KET březen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1109
4.4.18 09:10

@fiedlermonika tomu rozumim no, byl to jen napad @Navzdyoptimista já chodim do IVF europe v Praze 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.18 09:15

@sebel a jak vidim spokojena ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellusi
4.4.18 09:28

Tak jsem se konecne dockala a zacala jsem dnes stimulovat na nas prvni KET…UZ kontrola pristi patek 13…no krasnejsi datum jsem si na kontrolu nemohla vybrat :P

• Citovat
  • Upravit
262
4.4.18 09:50

@sebel Ahoj. Držím Ti palce, aby bolo na UTZ všetko v poriadku :srdce:. Spýtala som sa na ten hatching, Dr. mi povedala, že pri vpichu ICSI sa obal už narušil, že je to podľa nej zbytočné. :? Ale že to nech posúdi embryológ v deň KET, povedala. Hmm. No a inak som naliehala na iné vyšetrenia, takže idem na hysteroskopiu maternice, nech sa mi tam pozrú s kamerou a tiež mi vzali krv, požiadala som o vyšetrenie, či netvorím protilátky aj na embryá. :roll: Oni by v CAR úplne normálne opakovali KET aj dvadsaťkrát bez toho, aby ďalej hľadali nejaké príčiny, prečo nedôjde k uhniezdeniu. Však nech sa peniaze hrnú, nie? Veď z toho CAR žije. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.18 10:00

@Ellusi drzim palce!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.18 10:24

Holky, me se ale toci hlava… je to tema leky? A zacali bolet prsa :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellusi
4.4.18 10:34
  • Citovat
  • Upravit
380
4.4.18 19:03

Ahoj holly, momentalne stimuluji - dlouhy protokol, 9 DC, mam pres 20 folikulu velikost cca 10 az 12 mm. Nicmene mi zacal takovy vodovy vytok. Je to normalni. Cim to muze byt? Nechat to tak nebo volat do caru? Diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.4.18 19:23

@Moncaq :mavam: to by mal nyť cervikálny hlien, ktorého bude teraz viac ako pri bežnej ovulácii. To je ok. ;) 20 folikúl, no pekne. Pozor na OHSS :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.18 19:31

@Moncaq radsi nic nepodcenuj! Zavolej do caru ;) budes pak vklidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
4.4.18 19:33

@Eleven11
No ale pokid beru leky, tak by ta ovulace nemela probehnout, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.4.18 19:39

@Eleven11 to ano, ale pro mě to bylo pocitově.. že ten hatching pomůže - a pomohl :) ale Dr ma pravdu jinak

a je super, že sis vydupala ty další vyšetření :)

jinak ted mi nic není, tak myslím že to na UTZ ud ok :) a dozvím se, jestli je 1 nebo 2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.18 20:14

@Navzdyoptimista no ctvrte ivf neco pres 50tis ivf 30tis leky kety cca 8tis, kdyby jsme sli na dalsi ivf tak pgd uz pojistovna hradit nebude, nepocitam vitaminy, leky pred kety a po, cestovani do car, nekolik dni kazdy mesic mimo praci, takze tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.18 00:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.18 09:32

Tak u nas se happy end opet nekona, ted si dam pauzu a pak posledni ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit