KET březen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
416
4.3.18 16:26

@sebel Tak já zatím nic nedostala 8o 8o Uvidím co mi řeknou v úterý, doufám, že nebude žádný problém a budu moct v pohodě KET podstoupit :) Ale nikdy jsem se sliznicí neměla problém, vždy mi krásně naroste, tak doufám, že to bude v poho. Jinak kyselinu jím taky, tedy dostala jsem na doporučení Fertipronu, teď jsem začala jít ten ječmen a chlorelu + piju ten Kontryhel a grep. Ananas mám taky nakoupený, tak pak začnu baštit ještě čestvý ananas a to by bylo, aby to nevyšlo :) Já jsem z Jesenice u Prahy, ale pracuju na P4 :)
A vy jste se rozhodli pro dvě protože chcete dvojčátka nebo taky doufáte, že alespoň jeden se udrží? A co už máš všechno za sebou? Já teda 3× IUI a před 14ti dny neúspěšný první ET :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.3.18 16:37

@Moncasnaz no my byli loni pred vnocema na inseminaci, ta nevyšla, a pak mi dali nejaky injekce s hormony a pak jsem sla na ET, a pak zmrazlili mrnata a ted jdemem na KET
2 dáváme že bud se chytí obě nebo jedno, asi to nějak nebudeme řešit, prostě to bud vyjde nebo ne :)
a pak budeme jeste mit dalsi 2 a pak 1 nebo tak nějak :) si to už nepamatuju

ja ani nevim, co teda ta pojistovna hradí, protože jsme v tom tak okolo 35 tisíc… :( a přijde mi, že na tom pekelně vydělávaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.3.18 19:14

@sebel a ET ti také nevyšlo? Já jsem docela dost věřila, že to dopadne, protože nám dávali docela velkou naději, tak mě to pak nějak sebralo, že to nevyšlo. Teď mám strach jít znovu, ale musím věřit :srdce:
My máme taky když teď dám dvě, tak pak mi zbydou ještě 3 broučci.
A peníze ty snad radši ani nepočítám :? Ale platili jsme teď za 1. VIF asi 18tis. a ty IUI už nevím kolik stáli..na těch jsme byli skoro před 1,5 roku v Gennetu. Pak jsme si právě zase nechávali čas, zda to nepůjde přírodně a nešlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.3.18 20:41

@Moncasnaz nevyšel, byla jsem v sobotu, a o týden později ve čtvrtek jsem začala špinit, pak 2 dny krev a pak jsem čekala na MS do minuleho týdne… museli mi dat vyvolavačku.
ja když to řeknu blbe, tak jsme šukali jak kralici, a cca 1,5 roku nic… tak jsme zkusili IVF a zatim taky nic, tak uvidime jak dopadnem ted, ale doufam, že to bude ok, pač si nechci kupovat porad vetsi a vetsi obleceni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.3.18 20:48

@sebel No to mi povídej..já jsem teď jak vzducholoď 8o :cert: Ty hormony mi daly krásných 5kg nahoru a to jsem se opravdu držela, abych se nepřejídala, jak jsem doma seděla..Jinak mi taky šukali 3 roky jak králíci :) a taky nic..ale manžel má horší spermiogram, takže pak už jsme věděli, kde je zakopaný pes. Tak nám budu držet palce, aby nám teď KET vyšel :palec: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.3.18 20:52

@Moncasnaz u nas jsme v poradku oba, na jeho vek ma nadmiru akční spermoše, ale spíš si myslíme, že to je kvuli tomu, ze mi je 38… ja byla už jednou těhule, ale to jsem šla na potrat, pač to bylo přes prášky a navíc v tý době mi bylo 24 a to jsem ještě prcka nechtěla, navíc s tím s kym sem byla… a pak jsem to neresila
po nejaky dobe jsem se vdala a šup sem šup tam a nic, tak a gyndu, tam řekli, ze je vše ok, a at pokud po roce nic nebude, tak at zajdu za ní, a tam mi doporučila IVF centrum..no a tak tam jsem a zatim teda taky nic no, ale tak maj šanci ted, na tom KETU

taky držíme vše co máme :) at vam to vyjde a budeme se tu informovat :)
:srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
5.3.18 07:05

