Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SG85 Jednou se to povede
A určitě to bude brzy ![]()
Já mám také strach
, protože mě pořád bolí břicho jako na MS a trochu cítím bradavky - což mám vždy před MS a což jsem přesně cítila minule, když to nevyšlo..člověk se pořád utěšuje, že to je jiná bolest a bla bla, ale mám strach ![]()
Ahoj holky jsem dnes 10ty den po transferu. A zacly mě bolet prsa trosku na dotek. MS nám pravidelnou a měla přijít 19.3. ale naštěstí nedorazila ale muže to být utrogestanem. Testovat chci až v pátek kdy budu 12ty den minula jsem testovala driv a zklamání bylo až do toho 12teho dne. Chlap mi zakázal koupit si test dřív než ve čtvrtek večer. Tak ho poslechnu vždyť už je to jen 2dny. ![]()
Ahoj holky, jsem tu nová a včera jsem poprve podstoupila v heliosu ket 5denni blastocysty. Samotny zakrok nebol, ani ted nemam zadne bolest, prijde mi jako bych ani na ketu nebyla.
Ahoj tak me ceka ket v uteryvcera sem byla na kontrole a sliznice asi 9mmale nevim jiste
@Moncasnaz dnes jsem na tebe myslela, doufám, že jsi škytala ![]()
mam pocit, nebo to vypada když kouknu na břicho, že je nafouklé, ale není… a akorat se mi rano nechce na wc, jak jsem chodila normalne, ale chce se mi až večer… a je fakt, že porad taky neco žeu, ale spiš ukusuju sem tam neco, mlsak kinder bueno a tak.. a piju coca colu
(mam to místo kafe
jinak priznaky zadny, jen me ted vecer začala bolet tochu hlava nad levym okem, ale to muze byt zmena tlaku nebo tak neco a teda prsa na dotek nebo zmáčknutí a bradavky nejak nic na dotek, nejsou vubec citlivý. Ale zase na netu jsem našla, že nemusíš mít příznaky žádny… je to alt individualni no
a teda prsa me boli jako pred MS
@sebel
neškytala jsem
Ale také mě dnes bolela hlava a měla pořád pocit žízně..a dneska jsem snědla na posezení celou bombonieru Tofife
Jinak bradavky už necítím, také jsem je neměla citlivé na dotek, jen prostě jsem je nějak cítila ![]()
Ale břicho mě pořád bolí, jako před MS. Takže už jsem dneska propadala panice a manžel mě našel ubrečenou v koupelně..
Tak nějak cítím to samé jako minule a začínám být smutná, že je to špatný ![]()
Se zblázním, jestli to nevyjde..vím, že mi nezbyde nic jiného, než zase bojovat dál, ale… ![]()
@Moncasnaz TÉÉDA, TAK BUDEŠ ŠKTAT ZÍTRA
ja hodne piju, ale hlava boli porad… a ted se to preneslo na pravo… to jedení je šíleny ![]()
bricho me nebolí, bradavky taky ne.. ted se tu osahavam
manzel si ze me dela srandu ![]()
hlavne nepropadej panice!!!
já zatím necítím nic, ale je to od 16 teprve 5 dní - mě se posledne dostavila ms nebo krvaceni až 7 den…
kdyby to náááhodou nevyšlo, což je blbost, tak to pujde zas a zas ale hlavne na to skočte na „normálně“ a musí to vyjít, když by to nevyšlo…
myslim na tebe ![]()
@sebel No já jsem dneska fakt nějaká rozložená..jestli už nějak cítím, že je to blbý..nevím
Ale celý večer bulím a nemůžu to zastavit
To má zase manžel ze mě radost ![]()
Já minule dostala MS 9tý den, resp. 10tý den přišla klasická MS.
Tak se drž, já jdu teprve z práce, jdu si zabalit a ráno letíme na hory..a kdybych to nedejbože dostala, tak se tam alespoň pořádně zřídím..
papa
@Denniska22 ahoj vítej, já byla taky před 7 dnama v heliosu na ket?
si z Brna?
jsem tam moc spokojena
@Moncasnaz jááj, to bude ok, uvidis, držim pěsti!!!
ja se dnes v noci zase porad budila, tak po 2 hodinach, sla na wc, za dalsi 2 se šla napít… rano se probudila cca 5 minut pred budíkem…
jinak prsa mě nebolí tolik jako vcera na dotek, macknutí… a ostatní je stejné
myslím na tebe a užijte si hory, hned bych jela taky ![]()
Holky mě tak vcera bolelo bricho jako kdybych to mela dostat, myslite ze je to normalni?
![]()
@Valerie2106 před chvíli sem zkoušela testik a mam bílo..dnes 6 den po ket