KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7486
9.2.21 16:38

@Michaelavavra
mam pocit, ze v Olomuci maji dve ceny za DE - vysetrena nebo nevysetrena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.2.21 16:42

@Petra Star Progesteron mi neměřil, zrovna to napsal do stimul. protokolu. A děkuji za podporu. Myslíš, že se to dá nechat někde změřit? Když jdu v pondělí na transfer a a progesteron začínám brát ve středu, tak to v pátek bude ještě hodně málo a kdo ví jestli by mi stihli dát výsledek. V pondělí by mi už byl nanic. Nebo si to nechat změřit v pondělí a když tak přidat? To už budu brát i Prolutex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
9.2.21 16:44

@romca1403 ahoj, me uz taky dava doktorka Prolutex preventivne, ze ho prej nemuze bejt nikdy dost a je lepsi vic nez min :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
9.2.21 16:46

@romca1403 Zmeri ti to kazda odberova laborator - ale jednou jsem byla v male nemocnici a z ni to posilali do vetsi, takze jsem si pripatila 200 K navicc. Stoji to asi 200 Kc a vysledek mas (kdyz si to domluvis) na zavolani ten den.
Proste prijdes rano do odberove laboratore a reknes, ze checs jako samoplatce vysetrit progesteron. Nebo si to domluvis v tom centru, to je asi nejlepsi, pokud ho nemas daleko. Zbytecne doplacet a pichat prolutex… staci treba den pred KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
9.2.21 16:46

@Petra Star děkuju :hug: dnes jsem byla jeste na odberech hcg a zitra výsledky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.2.21 16:52

@Petra Star děkuji za informace. Zkusím se teda v pondělí při transferu zeptat jestli mi to udělají a když ne, tak si zajdu někde poblíž. Stejně už mám injekce na 14 dní doma. A netušíš kolik ho mám vlastně mít v krvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
9.2.21 18:37

Tohle je vecerni test, z toho ranniho jsem byla tak nervozni, ze jsem to zkusila znova. Myslite holky, ze by to takhle bylo i po tom Ovitrellu? :) Ze by zesilil? Omlouvam se, ze jsem jak blazen, prijde mi to fakt skoro nemozny, ze bychom meli i my konecne jednou pozitivni test :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
9.2.21 18:47

@DandátkoP Ne, to je ONO :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
9.2.21 18:47

Teda… člověk tu chvíli není a tady se to pěkně rozjelo…
@kajako gratuluji, to vypadá skvěle. Jsem zvědavá, kolik ti vyjde hcg
@DandátkoP také mi přijde, že sílí a to by z ovitrellu určitě nesílilo… To vypadá famozně. A ukázalo se ti to velmi brzy. Zaváděli jedno nebo dvě embryja? (omlouvám se, pokud už jsi to psala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
9.2.21 18:49

@Petra Star @bezinka.11 chce se mi brecet, jak moc bych si to prala uz :srdce:… embrya mame 2, 7. transfer a nikdy se nechytlo nic, anii biochemicky, proste 0. Po Ovitrelu jsem 11. den a 4. den po ket. Diky diky diky za komentar! :hug: snad se mi to nezdá jen a zitra zas nebudu rano cumet na bilej test, to je vzdycky lecba sokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
9.2.21 18:55

@romca1403 https://rbej.biomedcentral.com/…8-019-0549-9
Podle tohoto clanku, zeny, co mely progesteron nad 13,6 ng/ml (skupiny Q2-Q4) mely uspesny KET uz skoro nezavisle na mnoztvi (ve skutecnosti je nizsi v Q3, ale to je v ramci statisticke chyby, nikoli to, ze by hodnota 24.4–53.2 ng/ml byla horsi nez vyssi nebo nizsi hladina). Ve skupine pod touto hodnotou, v Q1 (tedy v pvnim kvartilu namerenych hodnot), mely uspesnost zhruba polovicni. Testovano na Euploidnich embryich teda po PGS.
Nekde se uvadi, ze idelne nad 20 ng/ml a horni hranici moc neuvadi. Kazde zene se to vstrebava jinak, takze je dulezite to zkontrolovat nebo davat vysoke davky preventivne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
9.2.21 19:13

@DandátkoP jestli tam jsou dvě, tak by to mohlo být… No, držím palce, ať to sílí!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4905
9.2.21 19:19

@DandátkoP Po Ovitrelle rozhodně nesílí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
9.2.21 20:35

@DandátkoP to už Ovitrel nebude 👏🏻 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
9.2.21 20:38

@DandátkoP 4.den po ket? :D Ale silny je pekne. Zitra se predved jeste