Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky mužů se k vám přidat? Jsem 6 den po transferu. Ale hned v den transferu jsem hrozne nastydla. Kašel rýma a tak. Řekli mi ze pokud nejsou horečky nemuselo by to vadit. Mám strach… strašně moc si prejem aby už nám to vyšlo
máme 2 Ivf a dohromady 3ti transfery.
@Marva17 vítáme tě ![]()
neměj strach, to bude ok, musí!!! držím palce
![]()
Ten kašel byl takový šílený. To jsem snad ani nezažila nikdy
jak naschvál ale četla jsem i ze to muže být male plus te tělo je oslabené a mimisko se lip zahrabe do perinky
ale kdo vi
příznaky zatím žádné ale šla jsem do toho s tím ze se to povede. Jen teď mě hlodá ze jsem onemocněla
@Marva17 já na imunitu na snížení beru Prednison, tkaže rýma je taky super ![]()
já byla na KETu včera
@Marva17 Ahojky, jj jsem dneska 8 den a už jsem nervózní, jestli testovat nebo ne. Chci vydržet do 12 dne. Ach jo, strašně se bojím výsledku. Kdy budeš testovat ty? Jsi dneska 6 den po ket že? Cítíš na sobě něco? Ja nic. Nevím jestli je to dobře nebo špatně.
@SG85 já měla minule priznaky a mimisko se neudrzelo
takže si opravdu nevybereme. Všem držím palce
Holky, jen asi úplně pitomý dotaz, ale třeba se pobavíte a zkrátíme si čekání na výsledky. V jaké poloze v noci spíte? Moje oblíbená poloha je na břiše, ale nevím jestli je to zrovna nejlepší poloha pro embrijka? Nebo je to úplně jedno? Jen mě to tak v noci napadlo, když jsem nemohla usnout.
To já spím na právem boku teď pořad vždycky jsem se tak nějak válela ale teď pořád na tom boku. Myslím si ze embryjkum ublížit nemuzes. Je Dobre chráněno a Dobre zavrtáno takže nemusíš mít v tomto stadiu strach spat na břiše ![]()
@SG85 nejni to pitomý
, já spim na břiše a někdy na zádech, ale nejčastěji usínám na boku a v noci polohy měním… a kolikrát se probudim s kočkou na hlavě, druhou na rameni a psem za zády
takže si kolikrát ani nemuzu vybrat, jak budu spát, oni to tak nejak vyberou za mě
… treba jako na fotkách a podobně ![]()