KET březen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ellusi
6.3.18 21:35

@sebel Jelikoz jdu na kontrolu 14 DC tak to uz asi tento mesic nestihnu…nechci zase dalsi mesic cekat… :,(

• Citovat
  • Upravit
111
6.3.18 22:17

@Ellusi ahojky myslím že pokud si měla tento měsíc ET, nemůžeš jít na ket, ale další měsíc už můžeš :), příprava je taková že se sleduje růst děložní sliznice, a pokud je dostatečně vysoká, tak se zavádí embryjko, pokud není, podpoří se léky, neboj máš hodně mrazáčku, miminka se dočkáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellusi
6.3.18 22:30

@Valerie2106 Byla jsem na ET 19.2 a bohuzel se nepodarilo…tak by jsme radi KET co nejdriv ale tentokrat by jsme chteli zavest 2 embryjka…dekuji za podporu…a jak jsi na tom ty?

• Citovat
  • Upravit
416
6.3.18 22:33

Já léky neberu žádné, ale myslím, že to je asi tím, že mám už sliznici prý krásně narostlou :) Předpokládám, že na KET půjdu buď sobota nebo začátek příštího týdne, ale to se dozvím už ve čtvrtek.
Já měla ET 17.2. a hned mi doporučili KET i kvůli tomu, že tělo je ještě plné hormonů a když vše je v pořádku, tak s tím prý nemají problém.
Už jsem natěšená moc, jen mám velké obavy :)..ten první neúspěch mě docela rozbil, tak snad se nám to konečně povede.
@Ellusi a kdy že jsi měla 1DC?
Doufám, že se nám to všem povedě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellusi
6.3.18 22:46

@Moncasnaz ja mela 1 DC minuly ctvrtek…tak to je fajn ze jdes hned na KET…ja jsem prave jeste do vysledku krve na ktere jsem byla v pondeli brala Utrogestan 2-2-2 tak myslim ze tech hormonu mam v sobe az az…taky me ten neuspech uplne rozsekal uz jsem doufala ze alespon to IVF se povede a nic…prece uz taky musime mit stesti…

• Citovat
  • Upravit
1109
7.3.18 01:09

@Ellusi treba jo :)
@Valerie2106 já mam sliznici vysokou a stejne mi dali leky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellusi
7.3.18 09:25

Uvidime co bude… @Moncasnaz a na kolikaty den cyklu ten KET vychazi u tebe?

• Citovat
  • Upravit
111
7.3.18 10:04

@Ellusi ja jdu zítra na kontrolu a reknou mi zda bude tedkomc ket nebo ne, a uvidí se podle sliznice :nevim: já et neměla měla jsem komplikace po odběru vajíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellusi
7.3.18 10:27

@Valerie2106 Ja jdu prave na kontrolu az pristi tyden ve stredu a to budu uz 14 DC…tak uvidime no…muj mudr. ma ted dovolenou…

• Citovat
  • Upravit
416
7.3.18 10:38

Ahojky, já jsem dneska 8 DC, zítra mám tedy další kontrolu..mívám OVU cca 10-12 den, tak nevím, zda se mi to nějak nerozházelo, ale vypadá to zatím, že půjdu buď sobota nebo začátek příštího týdne na transfer :dance:
Jinak na ten gel tedy prdnu, četla jsem, že to je na prd a dokonce i nějaký lékař přímo z Heliosu z Brna (četla jsem na ně jen samou chválu, ale do Brna se mi tedy jezdit nechce :D) psal, že sice nějaké průzkumy byly, ale že to bylo placené přímo firmou, která toto „lepidlo“ vyrábí :zed:
http://sanatoriumhelios.cz/…transferech/
Docela zajímavý článek :andel:
Taky jsem si říkala, že to určitě vyjde hned na poprvé, každý kdo věděl, že jsem šla na ET mě ujišťovali, že to vyjde..no a pak přišly bolest v podbřišku a i tak jsem četla, že to může být na začátku těhu normální, ale bohužel se dostavila MS. A pak všem zase odepisovat, že to nevyšlo a číst ty zprávy typu, vyjde to příště..Mysleli to všichni dobře a jsem ráda, že všechny mám, ale tentokrát to vím jen já, můj manžel a vy holky :potlesk: :* A snad pak všechny překvapím až to teď určitě vyjde, že jsem těhule :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
7.3.18 11:05

@Ellusi A ke komu chodíš k doktorovi? Můj má teď taky dovolenou :D, ale ujala se mě nějaká paní doktorka, tak snad to zvládneme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
7.3.18 11:16

@Moncasnaz já chodím k samotnému primáři a majiteli heliosu, Texlovi, jo je to kapacita :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellusi
7.3.18 11:52

@Moncasnaz No ja chodim do Ostravy do Eurofertilu a ty?

• Citovat
  • Upravit
416
7.3.18 12:16

Já chodím do Iscaru do Prahy, také přímo k primáři, který je u i můj ošetřující gynekolog.
Do Heliosu chodí právě moje dvě kamarádky z Prahy a jezdí přímo k primáři :) A jedna už je těhulka a tady v Praze chodila asi 3 roky do Gennetu a nic.

A jak jste na tom s tím transferem dvou embryjek? Já to mám pořád na vážkách, moc bych chtěla, ale zároveň mám strach, že se něco stane, např. že jedno odejde a vezme s sebou i druhé..Ale zase v CARU mi řekli, že když jsem nikdy neměla problémy s dělohou, vaječníky, nevážím 40kg a jsem prostě OK, takže by s tím neměl být problém :) :nevim: Pak mě zase trochu nakopnou diskuze, kde píšou holky, že dávaly dvě a jedno se jim chytlo..že jako, alespoň jeden by mohl zůstat, když ne třeba oba :( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellusi
7.3.18 15:06

@Moncasnaz Jelikoz mame v mrazacku 3 zkumavky kde mame ebryjka po dvou po dvou a po trech…tak ja chci po rozmrazeni pokud zustanou obe v pohode…zavest obe dve co jinak by s tim jednim brouckem delali…ja si pisu s holcinou a te se chytly obe a ceka dvojcatka… A zrovna vcera jsem cetla ze jedna pani si nechala zavest dve embryjka a jak sla na UZ tak ji zjistili ze jedno odeslo ale druhe se ji rozdvojilo a cekala jednovajecne dvojcatka a porodila dva syny…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex