KET březen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.4.18 19:10

@Moncaq jj uz to ctu, no ono pgd pojistovna hradi jen v pripade ze si to obhaji genetik a je jedno jestli to je prvni nebo pate ivf( a pojistovna jradi tak 80procent zbytek hradi klient vlastni zkusenost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.4.18 19:17

@fiedlermonika My měli pgd hned u 1. IVF a nedopláceli jsme nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.18 19:23

@Katuš007 no my doplaceli jelokoz sme uz byli samoplatci, ale tu nejvetsi castku hradila pojistovna, mozna se to lisi i v ruznych centrech. Ale za me urcite pgd, i kdybych nemela genetickou zatez, ono se ty embryjka vytridi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.4.18 19:24

@fiedlermonika To ano, chytlo se hned prvni :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.18 19:26

@Katuš007 gratuluju,no u nas ne, ale kdybych pgd udelala uz ve druhem tretim ivf, mohla sem si usetrit stres s nepodarenych pokusu, SP atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
16.4.18 19:38

@fiedlermonika @Katuš007
Prave mame vyborny spermiogram, i dna spermii vysla excelentne. Genetika z krve vysla taky dobre. Mame pod 30 let, 2× jsme uz otehotneli a vyvijelo se 6-7 tydnu ve vojcovodu, takze 2× mimodelozne a odstraneni obou vejcovodu. Takze tam nemeli na co uhrat to pgd. Pokud treba nejde udelat fragmentace speemii, kvuli spatnemu spermiogramu, tak proplati pgd. Tak nam to bylo receno ve vice centrech. Pokud je problem, udelaji hned. Jinak az pri opakovanych pokusech. Jako jsem z toho trosku nervozni, ze se to spatne bude dal vyvijet, ale musim doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
18.4.18 23:09

@Moncaq bude to ok, uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
8.5.18 10:11

Tak holky zatim je u vas vse ok?
ja jsem podle utz 9+6, podle ms 10+3 - na screeningu na krvi jsem byla ted v patek a na utz k tý krvi jdu až 29.5 (to budu 12+6).. ale mezi tim k moji DR jdu 17 na krev a moč a 24 na moč a dá mi TP

jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital