KET březen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
3.4.18 13:04

@l3nk1cka to si muzeme podat ruce :,( :( taky negativni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.4.18 13:10

@sebel uz nemam zadne mrazacky a ms taky nemam nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
3.4.18 13:21

@l3nk1cka tak nový ivf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.4.18 13:25

@sebel na to nejsou prostredky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
3.4.18 13:37

@l3nk1cka taky nemam ms, brzdi ji asi utrogestan.. my mame jedno 6denni blastocystu. Necham se vic vysetrit a pristi mesic zkusime asi znovu, pokud bude sila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
3.4.18 15:08

Holky, nebuďte smutné :,( Vím, že je to strašné zklamání, taky jsem z toho byla dost mimo, ale určitě se příště povede :oops:
My se taky snažili přes 3 roky, tak vím, co to je :,(

Ale už jsem tady někomu psala, hned jak mi ET nevyšel, tak jsem nasadila Chlorellu, pila jsem zelený ječmen rozmíchaný v grepovém džusu, každý den si dávala dvojku vína, jedla jsem kyselinu listovou a koupila jsem si Fertipronu (nějaké vitamínky pro snažilky). A před KET, v den KETu a 1dne po jsem jedla ten prostředek ananasu..a hlavně jsem ihned po transferu fungovala zcela normálně..tzn., chodila jsem, dělala jsem normální domácí práce, pak jsem byla lyžovat a asi jak člověk vypne, tak to vyšlo :oops:

Takže hlavu vzhůru, jste obě mlaďoučké, to vyjde příště :* ;) :oops: Co máme říkat my v našem věku :D, viď? @sebel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 16:05

Ahoj:) doufam ze nevadi ze se k vam pridam:) jsem po 3 ivf a ted 4 den po prvnim ket… chci se zeptat na bolest v brise… od transferu mam podcit jakoby me tam nekdi skrabnul… Mel to nikdo z vas? A dostala jsem uplne jine leky 8o a asi 3× vic nez pri et… dik za odpoved :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 19:15

@l3nk1cka to me mrzi no znam ten pocit, kdyz se clovek uz dlouho snazi dava do toho vsechno a nedari se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 19:16

@Navzdyoptimista ahoj a co mas za leky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 19:19

@fiedlermonika ahoj:) estrofem 1-1-1, utrogestan 2-2-2, medrol 2-0-0, anopryl 1-0-0, + vitaminy a inofolic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 19:19

@l3nk1cka no a stema penezma se ti nedivim, ja uz to ani nepocitam kolik jsme zaplatili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 19:20

@fiedlermonika apo et jsem pro srovnani mela jen Medrol 2-0-0, utrogestan 2-0-2 a vitaminy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 19:22

@Navzdyoptimista jj tak to sou bezne leky pri ketu, ja mam taky vzdycky utrogestan, estrofem, predtim sem mela i prednison, a anopyrin, nebo pichala fraxiparin tento ket jsme dali jen utros a estrofem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 19:23

@Navzdyoptimista jj po et jsem mela jen utrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 19:28

@fiedlermonika no co doktor no nazor:)

• načítám...
  • Citovat