Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Valerie2106 Neboj, já myslím, že to nebude nic, co by mělo brátit mimísku se udržet
Pokud je ti trochu lépe a určitě do dne KET už na tom budeš zase líp. já jsem zase už asi měsíc nemocná s nějakou angínou, pořád mě to bere dokola. Snažím se to zahánět vitamínkama, ale taky se toho nemůžu pořádně zbavit ![]()
@Ellusi A zkoušela jsi tam nějak volat? Nebo se s nimi domluvit, že chceš jít tento měsíc, aby to nějak zařídili
Ale tak i kdyby jsi šla 14 DC na kontrolu, tak to pořád můžeš stíhat. Já mám cyklus 26dní, takže to mám všechno posunuté dříve, takže kdyby jsi měla cyklus delší, je velká naděje, že tě na KEt vezmou
A třeba to budeš mít ještě s námi s @Valerie2106 ![]()
@SG85 Tak to moc držím palecky
Věřím, že jsi nervozní, taky už začínám být, jak se mi to blíží. Sice je to můj první KET (ET nevyšl), ale i tak bych věřím v úspěch.
A dej určitě vědět, jak jsi dopadla, ju? Resp. dej vědět až budeš těhulka ![]()
Jinak k tomu DC, já bych se tím určitě nijak neznepokojovala, oni vědí co dělají. Četla jsem, že některé holky jdou takhle později, že jim třeba upravují sliznici apod., takže určitě buď v klidu ![]()
Dneska hezky odpočívej, nech se obletovat a věř, že se ti maličký bude uhnizďovat a vše dopadne dobře
![]()
@Moncasnaz Volala mi embryolozka z Caru negativni vysledky krve a objednala me ona prtz muj doktor ma dovolenou a k tomu druhemu bych nesla…tak to ja mam cykly tak 30-34 jak kdy tak to by se snad dalo stihnout… ![]()
@Ellusi píše:
@Moncasnaz vidis ja jdu 14 DC teprve na kontrolu…tak to mam tedy strach ze to nestihnu tento mesic…
Neboj se, já měla et moruly 28 DC. ![]()
Ahoj pridavam se jsem 2DC beru estrofem od 5DClenzetto a 20.3 jdu na ultrazvuk a od tohoho dne bych mela brat utrogestan a na redeni krve, muj posledni Ket byl 22.3 ale nepodaril se tak ted jeste jeden pocitam ze nejak kolem 28.3 by mohl byt
@7M Ty jo tak pozde jo? To teda koukam a drzim palecky…nezname se z jine diskuze? ![]()
@Ellusi Děkuji
Jojo, taky jsem se bála, že to bude pozdě, dnes jsem 8den po transferu, zkoušela jsem test a slabý duch, tak doufám, že se udrží. Známe, z IVF 2018 ![]()
Že jo já jsem říkala, ty jo tak to moc gratuluji a přeji at duch jen sili…doufam ze nam se uz taky zadari je to pekne na
ta bezmoc je hrozna…
Holky tak já zítra jdu na utz a řeknou který den teda vlítnem na ket, tak držte palečky at sliznice vyhoupne ![]()
![]()
@Ellusi Děkuju, pořád na něj musím koukat, tohle je 4 pokous. Určitě se to povede, držím Ti palce ![]()
@Moncasnaz tak ja jdu 15.2 na KET 2 mrazáčky, a budem holky spolu čekat na výsledek, moc nám to přeju
@Valerie2106
@SG85 ja jdu 21 den cyklu
@Ellusi tak super, to bude v poho, uvidíš ![]()
@Ellusi jj souhlasim, je to na houby, když nevíš, jsi nervozní a taková nijaká
@7M gratuluju ![]()
Ahoj holky, tak to nás už tu je víc, co jdeme tento týden
To jsem ráda, alespoň v tom nebudeme sami a můžeme si navzájem psát o našich pocitech ![]()
Já si jdu za chvilku píchnout injekci Ovitrellu, od pondělí zavádím Crinone a už se strašně těším na pátek
Na moje dva milovaný mrazáčky ![]()
@7M Moc moc gratuluju, to je úžasný
Dávej vědět, jak duch sílí
A kolikátý pokus jsi měla? ![]()
@Valerie2106 Palečky všechny držím, tak pak dej vědět, jak ti to dopadlo a zda půjdeš s námi tento týden
![]()