KET březen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1109
10.3.18 22:33

@Moncasnaz ja si od neděle zavádím Utrogestan 2 ráno, v poledne i večer, mam pocit, ze budu upráškováná a budu mít zase odřenou… pač ten utrogestan, jak se rozpouští vytejká a ty slipovky jak jsou umělý, tak to nejni nic moc…
to ej muj první pocit a ještě jsem si to ani nezavedla :D :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellusi
10.3.18 23:02

@7M Ty jo tak to uz je poradny duch… :palec: taky bych uz chtela pozitivni kouzelnou tycinku zvanou tehotensky test :D

• Citovat
  • Upravit
416
11.3.18 11:35

@sebel Ten gel je trochu lepší, pže hned nevytéká..Ty jo už aby byl konec týdne a 14dní k tomu :lol:
Už nám to musí vyjít holkyyyyy :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
11.3.18 11:38

A taky bych už konečně chtěla // Už mě nebaví koukat 3 roky na negativní testy :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
11.3.18 12:18

@sebel ty jdeš na ket 15.2´3?? já taky :D :)!!!to budem cekat a testovat spolu @Moncasnaz já jdu 15.3:) pristi tyden ve ctvrtek :) takže holky jdeme na to, sliznici mám 8,2 mm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
11.3.18 12:27

@sebel @Valerie2106 Tak já se od Vás opozdím o jeden den :) Já jdu tedy 16.3. a už začínám být trochu nervozní :)
Měla jsem tu teď mojí kamarádku co je v 7 měsíci a přinesla nějaký domácí ultrazvuk, co je propojený s mobilem a koukali jsme v tabletu na prcka..super věcička - už jsem si jí u ní zamluvila :lol: Viděly jsme, jak se tam hýbe a plácá ručkama - až jsem tady z toho bulela jak želva :roll: :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
11.3.18 12:38

@Moncasnaz Kdyz si pomyslis ze za dva týdny budes uz vedet jestli si těhotná nebo nejsi :) to je pecka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
11.3.18 13:22

@Valerie2106 Jooooo, těším se a doufám, že to bude ta první varianta :D :oops: ;) :srdce: Byla bych moc ráda, kdyby se nám prcek/prcci narodili ještě před Vánocemi, abychom měli takový vánoční dárek..manžel totiž ztratil oba rodiče minulý rok a tak doufám, že by ty Vánoce lépe zvládnul, když budeme mít už mimíska :* Navíc by se narodili ve stejném znamení jako on (pokud by tedy nešlo o něco předčasného :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7M
80
11.3.18 13:29

@sebel Děkuju :hug:
@Moncasnaz Děkuju :hug: Byl to 4 pokus. 2 ivf - 2* ET, a 2* KET. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7M
80
11.3.18 13:50

@Ellusi Děkuju :hug: Je to fakt super, po nějakých 15 letech co bych chtěla mimčo vidět ty 2 čárky, už jsem moc nedoufala.
Také Ti přeji co nejdříve tu kouzelnou tyčinku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.3.18 19:12

@7M Taky se přidávám a moc gratuluji.

@Moncasnaz @Valerie2106 @sebel Věřím holky, že se nám všem zadaří. Ja jsem dnes 2 den po KET a už se hryžu nedočkavostí. Dneska jsem měla v horoskopu vhodný den na početí, tak snad maji hvězdy pravdu :lol:
Jinak jsem měla sliznici cca 10 mm, tak vám holky přeji, ať vám taky krásně roste a embrijka se zavrtaj jak do peřin. Myslím na vás a ve čtvrtek a pátek budu držet pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.3.18 19:18

@fiedlermonika Ahojky, tak to už maš taky za chvíli. Dej potom vědět, ať můžeme držet pěsti. To čekání je vždycky to nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
11.3.18 23:21

@SG85 Ahojky, tak podávej informace, jak jsi na tom :kytka: Moc moc držíme palečky, aby se brouček zavrtal :oops:
A jak jsi na tom ty s pokusy? Kolikátý je pokus a jak jsi měla embryjko? ;)

Těším se mooooc a strašně si přeju, aby to vyšlo..nedávno jsem měla krásný sen, že jsem si chovala svoje miminko.. :hug: Krásně vonělo, mělo zelený dupačky a cítila jsem strašné štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.18 23:34

@SG85 jj to cekani po zavedeni je desny, ja uz sem na TT cekala mockrat, ale to prani aby byli dve carky jsou s kazdym pokusem vetsi, a zklamani take, nebudu si nalhavat ze to vzdycky neorvu jak male decko. A kdyz jsou obcas // tak obrovska nadeje, ale stejne hloda cervicek, jestli to bude zavrtane na spravnem miste, jestli stoupa hcg atd sak to znate, nikdy neni clovek v tomhle uplne jisty, ja potrebuju mit nad vsim kontrolu a tohle je vec kterou clovek nijak nema pod kontrolou, je to osud, ktery si s nama hraje jak chce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
12.3.18 10:06

@Moncasnaz jéé, 3 roky, to mě mrzí :/
@Valerie2106 jop, budu nervozní jak beruška v zimě :)
@Moncasnaz tyjo, to mi zjisti, jak se to jmenuje, zkusim si to taky najít a nainstalovat :)
@Moncasnaz byl byto krásný vánoční dárek, i pro nás :)
@SG85 díky díky a dej info za pár dní, jak to vypadá :), držíme vše, co máme :) :hug:
@fiedlermonika hlavně se kočko nestresuj :) bud v poho a bude to ok… ale nehty i na nohou si kousat nervozitou můžeš :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí