KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4844
13.4.21 07:28

@Eva.e Ne, ja samozrejme nemyslela dobrovolny potrat (dava se i pro indukci po odhaleni vyvojovych vad nebo pri zamlklem). Promin, myslela jsem, ze jsi byla na kytetazi. Spletla jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
13.4.21 07:46

@Eva.e
ja nepisu nevysetrene embryo prece. :nevim:
dnes v 06:52**** @Eva.e
Me jeste napadlo, kdybyste zvazovali dalsi cele ivf a zaroven se vam ted nejake embryjko vratilo, tak ze byste ho mohli zavest misto ET, kdyz byla lepsi sliznice :think:

ted mas na genetice ty 3 a pokud se ti z nich nejake vrati - bude vhodne k transferu. a kdyby bylo treba jen jedno a vy se rozhodli jeste pro ivf (v ramci vice dobrych embryjek nebo na sourozence), tak ze bys nevlozila to jedno uz vysetrene a zdrave uz ted nekdy v KETu, ale ze bys sla nejprve do ivf a po OPU za tech 5 dni mela ET, ale s vlozenim toho uz vysetreneho zdraveho embryjka. ;)
a ty nove ziskane pujdou vsechny normalne na genetiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
13.4.21 08:57

@Káča P. Rozarka mela jeste sestricku s tezkou srdecni vadou neslucitelnou se zivotem a po 20 tt ji prestalo byt srdicko a male zjistily, ze ji chybi jedna tepna v pupeciku, takze jsem byla pod dohledem. Mala se narodila 37tt kdy placenta prestala plnit svoji funkci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
13.4.21 10:00

@Petra Star Davaji. :srdce: Prave jsem zjistila, ze ji nemam, takze se muzu zase tesit. :srdce: :dance: Dekuji, urcite bude.❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
13.4.21 10:01

@Spinkousek Jezis, to me strasne mrzi. :( :,( :,( Teda uzila sis svoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
13.4.21 11:28

@Káča P. Ted uz je dobre a uz pujdeme s porodnice zitra domu. Po ctyrech mesicich uvidim chlapa a on se nemuze dockat sve princezny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Il9
666
13.4.21 14:04

@Spinkousek
Moc gratuluji :srdce:. Neumím si představit co jsi všechno prošla. Klobouk dolů, čtyři měsíce. Ale teď je důležité, že už jste na cestě domů :lol:. Taky jsem, díky IVF, šťastnou maminkou (2,5 roku starého klučiny a za měsíc i roční princezny :D).Cesta je někdy dlouhá a spletitá, ale o to víc si vážíme mateřství a i když jsme nevyspalé, unavené a pohybující jestli děláme všechno dobře, šťastné :srdce:.Všem tady přeji hodně sil do dalších dnů a jen šťastné konce :* :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
13.4.21 17:22

@Il9 Vim, ze dalsi miminko uz mit nebudu, tak jsem stastna za tenhle maly zazrak. Pro ni bych snad vydrzela vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Il9
666
13.4.21 17:41

@Spinkousek
Moc ti to přeji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
13.4.21 20:28

@Spinkousek To je dobre. :srdce: pockej, to jsi nevidela 4m osobne chlapa a on videl malou naposledy u porodu? 8o To snad spatne chapu, to neni mozny, ze by takhle zenskym jeste nandavali. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
13.4.21 21:05

@Káča P. Ta doba je ted hrozna. Me porod vyvolavali byla sem tam 3 dny v bolestech a chlap zamnou nesmel a mohl prijet az kdyz sem byla otevrena na 8 cm takze prijel a za hodinu byla mala venku a jelikoz musela do inkubatoru tak sme ji videli 5 minut a pak nam ji odvezli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
13.4.21 21:12

@Káča P. Vubec jsem ho nevidela kvuli zakazu navstev a jelikoz jsem rodila cisarem tak malou videl jen na fotkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
13.4.21 22:26

@Spinkousek teda ty sis užila :open_mouth:ale hlavne ze mas malou u sebe a ted uz bude jenom dobre a začnou ti jiný starosti :hug: ja uz se treba 2 měsíce poradně nevyspala kvuli zubum 🤣a to sem ted objevila zub číslo 9a 10 🤣na 8 měsíců fakt super :zed: dneska mi Agus lezla po baraku hodinu nahata protoze sem ji za boha nemohla oblict jak byla rozjeta :mrgreen:
Posilame pozdravy a držíme moc pesticky at se vsichni dostanou do zdarneho konce a veselejsiho začátku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.21 23:01

Ahoj, občas vás sleduju a jdu si pro útěchu. Dneska 7. den pod KET (šestidenní „pěkná“ blastocysta) test úplně bílý. Ještě po hodině jsem ho vytáhla z koše. Fakt nic. Dvakrát jsem měla biochemko a duch byl už 6-7 den. Tak asi nic, co? Byla už poslední :,(
Vím, že budete psát, že 7. den je brzo, já to tak taky vidím, ale zase zkušenosti říkají, že když to tam nebylo ten 7. den, tak nic ani potom. Už 6 transferů a prd z toho. Nojo, ještě to zkusím v pátek :,(

• Citovat
  • Upravit
1530
15.4.21 06:55

@Renata1991 Jezisi, to je strasny. 8o Jsem zvedava, jak to budu mit ja… Vcera mi tchyne posilala, jak to ted zavadeji v Pardubicke nemocnici, ze chlap bude moc k porodu jen, pokud bude mit udelany antigenni test, nepo PCR max 48h pred porodem.🤦‍♀️Rikam, co kdyz to na me prijde v noci a on ho mit nebude, to na nej budu muset cekat do rana, nez si nekam skoci? :nevim: :poblion: Uz z tech opatreni nemuzu!!! V PCE rodit nebudu ani nahodou, ale v HK se radi opici. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí