Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moncasnaz ja to beru spíš tak že ta nevědomost mě zabijí, chci vědět jak na to jsem
at to dopadne jakkoliv
proto chci testovat už od pátého dne ![]()
@Valerie2106 Tak ju, já že z toho byla pak smutná, že to nedopadlo a že jsem měla testy po negativní a furt jsem si dávala naději, že je ještě brzy a že bude pozitivní..no a pak jsem dostala MS..i když je fakt, že jsem s tím možná byla trochu víc smířená, když ty testy byly negativní.
Ale zase by bylo moc krásný, kdyby jsi měla už pozitivní testík a jen jsi koukala, jak čárka sílí..moc bych ti to přála ![]()
Ahoj holky, teď k večeru mě začalo bolet v podbřišku
Jak jste na tom holky vy? Nevíte čím by to mohlo být? Minule mě taky bolelo v podbřišku, ale myslím, že až později..teda doufám ![]()
@Moncasnaz mě bolelo první tři dny, pak to přestalo a začla migréna a bolest kyčlí a kolenou, bolesti v podbřišku jsou uplně normalní, embryjko se zahnizduje
![]()
@Valerie2106 Kéž by..já už jsem dneska naklusala do práce, abych se doma nezbláznila ![]()
Co ty, jsi doma ještě?
@Moncasnaz já válím šunky
mam tezkou praci
holky jakyma testama budete testovat? jakou zkusenost mate s mamatestama?
@Moncasnaz já válím šunky
mam tezkou praci
holky jakyma testama budete testovat? jakou zkusenost mate s mamatestama?
@Valerie2106 Já jsem si teď koupila nějaké testy z krve..jsou na domácí použití. A jsou prý spolehlivější než testy z moči..
Ale chci vydržet do neděle, protože když to o víkendu nedostanu, tak mám velkou naději
Minulý měsíc jsem to dostala 9tý den..
Takže bohužel s těma čůracíma moc zkušenosti nemám..kupuju vždycky to co mi přijde pod ruku ![]()
@l3nk1cka manžel mi to zakázal tak až zítra
kolikátý den jsi po ket?
@Valerie2106 ja dnes 4 takk ještě musím péočkat
jsem strašně netrpělivá ![]()
@l3nk1cka Také jsem dnes 4. den
A taky jsem nervozní jak sáňky v létě.. ![]()
A jaké máš pocity? Něco tě bolí, svědí, tlačí??
Mě totiž dnes nic..prostě normal den ![]()
Příspěvek upraven 20.03.18 v 10:41
Holky už se těším až začnete posílat zprávy o pozitivních tt
![]()