Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Valerie2106 zavádělí jsme jedno a dneska je to 13ty den. Jak se říká ze začátku se bojis aby tam byl aspoň duch a teď už se vážně bojím o to aby mimisko bylo v pořádku v úterý jedu na kontrolní ultrazvuk. Jezdíme do Brna tak doufám ze bude dobra cesta. Když vidím co se teď všude děje. A co ty? ![]()
@Marva17 Tak mooooooc gratuluji
To mám radost, další úspěch v naší skupince..
Tak dávej vědět, jak se vše vyvíjí..Je to super ![]()
@Marva17 já taky zavadela jen jedno
a dneska jsem devátý den po ket ????
@Moncasnaz děkuji moc jsme vážně šťastní teď aby bylo vše v pořádku
a ty vydrž s testováním vážně má manžel pravdu. Nemá to cenu testovat dřív pak akorát plašime. 12ty den jako já a mas to jisté někomu to hcg stoupá vážně jinak a každému ukazuje jiný den. Takže držím s tvým manželem
můj chlap mi to taky zakázal a včera rano jsme testovali spolu
krasny zážitek
@Valerie2106 jeee teď koukám ze už si zkoušela testovat
dušík tam je
Já zkoušela totiž včera od dr. maxe a tam se mi ukazala druhá čárka takový ale uplne slaboučká a dneska galmed z moji lekarny a ten nic tak prave nevim vubec co si myslet jestli od maxe nejak blbe vykreslis?
@l3nk1cka vždy zkousej ve stejnou dobu, max ukazuje později, já mam dobre zkušenosti s mamatesty
@Valerie2106 právě mamatest u nás není k sehnání nevím proč…ptala sem se na něj ve 4 různých lékarnach neni prostě
@Valerie2106 je tak to gratuluji k dušíku
teď už bude jen sílit. P
Holky možná je to hloupý dotaz ale muže po Ivf doktor zjistit mimoděložní těhotenství? Děkuji ![]()
@Valerie2106 Já ještě s testováním držím
Pokud mě nedostihne MS, tak chci vydržet ještě 3 dny, to už budu 12tý den po transferu.
Ale dost mě píchá v pravém vaječníku, tak doufám, že to už neklepe MS na dveře, protože občas mě bolí i podbřišek..
No uvídíme, snad ne
![]()