Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ellusi To je hezký..zase další dobré zprávy
Už jsem dost nervozní
, zítra mě čeká ten UTZ, tak pak napíšu, kdy mi naplánují KET.
@Ellusi tak to je hustý, my dame 2, a když se rozdvojí, tak budu mít čtyřčata
, když ne, tak 2 čata a kdyby jen 1, tak pořád dobrý ![]()
jinak dokud muzu, tak tedchodim s kamaradama na pivko
a víno… pak už to nepujde, tak si to chci užít ![]()
a jak jste na tom holky vy?
@Katuš007 ahoj ja mela ket v unoru a ted koncem brezna pujdu na dalsi, mam jeste dva mrazacky po pgd, no urcite bych zavedla po jednom ja uz mam za sebou spoustu ketu a uspesnost se potvrdila vetsi pri vlozeni jednoho nez dvou sice ani kdyz to bylo uspesne se pak mimco neudrzelo, je to sice individualni zalezitost, ale ja bych uz dve nikdy nedala, ono vetsinou pokud se jedno neuchyti tak sebou pak vezme i druhe, ale to jsou jen zkusenosti moje a holek co chodili taky na ivf ve stejnou dobu jako ja, treba jen nahoda,
@sebel @Ellusi @Moncasnaz ahoj holky tak hlášení z dneška, utrazvuk byl, nasazen estrofem a příští týden ket!!
kdo z vás jde příští týden na ket? ![]()
@Valerie2106 Tak hurá…moc ti to preju…ja uvidim co bude pristi tyden…to cekani je na ![]()
@Ellusi a ted nevím kolik dát mrazáčků?
achjo, asi jen jednoho, mám jich jen 5 ![]()
@Valerie2106 @Ellusi @sebel Ahojky holky, tak já mám po UTZ. A KET naplánován také na 16.3.
Nechám si dát určitě 2 mrazáčky - mám jich také 5 zamražených. Risknu to a jak píše @sebel, tak i kdyby jen 1 prďolka vydržel budu ta nejšťastnější ženská na světě ![]()
Já si mám v sobotu píchnout Ovitrelle a od pondělí zavádím Crinone gel, abych byla na pátek připravená..do té doby ještě budu brát ty všechny vitamínky ![]()
Jinak taky si ještě užívám, s manželem po večer pijeme červené a na sobotu mám naplánovanou další akci, tak si ještě budu moct dát do frňáčku
![]()
Tak holky, hlavně aby nám to všem vyšlo
![]()
@fiedlermonika Díky, určitě dáme jedno…akorát jsem myslela, že to bude už za 14 dní, ale mám zmeškanou MS, byla jsem nachlazená, tak asi tím, tak se to minimálně o 4 dny posune… Doufám, že nebudu muset na vyvolávačku nebo pod. MS se mi nikdy nezpožďuje a jsem docela naštvaná, že se zatím nic nehýbe ![]()
@Moncasnaz no já jdu asi ve čtvrtek 15.3, tak to budem asi cekat na vysledek společně
já beru ode dneska jen estrofem a od nedele utroš ![]()
@Valerie2106
Tak super, budeme v tom společně
Hlavně musím vydržet netestovat dřív ať pak zase nejsem smutná
![]()
@Ellusi v den KETU budu 17 DC ![]()
@Moncasnaz ja mam po atb takovy krece v brise, mela sem minuly mesic atb, a vzdy krece ve strevech a pak prujem, ( ale jen treba jednou za den), myslis ze to nejak ovlivni ten ket?
@Moncasnaz vidis ja jdu 14 DC teprve na kontrolu…tak to mam tedy strach ze to nestihnu tento mesic… ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Já jdu na KET zítra (9.3.) a jsem nějak nervozní. Je to už můj 5 pokus (1×ET + 3×KET - vše neúspěšně). Taky si nechávám zavést dva mrazáčky. Jsou to moje poslední zamražené.
Holky zajímalo by mě, který den cyklu jdete na KET? Já vždycky šla cca 18-20 DC, ale teď mi to naplánoval až na 28 DC. Máte taky některá takovou zkušenost?