Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Valerie2106 v to doufam ![]()
dej 2
, muzem pak spolu jezdit s kočárem ![]()
teda sice nevim odkud jsi, ale i tak ![]()
No právě, já jsem kousek od brna, chodím do heliosu a tam radí dávat po jednom, prý je větší úspěšnost -_- tak ja nevím, ale lákají mě dvě ![]()
@Valerie2106 Do Repromedy, ale tak my máme ty dva mrazáčky, tak si říkám - aspoň dvě šance
.
Nojo, já taky budu nejspíš vkládat po jednom, a ty jsi z Brna?
@Katuš007
@Katuš007 @Valerie2106 Holky, ja chodim do IVF Europe na Praze 5 - tam se ptají, a rikali, ze ot je na me s muzem, jestli budem chtít dát jedno nebo 2 - a ze je jedno jestli das 1 /2 pač uspesnost u obojího je 50/50 bud to vyjde a nebo ne…
Koukam obě do Brna
super, tak ja az tam pojedu, tak dam vedet ![]()
Ahoj holky, tak mě přepadla nemoc
Mám rýmu, bolest hlavy a v krku a to to mám v úterý dostat a objednat se na ultrazvuk… tak doufám, že to do té doby přejde, koupila jsem si rozpustný Paralen. Kdyby se to mělo posunout, tak mě klepne
Stačí, že už ted mi to čekání přijde nekonečné. A co je nového u vás? Kdy máte vlastně naplánovaný transfer?
Já se také chystám na KET. ET nám nevyšel i když nám dávali obrovské šance, díky krásné blastocystě, super sliznici…ale příroda to chtěla asi jinak. Takže jdu 6.3. na UTZ a pořád přemýšlím, že si nechám dát 2 mrazáčky (máme ještě 5 blastocyst zamražených)..a budu se modlit, aby to teď už vyšlo
Jaký máte názor na červené víno..dvojka denně..prý se lépe prokrvuje děloha a snad by se mohl maličky lépe chytit..nebo nemáte někdo nějaký jiný tip, jak podpořit uchycení? ![]()
Ahoj holky, ja se v breznu chystam teprve na stimulaci, tak se pridam a budu sledovat ![]()
@Moncasnaz tak to jsi na tom jako ja, ja jdu teda v pondělí 5.3, ale to je den
a davame 2 zmrzky, mame zamrazeno 2+2+1 - jinak my si dame kvuli mymu veku nastrihnout obal, ale pak se dá dokoupit ještě nějaké embryoglue, které pomaha nalepit vajicko na sliznici
@Moncasnaz jinak víno, proč ne, co si bude telo žádat
pokud nevyžahneš lahev denně…
![]()
@Katuš007 ja se rýmy zbavila ted v patek (2.3), ale taky jsem při ní měla MS, od Soboty.. hnus velebností, tak at tě to brzo přejde ![]()
Ahoj holky, muzu se pridat? mela bych jit na transfer v pondeli. ted se jen laduju hormony od rana do vecera