Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sebel A môžem sa ešte spýtať? Koľkodňové embryjko Ti vkladali? A kedy Ti robili ten hatching? Ja mám zamrazené blastocysty, tak to mi už ten hatching urobiť nevedia, že? Nerobí sa 3. deň kultivácie?
Jejej, chvilku tu nejsem a tady se dějou věci ![]()
Podávám hlášení, že zatím se cítím naprosto netěhotně
Občas mě berou křeče do podbřišku, dneska v noci teda úplně strašně, že jsem musela chodit po pokoji tak 1/2 hodinky..tak snad je to OK ![]()
Tak jsem zvědavá, co mi řekne doktor ve čtvrtek na UZ ![]()
Jak už tu jednou někdo psal..14dní je člověk nedočkavý, zda dopadne testík, když jsou konečně // (na to jsme čekali asi 3 roky), tak je zase nervózní dalších 14dní než bude vidět
![]()
A jak vy holky ostatní? Jak se cítíte, co holky co dělají testíky?
@Ellusi Děkuji za gratulaci..a ty se těš na tvůj vítězný KET
Jestli ti můžu doporučit, tak zkus před tím KETEM jíst chlerellu a pít zelený ječmen. Já ho pila rozmíchaný v grepovém džusu (na růst sliznice)..bylo od značky GreenWays. Doporučila mi to známá, která mi vyprávěla nějaké příběhy holek z jejího okolí, co to jedli a pili a pak otěhotněli..Nevím, zda to je zrovna tím, že vyšlo to ![]()
@Moncasnaz ahoj 12. Den po ket, test radsi nedelam (9.den byl negativni) menstruace se mela dostavit 30.3 zatim nic
obcas mam taky takovy tlak, pobolivani v podbrisku. V utery rano jdu na krev tak sem zvedava. Jinak to cekani je hruuuza ![]()
@Moncasnaz
Dekuji moc za tipy…uz jen cekam na prichod ms a jde se na dalsi hormony a kolotoc zase od zacatku…ted to zkusime naposledy a pak si dame pauzu…od vsech tech hormonu a taky je to pekne na palici…uz od listopadu same iui a ivf…a zpet do prace ikdyz tam me taky nic dobreho asi neceka… ![]()
Tobe hodne stesti u UZ
@Eleven11 prosímtě, vkládali mi 5 dní staré embrijko.
Ten hatching se dělá, když embrijka rozmrazí, tak než je vloží, aby se lépe uchytili… to lepidlo je ztráta penez
myslím, že to udělají z jakkoli starého embria ![]()
@Denniska22 9 den je brzo, ale co dnes? povidej, jsme zvědavé
![]()
Holky a jak to mate ve vasich car taky chodite ten 14den na krev a ultrazvuk, vim ze nekde holky nechodi?
@sebel no ja test udelam v utery pred krvi, to bude 14. Dni po ket. Tak snad to bude, mam zpozdeni ms 3 dny a chvilema me poboliva, tlaci v podbrisku. ![]()
@sebel
Si zlatá, ďakujem krásne za rady. V utorok idem do CAR, opýtam sa na to.
A ten prednison berieš kvôli čomu? Tvoríš protilátky voči embryu?
@Eleven11 prosimte, ten prednison mi dali automaticky aby se prý snížila imunita a lépe jsem prijala embrio..
v caru jim rekni že si prejes v ketu hatching… u nas to stálo myslím 4 tisíce a +8 tisíc KET
už ted jsme zahučeli okolo 40 tisíc ![]()
@sebel No ja mám práve podozrenie, že ak tvorím protilátky voči spermiám, že ich mám aj voči embryu. Som tu na českom fóre a často sa ženy zmieňujú, že užívajú prednison. Mne v CAR nič také, žiadny podobný typ lieku, neponúkli a neviem, či ho nevypíšu len ak sa potvrdí z imuno tvorba NK. Som zvedavá, čo mi povedia. My sme na tom k dnešnému dňu pri 120 000 ČK.
Ešte raz
za rady
Opatrujte sa ![]()
@sebel no ja brala taky prednison v prvnich par ketech a jeste intralipidove kapacky, jenze jsem nemela vysetrene imono, pac pak sem mela zapal plic a zjistilo se ze NK negativni a mam imunodeficit, pak se udelala jeste hyster. a od te doby uz prednison ne, pac u me to melo efekt ten ze sem byla hned nemocna…takze prednison je vhodny pokud ma clovek bunecnou imunitu.
@fiedlermonika no ufff, tyýjo, tak jeste ze na to prisli. ja od doby co to beru, jsem mela tak max rýmu, a jinak nic. ani loni jsem nebyla nemocna… ale teda stress silenej, aby vse bylo ok, to ti povim