@Moncasnaz @sebel holky já se k prvnímu transferu ani nedostala, dostala jsem krvácení do břicha z vaječníků, takže jsem musela na operaci, dostala jsem tri transfuze a tadá, ale pokud vás to potesi tak ket dle statistik nese víc uspesnosti :) jinak já mám taky 5 mrazacku, hodne zalezi zda-li je mrazí po 2 - to je pak lepsi si nechat zavest dvě :) :mavam: :lol: jinak my se snazíme s manzelem uz dlouho, a věk opravdu nehraje roli, mě je 23 a hle co musím ve svých „mladých“ letech podstupovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
6.3.18 13:14

@Valerie2106 @Moncasnaz tak včera jsem byla na UTZ, od neděle mam užívat Utrogestan 2-2-2 a ostatní prášky, co k tomu beru a na KET jdu v pátek 16. 3. odpoledne okolo 13-14 hodiny + dáváme navíc asistovaný hatching (to nastřižení obalu) a dáváme 2 jajka

jinak pokud by to nevyslo, tak jsme se s doktorkou předběžně domluvili, že pujdu na duhý pokus hrazený pojistovnou - at to stihnu do těch 39 :)

Val - 23 - to dáš určitě i bez toho :), onojsou ty spermíci někdy takový akční, že ani nevíš :), a taky dejte 2 :) bude víc radosti :)

monča - jak jsi na tom, povídej přeháněj, jsem zvědavá, povidéééééééj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
6.3.18 13:43

@sebel @Valerie2106 Ahoj holky, tak já jsem se akorát vrátila od doktorky a zatím vše vypadá OK. Sliznice už je prý dost vysoká, ovulace se blíží :) Takže jdu ve čtvrtek odpo ještě na jeden UTZ a tam už se domluvíme..hormony jsem nedostala žádné, až po transferu budu zase zavádět Crinone gel. A také jsme domluvené předběžně na dvou :)..Mě už právě ty blastocysty hatchovali, takže u nás je ten asis. bezpředmětný, ale také jsem se na to ptala, zda to nevyužít..a zkusím schválně i ten embryoglue..teď jsem se teda na to zapomněla zeptat, ale snad nezapomenu ve čtvrtek :D..Tak už se moooc těším..hlavně, aby to dopadlo..Pak ještě písnu, kdy přesně půjdu..No jinak pořád poctivě jím kyselinu, piju grep, chlorelu a ječmen :D Plus jsem včera od mamky dostala nějaký bilnný čaj na podporu těhu, tak doufám, že se alespoň jeden prcek udrží :andel:
Trochu mám ale strach :,( Že budu zase zklamaná :nevim: Ale musíme věřit :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
6.3.18 14:53

@sebel @Moncasnaz holky ja jdu na utz až ve čtvrtek, mě beztak sliznice neporoste a budu muset cekat :-/ :D ale snad ne, holky nahlodali jste mě s těma dvěma embryjkama, ja bych chtěla taky dvě :D ale bojim se :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
6.3.18 15:54

@Moncasnaz na lepidlo kašli, je to podle mě vyhozená koruna, ale jako samo je to tvoje rozhodnutí, pokud budeš mít lepší pocit :) a nebooooj, určo nám to všem vyjde a budeme mít listopadáka :) jednoho nebo dva :)

@Valerie2106 nebooj se, a jdi do 2 :) to dáš :) nebudeš na to sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellusi
6.3.18 21:17

Ahoj holky tak ja jsem po 3 IUI, tedkom v lednu priprava na IVF…odebrali 18 vajicek z toho se 12 oplodnilo, zustalo jich 8…1 mi zavedli a 7 zamrazili…bohuzel ET nebylo uspesne…a tak mam prijit pristi stredu na kontrolu a dozvim se co a jak…myslite ze by mohlo dojit ke KETu jeste tento mesic?

• Citovat
  • Upravit
1109
6.3.18 21:27

@Ellusi @Ellusi ahojky, držíme palce, at ti to vyjde :), já jdu 16.3 :) tak na tebe budu myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellusi
6.3.18 21:30

@sebel dekuji a ty jdes 16 tedy uz na KET? Musi byt pred KET nejaka specialni priprava? Nevis? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1109
6.3.18 21:31

@Ellusi no beru nejaky leky, co mi dali, ale jinak myslim ze ne :) jj jdu na KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí