nebude, že je brzy, ale já jsem tááááááááááák netrpělivá ![]()
Ja dnes nakonec zkousela, ale jsem 11 den teprv od ovitrellu, tak musim jeste vydrzet😄 ale nic me neboliiiiiii, proste nic ![]()
@Petra Star ahojky, tak už vím výsledek progesteronu. Kupodivu ho mám i na těch mých minidávkách vcelku dost… 19.11 nmol/l
Referenční rozmezí 3,82-50,56nmol/l
Ještě by to asi nějakou tu tbl sneslo, ale… otázkou je, v jakých hodnotách jsem se pohybovala před transferu…
@Evineczka ja jsem teprv 4. den, davali jsme 2 embryjka. Ja testovala i druhy a treti den kvuli Ovitrellu, 2. byl duch, vcera uz tam nebylo nic, jen kdyz jsem na to cumela asi 5 minut, tak jsem vykoukala
a dnes zas neco je
jenze jsem mohla mit dnes min zredenou moc a muze to byt furt z toho ![]()
Dobrý den, jak často máme sexovat, když chci otěhotnět? Děkuji za odpověď. Odpověď