KET březen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.4.18 19:32

@Navzdyoptimista no ja uz mam od 2015 porad stejnou doktorku v car, ale nejak sme to zkouseli ruzne kombinovat a najit tu nejlepsi cestu, ale je pravda, ze sem se radila i s jinym lekarem v jinem car, jaky ma nazor on a mel uplne jiny takze tezko rict, nezbyva jen doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
3.4.18 21:15

@l3nk1cka to znáám, a rodice, nebo známí, kamaradi nepujcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
3.4.18 21:22

@Navzdyoptimista proč by nam vadilo že se přidáš, naopak, Vítej mezi námi :) :kytka:
ten merdol neznam, ale ja beru prednison1-0-0, utrogestan 2-2-2-2, estrofem1-0-0, kys listovou 1-0-0 a to mi snad zatim stačí.. s tím, že utro zavádim jen na noc, a jinak ho polykam, protože predstava, jak si to tam azvadim v práci, nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 22:09

@sebel no ja ho zavadim i na verejnych zachodech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: medrol me predepsali na immunologii… aby jsem to embryjko neodmitla… ;) dik za privitani:) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 22:09

@fiedlermonika u nas v car to prave nejaky divny… skoro pokazdy jsi u jineho doktora… :? Moc me to nevyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 22:38

@Navzdyoptimista tak u me jsou jen jini doktori na zavadeni, ale kdybych chtela svoji doktorku, tak by to nebyl problem, ale zatim jsem to zvladla i s jinyma doktorama, ale je pravda, ze vsechno ostatni resim jen se svoji dr a sem spokojena, az teda na to, ze zatim zadne mimco nemame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.4.18 07:49

@Navzdyoptimista jééé, to bych nedala… dobře ty :)… aha, to to je¨á am prednison, na snížení imunity, takže merdol je teda něco podobného :) díky za vysvetlení
@Navzdyoptimista @Navzdyoptimista to by mi nevyhovovalo, mít pokaždé někoho jiného.. sice ted na UTZ jdu k jiné doktorce, ale to jen proto, že ta moje je nemocná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.18 08:40

@sebel @fiedlermonika no proto jsme rikali ze pokad ten ket nedopadne tak pdejdeme do jineho caru… :nevim: kdys jsme zacinali tak jsem tomu moc nerozumela… ale ted mam podcit ze te doktori to moc neresi… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.4.18 08:42

@Navzdyoptimista jj podle toho co pises to tak vypada :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.4.18 09:02

Ahoj holky tak hlásím ze sem včera zastínila a byla kontrola v car, už mam gestacni Vacek žloutkový a pludek má 1,5mm, dneska spineni ustálo, jak ste na tom vy? Kdy budou kontroly? :mavam: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.18 09:03

@sebel no uvidime… ted jsem testovala…5 den je proste brzo :lol: mam podcit ze neco je videt ale az po uschnuti… tak to zkusim zitra… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.18 09:04

@sebel nevim pujcovat si na dite me prijde blbost, nevyjde to a pak budes splacet xy mesicu, chapu ze touha po diteti je velka, ale ja sem si rekla ze po ctvrtem ivf koncim, jelikoz uz ctvrte jsme byli samoplatci, (mela jsem zavedeny dve embryjka v prvnich dvou cyklech)a jsou to obrovske palky kdyz jsem pocitala tak bych to splacela tri roky coz je dost na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.18 09:05

Holky, muzu se vas zeptat na doporuceni ohledne caru? Ja se ted objednala do genetu k Dr. Jarosove, ma teda cekacku… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.18 09:09

@fiedlermonika muzu se zeptat a na kolik u tebe vychazi ivf bez pojistovny? my mame za sebou 3 na pojistovnu a i tak pokazde doplacime neuveritelnou castku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.4.18 09:09

@Valerie2106 já jdu 10 na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie