Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte
… tak ja dnes zapocala druhu syimulaci
… minule bola elonva ale teraz mi dali na kazdy den menopur 2 davky a ovaleap pul lahvicky na den ale to davkovacie pero tera z nemam
… prve injekcie som dostala dnes rano v ambulancii…myslite si, ze tie dalsie davky mozem casovo zmenit na 19h? ![]()
@Nian1 ja mela na 3 ivf uplne to same:) me neurcovali kdy to mam pichat… cas jsem si urcila sama:) hodne stesti!!!
![]()
Ahoj holky, jsem 7. den po ket a dnes jsem testovala- výsledek na fotce. Myslíte, že už to mohu brát závazně? Injekce jsem měla už před 14 dny, takže falešné by to snad být nemělo, ne?
@Katuš007 no po 14 dnech by melo byt uz vyprchle, takze gratuluju.
Dekuji
trochu mě znervózňuje, že mě tam ted vecer dost píchá.
@Katuš007 to bude ok, uvidíš
nepozoruj se tolik, zbytečně se stresujes, píchá to proto, že si mlady dela prostor ![]()
Ahoj holky, tak jsem klidnější, dneska ráno čárka sídlila. Taky mám tyto dva týdny pořádný zaprah, tak na to alespoň tak nemyslim…malíři, oslava, divadlo, jedeme koupit koberec, byli jsme na rozlučce… Holky, mate ještě nekdo doma koberec, konkretne v obyvaku nebo byste už daly vsude vinyl? Děkuji ![]()
@Katuš007 gratulace jeste jednou a koberec je lepsi… nebo plovoučka ![]()
@Navzdyoptimista ahoj…dakujem
… dnes som bola na kontrole a veru ten cas tiez moc neriesia…mam sa snazit aby bol rovnaky…mam tentokrat 2 folikuly…tak som dostala vacsiu davku hormonov…a mam nizsiu sliznici vraj…nechapem, preco doktprka nefoporucuje pit kontryhel ani jest grep…ze ak bude nizka, tak embryjka zamrazia a da mi hormony na rast sliznice…minule som sa nepytala a caj pila a kazdy den pomelo…len neviem do kedy max sa ma pit…sliznicu som mala peknu minule..
Holky, tak mi odebrali 22 vajicek, oplodnilo se 16 a do 6. dne prezilo 10 a ta mame zamrazena
ale nemame pgd, tak snad bude vse ok. Na transfer jdu az priati mesic
@Moncaq pak dej vedet jak dopadlo pgd ja mela po pgd 3embryjka ok, a jedno trosku horsi, ted pujdu na posledni ket s pgd embryjkem
@fiedlermonika ja nemam pgd, u prvniho ivf to pojistovna neproplaci, pokud je vse ok. Mam z toho trosku obavy, ale snad to vyjde @sebel dekuju moc, snad uzbto konecne vse dobre dopadne.