KET březen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
18.3.18 15:53

Ahojky holky, můžu se k vám taky přidat? Jsem 5 den po transferu ET. 2 blastocysty. Jak jste na tom vy? Už jste si některá dělala testíky? :-) ach jo to čekání je hrozné:-) :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.3.18 16:01

@tajfunek Ahojky, vítám tě mezi náma :hug: Jj to čekání je zabiják :zed:
Já jsem dneska 9 den po ket a zatím jsem vydržela netestovat. Chci to vydržet až do 12 dne a navíc se bojím výsledku.
Co ty, jak se cítíš, kdy plánuješ testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.3.18 16:06

@SG85 já už testovala dneska právě, a bílo jako když se podívám z okna ven :-(, ale je to brzy.. trochu mě pobolívá podbříšek, žádný špinění, nic tak uvidíme.. už mám 3 ivf, 1 ivf-žádný vajíčko z 6, 2ivf - 1 morula z 8 a konečně 3 ivf 4 blastocysty z 8 vajíček, ach jo snažíme se už 3 roky.. a jak to máš ty? Jestli se můžu zeptat?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.3.18 16:26

@tajfunek 5-tý den je opravdu brzo. Vydrž opravdu co nejdéle, ať se zbytečně nestresuješ. Máš toho už koukám za sebou taky dost. Já měla z 1 ivf 1 embryo, ale v jakém stádiu to fakt nevím. Pak 2 ivf a z toho 6 embryí. Teď je to můj 5-tý pokus a poslední mražáčci. Takže pokud to nedopadne bude mě čekat 3 ivf :( No, ale žádné černé myšlenky, musí nám to všem vyjít!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
18.3.18 19:20

Ahojky holky, tak já jsem se dneska konečně dostala k PC, tak píšu své první pocity…A ty jsou…žádné :lol: :lol: Necítím vůbec nic, nebolí mě břicho, nebolí mě prsa nic..o víkendu jsem vlastně i zapomněla, že jsem někde byla, protože mě celý víkend zaměstnávaly neteře a v podstatě jsem si skoro celý víkend ani nesedla.. :nevim: Ale tak zase si říkám, že minule jsem vzorně a poctivě ležela a stejně nic z toho, tak to zase zkusím druhým extrémem :oops:
Takže dnes 2. den po KET, tak ještě 12 a vím výsledek :lol:
A co vy holky, jak Vám všem je po KET, někdo ze skupinky nějaké novinky? :oops:

Moc si přeju, aby se mi tam ty 2 broučci už zavrtali :oops: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.3.18 19:22

@SG85 tak to držím moc palečky! Zkusíš testnout zítra?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.3.18 19:23

@Moncasnaz Držím palečky!!Měla jsi blastocysty nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
18.3.18 19:49

@tajfunek jj, dávala jsem si 2 blastocysty :andel: :andel:

Minulý měsíc jsem měla neúspěšný 1. ET, z 1.IVF jsem měla 6 blastocyst, 1× už je pryč, 2 jsem si dala v pátek a 3 mám ještě v mrazáčku a doufám, že už tam taky nějakou dobu zůstanou :hug:

Také ti moc držím palečky, jak se cítíš, vše OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
19.3.18 07:23

@sebel no já dnes 4. den po ket, a jako nic…prvni dva dny me bolelo aspon bricho ale od vcera a dnes uz nic :-/ jo vcera sem mela migrenu :nevim: no achjo, co ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
19.3.18 08:01

Ahoj, muzu se k vam pridat? Jsem 3 dny po Ket, 1 et nevysel… Beru utrogestan a estofem.. Je pravda ze po estofemu nemuze prijit ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
19.3.18 08:39

@l3nk1cka ahojky vítej, ms může dorazit i přes estrofem, beru taky estrofem a utrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
19.3.18 09:13

A jaaa doufala ze neee… :roll: tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
19.3.18 09:26

Ahojky holky, tak jsem ráda, že nejsem sama, které nemá žádné příznaky.. :lol:
Jak jsem psala, tak o víkendu jsem se moc nesledovala, ale jak jsem pak přijela z chaty domů a dostala se do svého klídku, tak už mi to zase šrotuje v hlavě a pročítám všelijaké diskuze :lol:
Holky a chodíte normálně do práce? Já jsem si teda dnes dala volno, ale zítra už musím naklusat :( Byla jsem minulý měsíc po ET doma 14dní a to už by mě asi šéf zabil, kdybych dalších 14dní se válela doma..Tak alespoň přijdu na jiné myšlenky no :oops:
A holky nešpinila jste některá v těch prvních dnech? Četla jsem, jak holky špinily a že to může znamenat nidaci, ale nečekaně u mě se nic takového nedělo :D
@l3nk1cka Ahojky, také jsem bohužel dostala MS i přes léky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
19.3.18 09:31

@l3nk1cka Také jsem dnes 3 den po KET :) Nechávala jsem si dávat 2 blasty :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
19.3.18 09:37

@Moncasnaz moni, ja teda vubec nespinim :nevim: priznaky zadny jen prvni tri dny bolesti bricha, migrena a dnes me boli kolena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí