Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, 13. Den po ket, test negativni, zpozdeni ms 4dny, zavadim utrogestan 2-0-2. Zitra jdu na krev, ale myslim ze to poprve teda nevyslo, ve 22 letech sem necekala, ze budu resit tyhle veci ![]()
@Denniska22 ahoj, ze se blbe ptam, ale ve 22 letech to nejde normalne? mas nejake zdravotni problemy, nebo tak neco, klidne ve zprave, jestil neches tady…
@sebel ahoj, no z krve mi zjistili jen nejake protilatky ana screen a chteli to z laboratore dosetrit, bohuzel dr nedodal zadanku. U me jinak nic, 5let sem brala antikoncepci, pritel spatna morfologie, dna jaks taks v norme..
@Denniska22 aha, ty protilatky, ale to by mohli vyresit nejake leky
snad ![]()
hmhmhm, tak to by nevadilo, ta antikoncepce, ja ji brala 10 let a pak dloooouho nic… jenze prave pres antikoncepci jsem otehotněla a bala jsem se aby to nebyl kriplík, tak jsem sla na potrat, a pak k tou nebyl partner, ten pravý, a ted když je, tak to nejde… takže to je tak nejak muj pribeh ![]()
ale to bude u tebe dobrý, zkus jineho lekaře, který žádanky dodá
a proto že ty jsi v poradku, tak to bude určitě ok, a spermio toho tvyho miláčka? to je ok?
@sebel no takhle vypada.. on prave rikal doktor ze ty protilatky pri ivf nevadi.. ale proc nam to tedy nevyslo?, hned zitra se zkusim zeptat, pokud se mnou bude nekdo mluvit. Jako treba mam negativni test a z krve bude pozitivni… ale to by musela byt velika nahoda.
@Denniska22 nam to taky na poprve nevyslo… nejdriv inseminace, nic, pak ET, taky nic a pak až ted KET s hatchongem ![]()
jj utrogestan brzdí MS
počkej, s tebou v IVF nikdo nemluvi?? tak to si najdi jinou kliniku… nevim odkud jsi, ale v praze ja chodim do IVF europe na Praze 5, ale holky ti tu doporučí své, myslím ![]()
@sebel no jdu jen na krev a ty sestry mi asi tezko odpovi, leda dr. ale k tomu objednana nejsem.. uvidim zitra dam vedet.. dik holky
@Denniska22 to sice ano, ale pokud je to dobý IVF, tak by ti meli DR zavolat nebo tě s nim spojit.. to je divny
Ahoj holky, doufám že nevadí, že jsem se k vám takhle přidala
a jdu hned s dotazem, zítra mě čeká KET a už od minulé menstruace mě pobolívá podbřišek a v bedrech (jako na MS), měly jste to některá? Myslím, jestli to není z léků- beru Estrofem 4×1 a injekce Agolutin (to je progesteron, něco jako utrogestan, jen jiná aplikace), děkuji za odpovědi a všem moc držím palce ![]()
Ahojte holky…tak muj dnesni krevnii test je negativni…tak po 3,5 letech snazeni a 1 ivf jsem na tom porad stejne…no nic.. preji vam mnoho štěstí